kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014 08:22

Το δικό μας πρόβατο την έβγαλε καθαρή γι' αυτό το Πάσχα

Rate this item
(2 votes)

galatsi-veikou

Ο Μπεεε…ΐκου έμεινε ζωντανός αυτό το Πάσχα.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές στο Γαλάτσι.

Για μας τα πρόβατα ήταν μελαγχολική περίοδος το Πάσχα αλλά με αυτά που βλέπουμε, έχουμε πάρει τα πάνω μας και τη βγάλαμε καθαρή για φέτος.

1ο περιστατικό:

Έχουν πέσει στην αντίληψη μας οι κάρτες των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων αλλά δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστη μία. Της κας Σοφίας Λεπίδα Ντάγλα. ‘’Η ψυχή της πόλης μας μαζί με τον Γιώργο Μαρκόπουλο’’. Ο υπερφίαλος και αλαζονικός τρόπος που συμπεριφέρονται ορισμένοι, πραγματικά μου κάνει εντύπωση. Τους αρέσει να αυτοαποκαλούνται με κάποιες περίεργες ιδιότητες μήπως και στρέψουν το ενδιαφέρον προς αυτούς τα παπαγαλάκια γιατί ίσως τα νούμερα είναι πεσμένα πολύ. Εμείς να αφιερώσουμε στην και Λεπίδα το γνωστό άσμα ‘’από κανάρα σε κανάρα θα πετάω’’ και της ευχόμαστε να είναι η τυχερή της στιγμή αυτή και να βγει επιτέλους 1η σε σταυρούς στον 4ο  συνδυασμό που έχει στηρίξει με την υποψηφιότητα της, αφού αυτό θέλει τόσο…

2ο περιστατικό:

Ακούσαμε ότι ο Μανώλης Πρωτονοτάριος ετοιμάζεται να κάνει το προεκλογικό κέντρο συναυλιακό χώρο. Φέρνει δυνατό όνομα προσέλκυσης νεολαίας τη βραδιά των εγκαινίων να μας πει κανένα τραγουδάκι, ‘’μπας και ανοίξει το μάτι μας καθόλου’’. Από ‘’φωνή κορμάρα’’ που λέει κι ο συμπαθέστατος και νυχτόβιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Μαρκόπουλου, Θωμάς Τσιαλαμάνης.  Το όνομα δε θα το πω αν και το ξέρω. Αφήνω την αποκλειστικότητα στους πιο παλιούς γιατί μ’ αρέσει η ιεραρχία.

3ο περιστατικό:

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από 50 σε κάθε παράταξη γίνανε 66. Το γέλιο που θα κάνουμε θα είναι απερίγραπτο. Το δούλεμα θα πέσει σύννεφο. Τάζει ο ένας στον άλλον και στο τέλος βλέπω να έχει περισσότερο ενδιαφέρον ποιος κορόιδεψε ποιον, όταν θα ψάχνουν οι χαμένοι τις ψήφους των ψηφοφόρων τους, στα εκλογικά κέντρα…

4ο περιστατικό:

3 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους έβαλε ο Σγουρός στο Γαλάτσι. Δε βγήκε όμως να ανακοινώσει ανεξάρτητος και αυτό με προβληματίζει ιδιαιτέρως.

Από πλευράς ΝΔ δεν έχει ακουστεί ακόμα υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο Γαλάτσι. Πώς να δηλώσει κάποιος όταν όλοι θα πέσουν πάνω στον Σγουρό.

Από πλευράς Σύριζα έχει ακουστεί μόνος ένας Γαλατσιώτης και μάλιστα νέος στην ηλικία και Ναξιώτης. Δε μου βγάζετε από το μυαλό ότι έβαλε το χέρι του ο Γλέζος εκεί. Φίλοι Ναξιώτες, μην ετοιμάζεστε για σταυρό, γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα. Οι διαβουλεύσεις είναι πολλές, δύσκολες και ανατρεπτικές.

5ο περιστατικό:

Ο Σκληράκης ετοιμάζεται για δυνατή προεκλογική συγκέντρωση στις 4 Μαΐου στο καμίνι. Του προτείνω να κλείσει και τον εκθεσιακό χώρο που βρίσκεται κάτω από τις αίθουσες, τον προαύλιο χώρο, ασθενοφόρο για τον Τσίρο και να φέρει και τροχονόμο για ομαλή κυκλοφορία στους δρόμους. Αστειεύομαι φυσικά. Αναμένεται όμως πολύς κόσμος με κύριο συστατικό τη νεολαία, η οποία θα απαιτήσει 1ο τραπέζι πίστα φυσικά. Παιδιά ήρεμα. Ο χαμός γίνεται στη γαλαρία. 

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους.

e-panerxomai

 

Last modified on Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 18:55

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi