kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 14:00

Απίστευτη απόφαση Διαμαντή για Πάτροκλο & Νεκτάριο! Σε ποιον θέλει να κάνει κακό και ποιον στηρίζει τελικα;;;

Written by
Rate this item
(0 votes)

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Αχιλλέα να βρίσκεται ακόμα μέσα στην εντατική και να είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Και ενώ συμβαίνουν αυτά στο νοσοκομείο ο εισαγγελέας θα ασκήσει δίωξη ενάντια στον Αχιλλέα, αλλά και στο Νεκτάριο.

Πλέον η κατάσταση του Αχιλλέα επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα και οι γιατροί αποφασίζουν να προχωρήσουν σε μία νέα επέμβαση προκαλώντας σε όλους θλίψη. Από την άλλη ο Αλκιβιάδης για ακόμα μία φορά θα καταφέρει και θα βγάλει τον Πάτροκλο λάδι από όλη αυτήν την υπόθεση και ο Πάτροκλος γλιτώνει τη σύλληψη.
 

 
Ο Διαμαντής παίρνει την απόφαση να σταθεί στο πλευρό του Νεκτάριου και θα προσφερθεί να τον βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Διαμαντής ξεκινά να ενώνει το παζλ της επίθεσης και γίνεται άγριο θηρίο με τον Πάτροκλο όταν καταλαβαίνει ότι αυτός το έστησε. Ο Διαμαντής απειλεί να αποκληρώσει τον Πάτροκλο και θα προειδοποιήσει τον Αλκιβιάδη να μείνει μακριά από τον γιο του τον Νεκτάριο.
Την ίδια στιγμή ο άνθρωπος που θα βοηθήσει τον Ανδρέα να καταστρέψει τον Αλκιβιάδη κάνει την πρώτη του επαφή μαζί του και το σχέδιο τους πηγαίνει άριστα. Πλέον ο Ανδρέας και ο Παύλος Γιαννακάκης είναι έτοιμοι για την επόμενη φάση του σχεδίου τους στο να καταστρέψουν τον Αλκιβιάδη. Την ίδια ώρα και ο Πάτροκλος θα ενημερώσει τον Αλκιβιάδη ότι ο Σήφης Γιαννακάκης επέστρεψε στην Κρήτη και θα ετοιμάσουν μία επίθεση για εκείνον που θα του μείνει αξέχαστη!
 

 
Last modified on Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 14:08

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi