kibubu teliko

Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013 21:13

Ανακοίνωση του φιλανθρωπικού οργανισμού ''Θεόφιλος'' για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε

Written by
(0 votes)

Oι πολύτεκνες οικογένειες που βοηθά και στηρίζει ο Εθελοντικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός Θεόφιλος, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ήρθαν μαζί με όλα τα παιδάκια τους, στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους, έβγαλαν φωτογραφίες, πήραν δώρα, τα οποία μοίρασε με πολλή χαρά και αγάπη ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου.
Τα μέλη και οι εθελόντριες του Θεόφιλου προσέφεραν κεράσματα, τα παιδιά έπαιξαν, τραγούδησαν τα κάλαντα και χόρεψαν μαζί με τα παιδιά από τον Σύλλογο «Χοροπατήματα» Γαλατσίου. Δοκίμασαν τις νοστιμότατες κρέπες της κρεπερί «Μελίμηλον» Γαλατσίου και τέλος οι φίλοι μας κέρδισαν στη λαχειοφόρο κλήρωση πλούσια δώρα από τους Χορηγούς του Θεόφιλου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι με την βράβευση και την οικονομική ενίσχυση παιδιών πολύτεκνων οικογενειών από όλη την Ελλάδα, που είναι φοιτητές στην Αθήνα. Όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει ανάγκη αλλά και ηθική υποχρέωση να τους στηρίζουμε στις σπουδές τους, γιατί θα είναι οι αυριανοί επιστήμονες, οι αυριανοί Έλληνες, η συνέχεια και το μέλλον της πατρίδας μας.Μετά τη βράβευση ο Πρόεδρος του Θεόφιλου Γιάννης Ναυπλιώτης, ενημέρωσε ότι στον Ξενώνα Φιλοξενίας Φοιτητών που δημιούργησε ο Θεόφιλος στην Αθήνα χάρη στην ευγενική χορηγία των καταστημάτων ΙΚΕΑ και των Εταιρειών Φουρλής και Φουρλής Τρέιτ, υπάρχουν ακόμη τρεις κενές θέσεις και μπορούν όσοι φοιτητές αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγασης να φιλοξενηθούν.Ευχαρίστησε τους Χορηγούς μας, που χάρη σε αυτούς μπορέσαμε να προσφέρουμε τόσα πολλά δώρα και φέτος για τα άπορα παιδιά των Πολυτέκνων.
Όλοι δώσαμε και πήραμε χαρά. Αυτή την ημέρα ζήσαμε την ομορφότερη γιορτή του Θεόφιλου χάρη στην μεγάλη δωρεά που έκαναν οι εθελοντές και φίλοι του οργανισμού και οι εθελοντές μας, ενορίτες του Αγ. Δημητρίου Μπραχαμίου.Ογδόντα χριστουγεννιάτικα δέντρα με όλα τα στολίδια τους, τρία φορτηγά με τρόφιμα από μία εταιρεία, ρούχα και παιχνίδια από την Εθελοντική ομάδα Γαλατσίου και δεκάδες άλλες προσφορές από καταστήματα του Γαλατσίου έκαναν την γιορτή μας και τα φετινά Χριστούγεννα ξεχωριστά και το κυριότερο έδωσαν χαρά και ελπίδα στα παιδιά μας. Τα παιδιά των Πολυτέκνων. Και απέδειξε στην πράξη ότι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο και καλύτερα τα παιδιά.
Χρόνια Πολλά, Καλά και Ευλογημένα!
Οι Χορηγοί της εκδήλωσης:
1. Εθελοντική ομάδα Γαλατσίου (διανομή τροφίμων και ενδυμάτων) – 2. Φίλοι του Θεόφιλου Ενορίας Αγ. Δημητρίου Μπραχαμίου – 3. Εποχιακά είδη (χριστουγεννιάτικα δέντρα) Τσιγιάννη Ειρήνη, Άλιμος – 4. Χορευτικό και Πολιτιστικό εργαστήρι «Χοροπατήματα», Γαλατσίου – 5. Eurotherm: Εταιρεία λιπασμάτων – 6. Ιμπέριαλ ΤΑΜΠΑΚΟ – 7. ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ – 8. ΦΟΥΡΛΗΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΛΗΣ ΤΡΕΙΤ – 9. Καταστήματα ΙΚΕΑ – 10. Εθελοντές του Θεόφιλου (Μέλη και Οικονομικοί Χορηγοί) – 11. Κομμωτήρια MS, Γαλατσίου – 12. Δήμος Γαλατσίου – Κοινωνικό Παντοπωλείο – 13. Εταιρεία Παγώνη – 14. Εταιρεία LAPIN (παιδικά ρούχα) – 15. Κατάστημα ενδυμάτων ΒΕΝΕΤΤΟΝ, Γαλατσίου – 16. Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ, Γαλατσίου – 17. Εταιρεία Μαρκατσέλης-Αυγιτίδης «ΜΑΜ&ΜΑΜ» - 18. Εταιρεία Βασ. Τραγόμαλος (μπαλόνια) – 19. Εταιρεία SAM Θεσσαλονίκη Παιδικά Ενδύματα – 20. ΗΡΑ ΒΕΒΕ Α.Ε.Β.Ε. 21. Εταιρεία DAS – 22. ΦΡΙΣΛΑΝΤ ΚΑΜΠΙΝΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. – 23. Μύλοι Λουμίδη – 24. Αγροτυπ. Αγροτικά Προϊόντα – 25. ΉΛΙΟΣ Ζυμαρικά – 26. Καραμολέγκος αρτοβιομηχανία – 27. Εταιρεία ΜΑΝΤΟΝΑ – Είδη καθαριότητας – 28. «ΦΩΤΙΑ» Αθλητικός Σύλλογος – 29. Το «ΝΕΟΝ» Ζαχαροπλαστείο Γαλατσίου – 30. Καρόζης Είδη Δώρων Γαλάτσι – 31. «Μελίμηλον» κρεπερί Γαλατσίου – 32. Κοτόπουλα Αγγελάκης – 33. Renault Club Ιδιοκτητών κα Φίλων (Μαραθώνιος Αγάπης) – 34. PALLET STORES Γαλατσίου – 35. Εταιρεία LANDBECK – 36. Μάνος Σταυριανός, ιδιοκτήτης ιστοσελίδας “inGalatsi.gr”

deseo teliko

boskopoula teliko