kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 14:24

Η 1η μάχη ανάμεσα σε Αχιλλέα & Πάτροκλο ξεκίνησε... Τσακώνονται δημοσίως στο δρόμο. Ο Μηνάς περιμένει παιδί ενώ η Δάφνη χωρίζει...

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Στη σειρά μπρούσκο θα δούμε τον Πάτροκλος μαζί με την Δήμητρα να ζουν τον έρωτά τους ελεύθερα στα Χανιά βγαίνοντας και προκαλώντας τον περίγυρο με την σχέση τους. Πλέον αυτό δεν φαίνεται να τους ανησυχεί ιδιαίτερα και δεν ιδρώνει το αυτί τους σε καμία απειλή. 
Ωστόσο βλέπουμε ότι ο Πάτροκλος μαζί με την Δήμητρα θα πάνε στην Κύπρο για να πουλήσει η Δήμητρα τα ακίνητα της και εντελώς τυχαία ο Αχιλλέας θα τους συναντήσει σ' ένα δρόμο της Λευκωσίας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Αχιλλέας να μην μπορεί να συγκρατήσει την οργή του και να ξεσπάσει ένας άγριος καβγάς. Ένα πραγματικό ξεφτίλισμα ξεκινά ανάμεσα στους δύο άντρες και αυτή τη φορά δημοσίως!

Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς μπρούσκο θα δούμε την Στέλλα να βρίσκει ακόμα μία φορά τρόπους για να βασανίζει τον Ματθαίο. 
Και ενώ ο Ματθαίος πέρνα τα κολαστήρια της Στέλλας την ίδια στιγμή ο Μηνάς στα Χανιά είναι μαζί με την Δάφνη και τον Μύρο και γιορτάζουν την εγκυμοσύνη της Λίνας. Δυστυχώς όμως για αυτούς η βραδιά δεν θα έχει όμορφη κατάληξη, αφού η Δάφνη με τον Μύρο χωρίζουν οριστικά εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων της Δάφνης αλλά και τις απαιτήσεις που έχει ο Μύρος!

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi