kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 19:36

Συλλαμβάνεται ο Διαμαντής και καταστρέφεται η αυτοκρατορία του... Σοκ για τα ανήψια του μετά τη σύλληψη του... Τι φοβάται η Στέλλα κι έχει πανικοβληθεί ο Ματθαίος...

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Συγκλονιστικές οι επόμενες εξελίξεις μέσα στη σειρά μπρούσκο! Ο Μανούσος κλείνει συμφωνία με την Χρυσάνθη να δώσει όλα τα στοιχεία στην αστυνομία με τον όρο ότι θα του δώσει χρήματα να εξαφανιστεί από τα Χανιά. Ο Μανούσος αποκωδικοποιεί όλα αυτά τα στοιχεία ενώπιον του αστυνόμου Αρχοντάκη που θα χώσουν βαθιά τον Διαμαντή μέσα στη φυλακή. Κι ενώ ο Διαμαντής είναι σίγουρος πως έχει πάρει τις απαραίτητες προφυλάξεις για να καλύψει τις βρομοδουλειές του, η Αστυνομία του χτυπάει την πόρτα έχοντας στα χέρια της ένταλμα σύλληψης για μια σειρά από κακουργήματα.

υγκλονιστικές εξελίξεις θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Διαμαντή και η είδηση μεταδίδεται αστραπιαία σε όλους. Το γεγονός ότι ο Διαμαντής συνελήφθη δημιουργεί σε πολλούς αισθήματα ανακούφισης, αλλά και σε πολλούς άλλους αισθήματα ανησυχίας. Για παράδειγμα ο Σήφης και η Αναστασία αντιμετωπίζουν τρομερά διλήμματα ανάμεσα στην αγάπη που έχουν για τον θείο τους τον Διαμαντή, αλλά και στην απονομή δικαιοσύνης που πρέπει να γίνει για όλα αυτά που έχει κάνει ο Διαμαντής. Φυσικά όλες αυτές οι εξελίξεις θα επηρεάσουν άμεσα και τον Πάτροκλο ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ και περιφέρεται βαριά οπλισμένος στη Λευκωσία θέλοντας να βρει τη Δήμητρα και να την πείσει να πάει μαζί του!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές εξελίξεις όσον αφορά την ζωή του Διαμαντή. Η αστυνομία πηγαίνει και τον συλλαμβάνει για πολλές κατηγορίες ύστερα από την προδοσία του πιστού του δικηγόρου του Μανούσου. 

Η σύλληψη του Διαμαντή προκαλεί μεγάλη ανησυχία στα ανίψια του που δεν ξέρουν τι να κάνουν για να τον βοηθήσουν. Στο μεταξύ οι αναφορές στα εγκλήματα που έχει διαπράξει ο Διαμαντής φαίνεται ότι παίρνουν και δίνουν και αμέσως εκείνος καταλαβαίνει ότι έχει φτάσει το τέλος του και ότι η αυτοκρατορία που χτίζει όλα αυτά τα χρόνια καταστρέφεται. 
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο Αχιλλέας και ο Νεκτάριος πιστεύουν ότι η Δήμητρα βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και την πείθουν να πάει να μείνει στο σπίτι στο πατρικό τους, ωσότου η αστυνομία να συλλάβει τον Πάτροκλο και να ξεφύγει από τον κίνδυνο!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε τον Ματθαίο με τη Στέλλα να παίρνουν οριστικές αποφάσεις όσον αφορά τη σχέση τους, αλλά και αυτά που θα πρέπει να πουν στους γονείς της . Έτσι λοιπόν αποφασίζουν να τους αποκαλύψουν ότι έχουν χωρίσει, αλλά δυστυχώς αυτή η πράξη τους θα έχει μεγάλες συνέπειες. 

Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αλλά και το γεγονός ότι η Στέλλα φοβάται να αγγίξει το μωρό της. Μπορεί να φοβάται ν' αγγίξει το μωρό της,  αλλά δεν σταματάει να δίνει εντολές για το πως θα φροντίσει η Αναστασία το παιδί εκνευρίζοντας τον ακόμα περισσότερο τον Ματθαίο!

Πηγή: video.gr

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi