kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 14:15

Ο Αχιλλέας θα φάει το κεφάλι του;Όλοι οι διάλογοι...

Written by
Rate this item
(0 votes)

Η Μελίνα ξέρει πάρα πολύ καλά τι έχει συμβεί με την απαγωγή της κόρης της.

Είναι σίγουρη για την εμπλοκή του Πάτροκλου σ’ αυτό, αλλά αυτό που θέλει είναι να το αποδείξει και ν’ αφήσει την αστυνομία μετά να κάνει τη δουλειά της. Θα προλάβει, όμως, ή ο Αχιλλέας για μια ακόμα φορά θα θελήσει να πάρει το νόμο στα χέρια του;

Η Μελίνα αθόρυβα κινείται σε πολλές κατευθύνσεις προκειμένου να επιβεβαιώσει τις υποψίες που έχει, ότι ο Πάτροκλος ήταν αυτός που είχε την ιδέα και εκτέλεσε το σχέδιο της αρπαγής της μικρής Αγάπης. Ηδη έχει αρχίσει μια σειρά επαφών χωρίς να ενημερώσει κανέναν και κυρίως τον Αχιλλέα για να συλλέξει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία στη συνέχεια θέλει να δώσει στην αστυνομία, ώστε να κλείσει τον Πάτροκλο στη φυλακή.

Επιπλέον, είναι σίγουρη ότι στην ιστορία εμπλέκεται, έστω και άθελά της, και η Δανάη, αλλά δεν γνωρίζει πώς και σε ποιο βαθμό. Έτσι, η Μελίνα αποφασίζει να χρησιμοποιήσει ακόμα και εκβιαστικούς τρόπους ώστε να κάνει τη Δανάη να μιλήσει και να πει ό,τι ξέρει για τον Πάτροκλο και την απαγωγή. Κι ενώ μέχρι ένα βαθμό το έχει καταφέρει, η Δανάη κάνει πίσω καθώς ο φόβος για τη ζωή της υπερισχύει από τις τεράστιες τύψεις που αισθάνεται.

Ωστόσο, η Μελίνα είναι σίγουρη ότι της λέει ψέματα και αποφασίζει να μιλήσει με τον αστυνόμο Αρχοντάκη, ο οποίος κάνει και αυτός τις δικές του έρευνες, ενώ βάζει και τη Δανάη στο μικροσκόπιο, δίνοντας εντολή να την παρακολουθούν στενά. Μάλιστα, η Μελίνα επειδή φοβάται για την ζωή του Αχιλλέα, ζητάει από όλους να μην τον μπλέξουν.

Την ίδια στιγμή, όμως, και ο Αχιλλέας κάνει ακριβώς το ίδιο. Επειδή θέλει κι αυτός πλήρη μυστικότητα, προσλαμβάνει ιδιωτικό αστυνομικό για να αρχίσει έρευνες. Η Μελίνα, ωστόσο, μαθαίνει ότι ο Αχιλλέας δεν έχει ησυχάσει και ότι αυτό που θέλει είναι να εκδικηθεί τον Πάτροκλο και παθαίνει σοκ. Η ώρα της μεγάλη σύγκρουσης δεν θα αργήσει. Η Μελίνα απελπισμένη τον παρακαλεί να σταματήσει και με μια κραυγή αγωνίας του ζητά να αφήσει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και να μην πλησιάσει καν τον Πάτροκλο:

«Τι θέλεις, Αχιλλέα; Γιατί πρέπει να βάλεις πάλι σε κίνδυνο τη ζωή σου; Γιατί δεν με σκέφτεσαι κι εμένα και τα παιδιά σου;», του λέει και κλαίει. Ο Αχιλλέας όμως είναι κάθετος: «Μελίνα, σ’ αγαπάω αλλά γι’ αυτό το θέμα δεν δέχομαι κουβέντα. Αυτό το κάθαρμα πρέπει να πληρώσει επιτέλους για όλα όσα μας έχει κάνει. Θα πληρώσει. Το ορκίζομαι ότι θα τον εκδικηθώ». Η Μελίνα είναι πλέον απελπισμένη: «Θα σε σκοτώσει! Δεν το καταλαβαίνεις ότι είναι αδίστακτος;», του φωνάζει, αλλά ο Αχιλλέας της ξαναλέει ψυχρά:

“Θα πληρώσει”. Η Μελίνα έντρομη αρχίζει πάλι την προσπάθεια να τον μεταπείσει: “Αχιλλέα, είναι δυνατόν να λες τέτοια πράγματα; Θα σ’ έχανα! Το καταλαβαίνεις ότι θα σ’ έχανα; Ο Πάτροκλος είναι επικίνδυνος. Είναι δυνατόν; Έχουμε δυο παιδιά! Θα βάζουμε μπροστά τον τσαμπουκά και τον εγωισμό και θα προσπαθώ εγώ να σου βάλω μυαλό; Πες μου σε παρακαλώ ότι δεν θα ξαναπλησιάσεις ποτέ τον Πάτροκλο” του λέει αλλά εκείνος δεν ακούει τίποτα.

Μην έχοντας άλλη επιλογή η Μελίνα για να προστατέψει τον άντρα της αποφασίζει να ενημερώσει την αστυνομία για τις προθέσεις του, ώστε να παρακολουθούν τις κινήσεις του και να τον προστατέψουν αν χρειαστεί. Παράλληλα, επικοινωνεί και με τον Ματθαίο ζητώντας τη βοήθειά του:

«Ματθαίο, δεν ξέρω τι να κάνω με τον Αχιλλέα. Θέλει να “κλείσει” μόνος του την υπόθεση με τον Πάτροκλο, δεν ακούει κανέναν πια. Τον παρακάλεσα να μείνει μακριά του, αλλά ξέρεις πόσο ξεροκέφαλος είναι. Ματθαίο, φοβάμαι ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι χειρότερα, ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω», του εκμυστηρεύεται. Ωστόσο, ο Αχιλλέας με τον Νεκτάριο ενεργούν κρυφά και βρίσκονται ένα βήμα πριν τον απαγωγέα της μικρής, τους προλαβαίνει όμως ο Πάτροκλος.

Από τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ Tv-24.gr…

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi