kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 10:08

Παιχνίδια εντυπώσεων στο Γαλάτσι με στόχο τη Δημαρχία

Rate this item
(1 Vote)

Οι εξελίξεις τρέχουν στο Γαλάτσι και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κάνουν αγώνα για να κερδίσουν τις εντυπώσεις

Ο Πρωτονοτάριος έχει ήδη ανακοινώσει συμβούλους. Κάνει ραντεβού με εν ενεργεία Δημοτικούς Συμβούλους και χτυπάει φλέβα με τα ονόματα που ακούμε κατά διαστήματα ότι θα τον πλαισιώσουν. Κάποια είναι φήμες αλλά κάποια κοιτάζουν πολύ σοβαρά την προοπτική αυτή.

Ο Μαρκόπουλος κάνει την αθόρυβη δουλειά. Μπαίνει στα σπίτια των πολιτών. Όχι σαν πλασιέ απλά για να δείξει ότι η ανακοίνωση που έβγαλε δεν ήταν τυχαία. Όπως και να το κάνουμε ο Γιώργος είναι αυτός που είναι.

Ο Τσίρος είναι η δύναμη. Έχει το όνομα, το ιατρείο και έχει και τον αέρα του Δημάρχου. Σημαντικά για να επανεκλεγεί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απ’ την άλλη δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τον επικεφαλής. Δουλειά κάνει βέβαια 4 χρόνια τώρα. Και μόνο από αυτό τα ποσοστά θα ανεβούνε αλλά δεν ξέρουμε αν θα είναι ικανά για 2η Κυριακή. Τη διαφορά εκεί θα την κάνει ο ‘’μπροστάρης’’.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα παίξουν ρόλο ρυθμιστή. Θα κόβουν ψήφους. Κάποιοι βεβαίως θα εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι  αλλά τους αρκεί που δεν αφήνουν σε ησυχία τα φαβορί.

Το θέμα όμως κύριοι είναι άλλο. Αν θα ισχύσει ο νέος εκλογικός νόμος με τα δύο ψηφοδέλτια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα βαίνουν σε παράξενα μονοπάτια.

Τις εκλογές θα τις πάρει ο υποψήφιος Δήμαρχος που θα κινηθεί ταυτόχρονα σε 3 άξονες:

  • Να έχει προσωπικές ψήφους. Τα οφέλη εκτός από τα αυτονόητα είναι ότι θα δημιουργήσει έναν αέρα νίκης και θα προσελκύσει στο ψηφοδέλτιο του δυνατά χαρτιά υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι πάντα κοιτάνε προς τα πού γέρνει η πλάστιγγα και στο τέλος τον ακολουθούν. Οι γνωστοί σε όλους μας καιροσκόποι.
  • Να μπορεί να διαχειριστεί τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν στο ψηφοδέλτιο. Σίγουρα θα παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, θα κοιτάξουν την πάρτη τους. ‘’Αν δε σ’ αρέσει ο υποψήφιος Δήμαρχος που έχω επιλέξει να κατέβω, ψήφισε εμένα μόνο.
  • Μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα προηγούμενα, θα πρέπει στις 23 Μαΐου να έχει κλείσει στήριξη από τους αντιπάλους του σε περίπτωση που πάει αυτός 2ηΚυριακή και όχι αυτός που ‘’χτυπούσε’’ μέχρι χτες.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο 1ος σε ψήφους συνδυασμός την 1η Κυριακή δε θα ξεπερνάει το 25%. Ο 2ος & ο 3ος θα παλέψουν, και οριακά θα βγει το αποτέλεσμα.

Περιμένουμε για τις επόμενες μέρες:

  • Ανακοίνωση υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων από Μαρκόπουλο, Πασπαλά, Μιμηγιάννη και καινούριους από Πρωτονοτάριο.
  • Ποιους θα κάνει Αντιδημάρχους ο Τσίρος για να δούμε τους ευχαριστημένους και τους δυσαρεστημένους.
  • Ανακοίνωση του επικεφαλής του Συριζα.
  • Και κάτι γκαλοπάκια που ακούγονται ότι θα γίνουν

Μέσα σε όλα αυτά έβγαλε και το siteμας στήλη που μάθαμε ότι τάραξε λίγο τα νερά των δημοτικών αρχόντων. Σκοπός μας είναι να γελάσουμε και πιστέψτε με θα γίνει αυτό επανειλημμένως στο μέλλον. Άλλωστε το facebookπαίζει και αυτό το ρόλο τους σε κάθε εκλογές. Και για να μην αναρωτιέστε μερικοί θα περάσετε όλοι από την πένα μας. Συγγνώμη. Από το πληκτρολόγιο μας ήθελα να πω.

e-panerxomai…

 

Last modified on Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014 18:23

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi