kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 17:06

Η Πετρούλα Παπαγεωργίου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γιώργο Μαρκόπουλο

Rate this item
(0 votes)

 

Πετρούλα Παπαγεωργίου

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω 
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
 

Με μοναδικό γνώμονα την αγάπη μου για το Γαλάτσι, στο οποίο μεγάλωσα και με βαθιά πίστη ότι ο Δήμαρχος, Γιώργος Μαρκόπουλος, αποτελεί τον πυλώνα για την επίλυση των καθημερινών αναγκών των δημοτών του Γαλατσίου, αποσκοπώ μέσα από την συμμετοχή μου στα κοινά της πόλης μας, να συνδράμω με καθημερινή δουλειά στην δημιουργία ενός ακόμη καλύτερου και λειτουργικού Δήμου. Μεγαλόπνοα σχέδια όπως η δωρεάν δημοτική συγκοινωνία, η αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τις ευπαθείς ομάδες, η δημιουργία κεντρική πλατείας, η χρήση του ΠΑΛΑΙ από τους κατοίκους της πόλης μας, η ανάπλαση του Λόφου του Παιδιού είναι ΕΡΓΑ που έχουν γίνει ή έχουν δρομολογηθεί να γίνουν για πρώτη φορά στο Γαλάτσι μας και αποδεικνύουν πως η ομάδα «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο» δούλεψε σκληρά και με πρόγραμμα παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Και είναι τιμή μου που συνέβαλα και εγώ σε αυτή την προσπάθεια, με τις νομικές μου γνώσεις, σε διάφορες υποθέσεις του Δήμου. 

Η επανεκλογή του Γιώργου Μαρκόπουλου, ως Δημάρχου Γαλατσίου, με τον οποίο μεγαλώσαμε από παιδιά στην ίδια γειτονιά και πλέον γνωρίζοντας την εργατικότητα, την ηθική, το όραμα και την οξυδέρκειά του, πιστεύω ότι αποτελεί τη μόνη εγγύηση για τη συνέχιση της ανοδικής πορείας του Δήμου. Η επιτυχία του και σε αυτές τις εκλογές και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή θα διασφαλίσει την μετεξέλιξη του Γαλατσίου, σε μια πόλη με τις πιο σύγχρονες υποδομές και αναβαθμισμένες ανταποδοτικές υπηρεσίες προς τους Δημότες. Και επιτρέψτε μου να υπογραμμίσω ότι η επιτυχία πρέπει να έρθει από την πρώτη Κυριακή, καθώς το νέο σύστημα της απλής αναλογικής, θα δημιουργήσει αναμφισβήτητα καθημερινά προβλήματα σε όλους τους Δήμους της χώρας, εφόσον δεν επιτευχθούν μετεκλογικές συμφωνίες μεταξύ αντιπάλων. Συμφωνίες που μπορούν να γίνουν ή να χαλάσουν είτε την επόμενη μέρα, είτε την μεθεπόμενη, ανάλογα με τους προσωπικούς συσχετισμούς που θα διαμορφώνονται κάθε φορά… Γιατί πρέπει να μπει το Γαλάτσι σε αυτές τις περιπέτειες ; 


Σύντομο βιογραφικό: 

Η Πετρούλα Παπαγεωργίου είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Μιλάει άριστα την Αγγλική γλώσσα. 

Είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και ασκεί μαχόμενη δικηγορία. Κατά την έναρξη της επαγγελματικής της δραστηριότητας συνεργάστηκε με μεγάλα γραφεία των Αθηνών ενώ από το 2008 και εντεύθεν διατηρεί Δικηγορικό Γραφείο στο Γαλάτσι, με κύρια ενασχόληση της το Διοικητικό, Αστικό, Εμπορικό και Οικογενειακό Δίκαιο. Έχει μεγάλη εμπειρία στο εμπορικό δίκαιο ούσα νομική σύμβουλος σε μεγάλες εταιρείες (ΑΕ, ΑΕΒΕ κ.ά.) και γνώστης επί των θεμάτων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δημόσιας Διοίκησης. Παρέχει νομική στήριξη σε Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού, όπως στους Δήμους Γαλατσίου, Άργους (Αργολίδας), Δεσφίνας (Φωκίδας) κ.ά.. 

Παράλληλα έχει αναπτύξει και πλούσια κοινωνική δράση. Είναι μέλος, στη θέση του Ειδικού Γραμματέα, στον Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Σύλλογο Π.Α.Σ Γαλάτσι, ενώ έχει συμμετοχή με κοινωνική δράση σε πολλούς πολιτιστικούς φορείς της πόλης μας, παρέχοντας αφιλοκερδώς συμβουλευτικές νομικές υπηρεσίες, σε συλλόγους και ιδρύματα του Γαλατσίου.

 

Last modified on Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 17:11

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi