kentriko banner omorfos teliko33kosmos

galatsi-markopoulos

Μπορεί να είμαι πρόβατο, αλλά έχω καταλάβει ότι κάποιοι προσπαθούν να φτιάξουν κλίμα στο Γαλάτσι.

Οι συκοφαντίες είναι ο πιο εύκολος τρόπος όταν μένει πολύ λίγο χρονικό διάστημα.

Γι’ αυτό φίλοι μου, μην είστε ψάρια. Αν ήταν αληθή όσα ακούγονται, θα έβγαιναν πριν τις 18 Μαΐου. Απλά δε δημοσιεύθηκαν γιατί ήταν πολλοί οι αντίπαλοι και θα έχανε την αξία της η φήμη.

dimarxoi-galatsiou

Σήμερα το βράδυ, στο εκλογικό κέντρο του Γιώργου Μαρκόπουλου, έφτασε ο Μανώλης Πρωτονοτάριος, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την υποστήριξη του, στο πρόσωπο του νεαρού υποψηφίου δημάρχου.

Ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα κατά την είσοδο του κου Πρωτονοτάριου στον περιβάλλοντα χώρο του εκλογικού κέντρου. Ο κος Πρωτονοτάριος, ανέφερε ότι από την αρχή της προεκλογικής του εκστρατείας, τόνιζε ότι ο κος Τσίρος, ‘’ότι ήταν να δώσει το έδωσε. Το ίδιο πιστεύω ακόμα δήλωσε.

symvouloi-galatsi

Στις πρώτες φήμες που έχουν ακουστεί, δεν υπάρχουν εκπλήξεις στη συγκομιδή ψήφων από τους συμβούλους των παρατάξεων.

Δε μπορώ να μην ξεκινήσω από τον ένα και μοναδικό σύμβουλο που θα πιάσει τετραψήφιο αριθμό σταυρών. Ο Κώστας Ζώμπος, από την παράταξη του Κυριάκου Τσίρου, στα ως τώρα εκλογικά κέντρα που έχουν μετρηθεί, όχι μόνο έφτασε τις 1000 ψήφους, αλλά έχει ακουστεί ότι τις ξεπερνάει και πολύ. Εμείς το είχαμε δώσει στανταράκι αυτό!!!!!

antifaseis-tsirou

Στη χθεσινή προεκλογική του ομιλία, ο κος Τσίρος έπεσε σε κάποιες αντιφάσεις που κατά τη γνώμη μου, δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητες. Ήταν τόσο τρανταχτές, που πραγματικά απορώ το εξής: Διαβάζει το κείμενο πριν ανέβει να πει το ‘’ποίημα’’ ή πάει στα κουτουρού και όποιον πάρει ο χάρος;

galatsi

Σε πολύ μεγάλο ποσοστό έχουμε δει τον 1ο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο της κάθε παράταξης να διεκδικεί το δημαρχειακό θώκο σε μετέπειτα εκλογική διαδικασία.

tsiros-galatsiΆκουσα έκπληκτος το δήμαρχο Γαλατσίου Κυριάκο Τσίρο στην τηλεόραση σήμερα το βράδυ να λέει τα εξής:

  • Κανένα ‘’θα’’
  • Καλύτερα να μη γίνει κανένα έργο και καμία νησίδα για να κάνουμε κοινωνικό έργο

apoxi-galatsi

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, στο Γαλάτσι είχαμε 40% αποχή. Αυτό ερμηνεύεται κατά τη γνώμη μου ως εξής:

  • Απαξίωση του πολιτικού συστήματος
  • Δεν ήταν αρεστή καμία παράταξη

Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει τώρα:

  • 2 παρατάξεις από τις 7 έχουν ίδιο επικεφαλής
  • Ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει ότι η αποχή ευνοεί το σύστημα

Από τις δύο αυτές παρατάξεις μαντέψτε ποια εκπροσωπεί το σύστημα. Οπότε, αν μικρύνει το ποσοστό της αποχής,  η παράταξη που ‘’εκπροσωπεί τον άνθρωπο’’ δε λαμβάνει ούτε 1%. Και γιατί όχι, θα αναρωτηθεί κάποιος; Μα γιατί θα το έπαιρνε και στις προηγούμενες. Φιλοσοφία θέλει; Και ρωτάω εγώ φίλοι και φίλες Γαλατσιώτες; Γιατί η παράταξη αυτή δεν παρακινεί τον κόσμο να ψηφίσει μόνο βγάζει ανακοινώσεις απαξιώνοντας τους υπολοίπους; Μήπως για σκεφτούμε εμείς το περίφημο ‘’Όλοι τα ίδια είναι, δεν πάω να ψηφίσω κανέναν’’. Σκεφτείτε το…

veikouΓεγονός είναι ότι μία σύγκριση έπεσε μετά τα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων των δημάρχων. Ποιος είχε πιο πολύ κόσμο από τον άλλον, τι ποσοστά θα πάρει ο κάθε συνδυασμός, ποιος είπε ψέματα για την προσέλευση κόσμου κτλ. Μέχρι και φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο facebook. Μόνο ρε παιδιά, που δεν υπολογίσατε και τους περαστικούς…

galatsi-veikou

Ο Μπεεε…ΐκου έμεινε ζωντανός αυτό το Πάσχα.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές στο Γαλάτσι.

Για μας τα πρόβατα ήταν μελαγχολική περίοδος το Πάσχα αλλά με αυτά που βλέπουμε, έχουμε πάρει τα πάνω μας και τη βγάλαμε καθαρή για φέτος.

veikou

Ρε παιδιά όπου κι αν πάω, σε όποια συγκέντρωση και στο οποιοδήποτε πηγαδάκι κι αν χωθώ, όλοι με ρωτάνε πως τα βλέπω τα πράγματα. Ποιος θα περάσει στη 2η Κυριακή και ποιος θα είναι τελικά ο δήμαρχος Γαλατσίου από το Σεπτέμβρη και μετά.

Γεγονός είναι ότι τα πρόβατα δε μπορούν να προβλέψουν. Είναι στην πιο δύσκολη θέση. Αλλά σκέφτομαι όμως για να διευκολύνω λίγο τον εαυτό μου και τη ‘’στήλη’’ μου, να γίνω από πρόβατο ‘’παπαγαλάκι’’. Χάρες μηδέν, λένε και στο χωριό μου.  Έχουμε τόσα πολλά στο Γαλάτσι, που πραγματικά με κάνουν να σιχαίνομαι το συμπαθητικό αυτό ζωάκι.

Σελίδα 1 από 4

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi