kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 15:26

H κατάσταση του Αχιλλέα επιδεινώνεται! Το δεύτερο χειρουργείο που θα τον τσακίσει…Δημόσιο ξεκατίνιασμα ανάμεσα σε Γεσθημανή και Κωνσταντίνα !

Written by
Rate this item
(0 votes)

Κι ενώ ο Αχιλλέας εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική και η ζωή του να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο, ο εισαγγελέας ασκεί δίωξη εναντίον του και εναντίον του Νεκτάριου.. Δυστυχώς, η κατάστασή του επιδεινώνεται ώρα με την ώρα και οι γιατροί παίρνουν την δύσκολη απόφαση να προχωρήσουν σε ένα δεύτερο χειρουργείο, αφήνοντάς τους όλους αποκαρδιωμένους και απελπισμένους.

Από την άλλη, ο Αλκιβιάδης καταφέρνει για άλλη μια φορά να ξεμπλέξει τον Πάτροκλο και να γλιτώσει τη σύλληψη.

Ο Διαμαντής θέλοντας να στηρίξει τον Νεκτάριο προσφέρεται να βοηθήσει τον Αχιλλέα με οποιοδήποτε τρόπο, ενώ συνδέει τα γεγονότα και γίνεται έξω φρενών με τον Πάτροκλο, απειλώντας ότι θα τον αποκληρώσει.. ενώ προειδοποιεί και τον Αλκιβιάδη, να μείνει μακριά από τον Νεκτάριο.. Παράλληλα, ο άνθρωπος που θα βοηθήσει τον Ανδρέα να ξεμπροστιάσει τον Αλκιβιάδη, κάνει την πρώτη επαφή μαζί του και όλα είναι έτοιμα για την επόμενη κίνηση του Ανδρέα και του Παύλου.. Στο μεταξύ όμως, ο Πάτροκλος ενημερώνει τον Αλκιβιάδη, ότι ο Σήφης έχει γυρίσει στην Κρήτη και ετοιμάζονται να κτυπήσουν άμεσα.

Σε παλαιότερα δημοσιεύματα σας είχαμε αναφέρει ότι μέσα στη σειρά μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε τον Χαρίδημο να γίνεται η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα στην Κωνσταντίνα και στην Γεσθημανη.

Έτσι λοιπόν εκείνος μη μπορώντας να ξεκαθαρίσει ποια από τις δύο θέλει τελικά λέει ψέματα και στις δύο, ενώ παίζει μαζί τους! Η Κωνσταντίνα μαζί με την Γεσθημανή θα συναντηθούν στο δρόμο και ανάμεσα στις δύο γυναίκες θα ξεσπάσει ένας άγριος καβγάς. Πάνω στο βρίσιμο η Κωνσταντίνα με την Γεσθημανή θα ανακαλύψουν ότι και οι δύο έχουν πέσει θύματα από τον Χαρίδημο.
Έτσι λοιπόν παίρνουν την απόφαση να πάνε να τον βρουν και να τον ξεμπροστιάσουν για το παιχνίδι που τους έχει παίξει! Φυσικά ο Χαρίδημος θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα δημιουργώντας νέες εξελίξεις !

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi