kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 14:42

Βρέθηκε νεκρή η δημοσιογράφος & παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη

Written by
Rate this item
(0 votes)

Νεκρή βρέθηκε το πρωί της Τρίτης σε διαμέρισμα της οδού Θήρας στο κέντρο της Αθήνας η τηλεπαρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη.

Τα τελευταία χρόνια σημειώνεται πως η γνωστή παρουσιάστρια έδινε μάχη να αντιμετωπίσει τη νευρική ανορεξία.Την άτυχη γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες του tovima.gr βρήκε στο διαμέρισμα της στενός συγγενής της ο οποίος είχε πολλές ώρες να επικοινωνήσει μαζί της.

Ο συγγενής της στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία που ανέλαβε την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της πρώην παρουσιάστριας.Το άψυχο σώμα της βρέθηκε στο κρεβάτι και δεν υπήρχαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Στο διαμέρισμα αμέσως έσπευσαν οι άνδρες της αστυνομίας αλλά και των ΕΚΑΒ οι οποίοι παρέλαβαν τη σορό της.



Τα αίτια του θανάτου της θα διευκρινιστούν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης τις επόμενες ώρες.Πάντως η ΕΛΑΣ εντόπισε αναρτήσεις της σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης μέχρι και το πρωί της Δευτέρας.

Η Νανά Καραγιάννη είχε νοσηλευθεί λόγω του συνδρόμου της ανορεξίας αρκετές φορές σε νοσοκομείο - η πιο πρόσφατη πριν από 1,5 μήνα - ενώ σε συνέντευξη της είχε δηλώσει ότι το βάρος της είχε μειωθεί παλαιότερα στα 25 - 26 κιλά.Η Νανά Καραγιάννη ήταν Ελληνίδα δημοσιογράφος η οποία έγινε γνωστή όταν παρουσίαζε την εκπομπή «Μύθοι και πραγματικότητα» στο πλευρό του Δημήτρη Παπανώτα.

Πηγή: zougla.gr

Last modified on Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 14:45

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi