kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 21:14

Ποιος θα βγει δήμαρχος στο Γαλάτσι... (κατά τη γνώμη μας)!!!

Written by
Rate this item
(0 votes)

Η προεκλογική περίοδος τελείωσε και με αυτό το κείμενο (ελπίζω να είναι και το τελευταίο) θα θέλαμε να εκφράσουμε την άποψη μας ως inGalatsi.gr.

Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας εμπιστεύτηκαν και να τους ευχηθούμε καλή τύχη και κουράγιο στα νέα τους καθήκοντα στα κοινά.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο κος Ζώμπος μπήκε νωρίς στον στίβο της προεκλογικής περιόδου, νομίζοντας έτσι ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις!!! Ή έτσι αν θέλετε τον συμβούλεψαν ‘’φίλοι’’ για δικό τους όφελος!!!!!! Σκληρό αλλά… Έκανε συνεχώς ‘’επιθέσεις’’ με όπλο το δυναμισμό του που πηγάζει από την ενασχόληση του με τα κοινά αλλά ο κος Μαρκόπουλος που ήταν καλά διαβασμένος και τον περίμενε, σχεδόν δεν ασχολιόταν και δεν ανέφερε το όνομα του κου Ζώμπου σε καμία επίσημη ανακοίνωση παρά μόνο μιλούσε για τα όνειρα του για το Γαλάτσι και το στόχο του ως δήμαρχος!

Από την αρχή η παράταξη Μαρκόπουλου έδωσε κοινωνικό χαρακτήρα στον τρόπο διοίκησης ενώ ο ίδιος ο δήμαρχος κάθε μέρα αποδείκνυε ότι είναι ένας από εμάς! Τρανά παράδείγματα το μηχανάκι που θα του δώσει τουλάχιστον 10% στις εκλογές και το ότι βοηθάει ακόμα στην οικογενειακή τους επιχείρηση ως ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ!!!! Ο κος Ζώμπος φαινόταν πάντα πιο απλησίαστος(αυτό δε σημαίνει ότι είναι) κάτι το οποίο έπαιξε και αυτό το ρόλο του!

Ένα επίσης από τα βασικά χαρακτηριστικά της υποφαινόμενης νίκης Μαρκόπουλου, είναι ότι οι δύο επικρατέστεροι διεκδικητές, είχαν διαφορετικούς στόχους. Ο κος Μαρκόπουλος πάλευε για τη νίκη από την 1η Κυριακή ενώ ο κος Ζώμπος ήθελε να πάει στη 2η έστω και με 20%... Τρομερό ατού του δημάρχου είναι ότι είχε πλεόνασμα στον αριθμό των υποψηφίων συμβούλων ενώ ο κος Ζώμπος πρόσθετε με το ζόρι! Ο κος Μαρκόπουλος έφτασε τους 50 ενώ ο κος Ζώμπος τους 42.

Bonus για την παράταξη του Μαρκόπουλου η απορρόφηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων κάνοντας το δήμο μας πρότυπο για τους υπόλοιπους δήμους, η ιδιοκτησία του Άλσους Βεΐκου και του Παλαι, ο χειρισμός στο ευαίσθητο ζήτημα στη φιλοξενία των μεταναστών με πρωτεργάτη τον κο Ελευθερίου (ας μην ξεχάσουμε εδώ ότι ο δήμος είχε και εξωστρέφεια στο θέμα αυτό, εκπροσωπώντας τον ο κος Ελευθερίου για να μεταλαμπαδεύσει γνώση και ήθος στους ήδη προοδευτικούς Νορβηγούς) ενώ έλυνε τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η παράταξη του κου Ζώμπου, ως αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο, έφερνε αντιρρήσεις και δε συναινούσε ποτέ σε ότι κι αν γινόταν με εξαίρεση φυσικά τον κο Μανιάτη που είναι στην ομάδα Μαρκόπουλου.

Ένα από τα βασικά που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο παρατάξεις, είναι το νοικοκύρεμα στα οικονομικά του δήμου. Φανταστείτε ότι η προηγούμενη διοίκηση έδωσε στις εφημερίδες του Γαλατσίου για προβολή των εκδηλώσεων του δήμου, πολλά περισσότερα από αυτά που έδωσε η διοίκηση Μαρκόπουλου ενώ το πλεόνασμα του δήμου έχει φτάσει τώρα στα 9.000.000€ μπαλώνοντας όλες τις προηγούμενες τρύπες!!!  

Κάτι που έχει να κάνει με την ιστοσελίδα μας, είναι ότι ποτέ και κανένας από την παράταξη Μαρκόπουλου, δε μας ενόχλησε για τα ‘’ενοχλητικά’’ σατιρικά κείμενα που ανεβάζαμε κατά διαστήματα ενώ δυστυχώς η παράταξη Ζώμπου όλο και μυγιαζόταν! Δεν αναφέρομαι στον κο Ζώμπο παρά μόνο σε πρωτοπαλίκαρο του, που δυστυχώς πήρε στο λαιμό του και τους υπολοίπους!!!

Οι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να λένε την άποψη τους με αριθμούς για τα αποτελέσματα αλλά επειδή εμείς με καμάρι το λέμε ότι δεν είμαστε δημοσιογράφοι, εκτιμούμε ότι θα δούμε ποσοστά Παπαδιονυσίου! Ο κος Μαρκόπουλος έχει ένα πολυσυνθετικό και πολυκομματικό ψηφοδέλτιο ενώ οι υπόλοιποι δυστυχώς ‘’εξαρτώνται’’…

Μια ακόμα εκτίμηση είναι ότι θα πέσουν πολλά ψηφοδέλτια στην παράταξη Μαρκόπουλου, χωρίς σταυρό, διότι ο δήμαρχος έχει κερδίσει πλέον πολλούς προσωπικούς ψήφους! Ντέρμπι θα γίνει στις 3 πρώτες θέσεις του συνδυασμού ενώ θρίλερ θα έχουμε από τη θέση 15 έως και την 20 στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου!

Τέλος αν συγκρίνουμε τις τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις Μαρκόπουλου & Ζώμπου,του δημάρχου είναι αυτή που δίνει το αποτέλεσμα!

Το ερώτημα που παραμένει είναι το τι θα γίνει με την ΑΠΟΧΗ…

Με εκτίμηση

inGalatsi.gr

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi