kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2013 10:45

Ο Αγανακτισμένος του g-magazine καυστικός όπως πάντα

Written by
Rate this item
(0 votes)

Έβαλαν δύσκολα στο Δήμαρχο Τσίρο, στην προ χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου. Τον ρώτησαν γιατί δεν έκανε παρεμβάσεις στα αρμόδια υπουργεία, στην ΚΕΔΕ, στα ΜΜΕ για να ασκήσει πιέσεις για το θέμα του Άλσους (κλείσιμο αθλητικών εγκαταστάσεων λόγω απόλυσης συμβασιούχων); Δεν είναι σοβαρές ερωτήσεις αυτές! Πού να βρει ο πολιτικός ανήρ χρόνο για τέτοια; Προσπαθεί να συμμαζέψει τη δημοτική του ομάδα που φυλλορροεί σε αντίπαλα στρατόπεδα και να σαμποτάρει τους άλλους υποψήφιους δημάρχους! Λίγο το ‘χετε;

Για όλα τα κακώς κείμενα του Δήμου φταίει η Τρόικα και η Κυβέρνηση, δηλώνει ο Δήμαρχος! Εμ δεν μπορείς να λες ότι φταίει η Κυβέρνηση, και την άλλη να πηγαίνεις να ψηφίζεις στη  Ν.Δ., του είπε ο δημοτικός σύμβουλος Άρης Παπαδοκωστόπουλος.

Και να ‘ταν μόνο αυτό!  Τον έπιασε προεκλογικός οίστρος και έστειλε επιστολή στη Ν.Δ. στις 21 Νοεμβρίου, υπόψη του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής και ζητάει τη στήριξη του Κόμματος , με το επιχείρημα (άκουσον-άκουσον) να μην πέσει ο Δήμος στα χέρια της αριστεράς!!! (Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Άδωνις! ) Και ιδού το επίμαχο απόσπασμα της συγκεκριμένης επιστολής:  «Κλείνοντας θέτω το ερώτημα: θέλουμε ξανά το Γαλάτσι στα χέρια της αριστεράς όπως ήταν για 45 συναπτά έτη; Αν η Νέα Δημοκρατία ενδιαφέρεται για τον Δήμο Γαλατσίου θα πρέπει να στηρίξει όχι μόνο με λόγια αλλά και έργα….».

Πρέπει να είναι ο μοναδικός δήμαρχος στην Ελλάδα, που ζητάει, επισήμως και κυρίως γραπτώς, τη στήριξη της Ν.Δ. Σπανιότατο είδος προς εξαφάνιση! Παρακαλώ να τεθεί υπό προστασία! Εάν χαθεί, κινδυνεύει η Τρόικα!

Άντε τώρα, μετά απ’ αυτό, να συγκρατηθεί η Αυλωνίτου! Μια μικρή σύγχυση θα την πάρει και θα την …δώσει, θέλω να πιστεύω!

Και μετά, έχεις τον επαναστάτη Θανάση Μπούρα να δηλώνει εντός του δημοτικού συμβουλίου, σε στιγμές αγανάκτησης:«Δεν είμαστε άνθρωποι της Τρόικας, είμαστε με τον κόσμο… να πάμε με τη Ρωσία,  να πάμε με τον Πούτιν». Είδες τι μπορεί να πάθει κανείς, όταν κάνει «κακές» παρέες με …αριστερούς και άλλα επαναστατικά στοιχεία;

Καλέ, το μάθατε; Ο Τσίρος δήλωσε με άκρα σοβαρότητα ότι δίνει διαφημίσεις (κόστους 800 ευρώ η σελίς) μόνο στα έντυπα που είναι σοβαρά, όπου ως «σοβαρό έντυπο» νοείται εφημερίδα, που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει - αλλά ο δήμαρχος ξέρει από χέρι ότι είναι σοβαρή, την οποία φέρεται να εκδίδει άτομο, που φέρεται να έχει κάποιου είδους συγγένεια ή κουμπαριά με το Δήμαρχο, όπως κατήγγειλε η αντιπολίτευση. Και με όλα αυτά, άκουσαν τα εξ αμάξης οι δημοτικοί σύμβουλοι της Διοίκησης που ψήφισαν την καταχώρηση στην Οικονομική Επιτροπή!  Τι να σου κάνουν κι αυτοί οι καημένοι; Φαίνεται ότι οι  …κουμπαριές του Δημάρχου είναι ιερό πράγμα και τις τιμούνε δεόντως!

 Όταν ο Μανιάτης αποφασίζει να ανοίξει το στόμα του  και να θέσει ερωτήματα οικονομικού χαρακτήρα στο δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμαρχος ιδρώνει, κοκκινίζει, φουσκώνει, ξεφουσκώνει, τραυλίζει… Γενικώς, παθαίνει ένα ταράκουλο! Διότι, άλλο είναι να σε …ανακρίνει η Αντιπολίτευση, κι άλλο ένας δικός σου. Άραγε η «προσωπική ενημέρωση», που επικαλέστηκε ο Μανιάτης,  έχει σχέση με την ανάληψη νέων καθηκόντων σε νομικό πρόσωπο από Γενάρη, αναρωτήθηκε συνάδελφός του ; Ή μήπως προλειαίνει το έδαφος για ανατρεπτικές καταστάσεις, αναρωτιούνται κάποιοι άλλοι; 

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Ρωμανός ρώτησε, με αρκετή δόση χιούμορ, πότε θα λειτουργήσει το τσιμεντόκτιστο θεατράκι στην Πλατεία Παραδεισίων,  η κατασκευή της οποίας έφθασε αισίως τα 392.000 ευρώ. Με δεδομένο το «επιβλητικό» τσιμεντένιο σκηνικό, θα μπορούσε κάλλιστα να παιχθεί παράσταση με θέμα το … «Σινικό Τείχος»! Να μην αξιοποιηθεί το φυσικό …ντεκόρ; Ο Δήμαρχος σε ρόλο «Μανδαρίνου» και ο Μπούρας θα ξεδιπλώσει το υποκριτικό του ταλέντο,  κάνοντας τον …Κινέζο!

Και πάνω που λέγαμε ότι μπήκαμε στην τελική ευθεία για να διαμορφώσει το τοπικό ΣΥΡΙΖΑ την πρότασή του (δηλαδή να προτείνει υποψήφιο Δήμαρχο) για τις δημοτικές εκλογές, τα Κεντρικά έβαλαν …πάγο σε κάθε διαδικασία. Θα μπούμε στο Γενάρη με το καλό, θα δώσουν «οδηγίες» τα Κεντρικά γύρω στα μέσα του μήνα και βλέπουμε... 

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi