kentriko banner omorfos teliko33kosmos

giorgos-markopoulos

Σε χτεσινή μου δήλωση, ευχόμουν στον κ.Τσίρο καλό εκλογικό αγώνα και του ζητούσα μια ψύχραιμη και ήπια πολιτική αντιπαράθεση, χωρίς οξύτητες.

Δυστυχώς, η απάντησή του ήταν μια συκοφαντική ανακοίνωση εναντίον μου… Το αποκορύφωμα, ανάμεσα σε άλλα ανυπόστατα, ήταν ότι έφτασε να πει πως δήθεν μένω στην Πεύκη! Αν είναι ποτέ δυνατόν! (Κι επιλέγω να αναφερθώ μόνο στην ανακοίνωση και όχι σε άλλες μεθοδεύσεις που φτάνουν στα αυτιά μου και οι οποίες θέλω να πιστεύω ότι δεν ισχύουν…)

Κι άλλοι Δήμαρχοι σε όλη τη χώρα έχασαν ή κινδυνεύουν να χάσουν τη θέση τους, αλλά δεν κάνουν έτσι… Δεν φτάνουν σε τέτοιο σημείο… Μέλι έχει πια αυτή η καρέκλα;

giorgos-markopoulos

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τις Γαλατσιώτισσες και τους Γαλατσιώτες για την τιμή που μου έκαναν. Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο» και εγώ προσωπικά, τους κοιτάμε στα μάτια και τους λέμε ότι δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Δεν είμαι «πολιτικός», αλλά πολίτης.

Αυτή την ώρα, η δημοκρατική ευαισθησία και η γαλατσιώτικη συνείδησή μας, επιτάσσουν ότι το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να συγχαρούμε τους συνυποψηφίους μας που δεν προχωρούν στο δεύτερο γύρο των εκλογών: τον κ. Πρωτονοτάριο, τον κ. Μαγκανάρη, τον κ. Παναγιώτου, τον κ. Χαραλαμπίδη, τον κ. Σκεύο και όλους τους υποψηφίους των συνδυασμών τους. Έδωσαν ωραίο και έντιμο αγώνα.

markopoulos-galatsi

Το Σάββατο το πρωί, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος, συνοδευόμενος από σύσσωμη την ομάδα του – τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του με το συνδυασμό «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο» - έκανε μια μεγάλη βόλτα στη Λεωφόρο Βεΐκου. Μίλησε με τους καταστηματάρχες, καλημέρισε και συζήτησε με τους περαστικούς και έκανε τα ψώνια του στη δική μας αγορά!

giorgos-markopoulos

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε καιρούς δύσκολους, σε καιρούς που οι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη από ειλικρίνεια, αξιοπιστία και ξεκάθαρες θέσεις για την πόλη μας, όλοι όσοι μετέχουμε στις δημοτικές εκλογές, ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης, οφείλουμε να είμαστε ανοικτοί στο δημόσιο διάλογο και τη  δημοκρατική αντιπαράθεση ιδεών και προτάσεων.

giorgos-markopoulos

To λογότυπό μας (logo) του συνδυασμού μας – πολυποίκιλο χρωματικά, πολυσυλλεκτικό και πολυσύνθετο – είναι «γεμάτο» από Γαλάτσι. 

Τον πολύτιμο λόφο μας με τα αεικίνητα αέρια ρεύματα, τα Τουρκοβούνια – παλαιότερα Λυκοβούνια και στα αρχαία χρόνια Αγχεσμός με το, σύμφωνα με τον Παυσανία, υπέροχο άγαλμα του Δία.
Τη χιλιόχρονη, σπάνιας ομορφιάς και τέχνης «Εύμορφη Εκκλησιά», την Ομορφοκκλησιά με τον, εφάμιλλο του Δαφνίου, τρούλο της που είναι αφιερωμένη στον Άγιο Γεώργιο.
Το αγέρωχο, διατηρητέο φουγάρο με το καμίνι Hoffman - μοναδικό στο είδος του, σύγχρονο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς.
Τα πολυώροφα οικοδομήματα και το πράσινο από το άλσος μας.

germanos-melissourgos

Με ανακοίνωση του που δημοσιεύτηκε στο G-Magazine ,o πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Γερμάνος Μελισσουργός,δηλώνει ότι στις Δημοτικές Εκλογές θα είναι υποψήφιος με τον Γιώργο Μαρκόπουλο

«Ελάχιστος χρόνος απομένει πλέον για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, εκλογές ιστορικής σημασίας για την πόλη μας και την αυτοδιοίκηση. Η διεξαγωγή αυτών των εκλογών γίνεται εν μέσω μιας πρωτόγνωρης για όλους μας οικονομικής, κοινωνικής και ηθικής κρίσης. Τα συναισθήματα όλων μας είναι κοινά: ανασφάλεια για το αύριο, θυμός και δικαιολογημένη αγανάκτηση και έλλειψη εμπιστοσύνης για όσους μέχρι τώρα ασχολούνται με την πολιτική και τα κοινά.

vasilis-deredinisΣτηρίζω τον υποψήφιο Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο

Η δύσκολη πολιτική ,οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα επιβάλλει να πάρουμε την τύχη της πόλης στα χέρια μας. Να βάλουμε ένα τέλος στην 7χρονη υποβάθμιση της λειτουργίας των θεσμών και των υπηρεσιών του Δήμου, την απαξίωση των πολιτών και την έλλειψη αποτελεσματικής κοινωνικής βοήθειας και προστασίας, αξιοκρατίας, αξιοπιστίας και σεβασμού στον πολίτη.

markopoulos-spiliopoulou

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΝΤΙΝΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ  συστρατεύεται στην προσπάθεια 
του υποψήφιου Δημάρχου ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η φυσικοθεραπεύτρια και πρώην δημοτική σύμβουλος κα Κωνσταντίνα (Ντίνα) Σπηλιοπούλου-Χρυσάγη, με μακρά θητεία στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Αυτοδιοίκηση για τον άνθρωπο» του Γιώργου Μαρκόπουλου.

giorgos-markopoulosΟ Γιώργος Μαρκόπουλος προσκαλεί όλους τους κατοίκους του Γαλατσίου στην παρουσίαση της δημοτικής παράταξης που είναι επικεφαλής. Η <<Αυτοδιοίκηση για τον άνθρωπο>> θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εμφάνιση την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 12:00 στο Καμίνι. Δείτε παρακάτω την πρόσκληση:

Καλησπέρα σε όλους και όλες. 
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας σήμερα κάποιες σκέψεις πιο προσωπικές, που τελικά όμως νομίζω μας αφορούν όλους. 
Τόσα χρόνια στην Αυτοδιοίκηση, ποτέ μου δεν κατάλαβα τα πολιτικά παιχνίδια. Γι’ αυτό και ποτέ μου δεν ένιωσα «πολιτικός». Εδώ και καιρό με ρωτάνε πολλοί φίλοι (και όχι μόνο) τι θα κάνω στις Δημοτικές. Κάποιοι με συμβουλεύουν να μην ανακοινώσω ακόμα τις προθέσεις μου, να περιμένω, να δω τι θα κάνουν οι άλλοι. Κάποιοι μου κάνουν προτάσεις για το πώς να κάνω την ανακοίνωση φανταχτερή, να κάνω επικοινωνιακά κόλπα, τακτικές, να στήσω παγίδες σε «αντιπάλους», να μαζέψω υπογραφές από κόσμο που να λέει ότι εγώ πρέπει «να σώσω» το Γαλάτσι, να ζητήσω στήριξη από κόμματα... Μπορεί κάποιοι από όλους αυτούς να έχουν δίκιο, δεν ξέρω. Αλλά εμένα δεν μου ταιριάζουν αυτά.

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi