kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 14:44

Τα παράπονα των γονέων έτρεψαν τον δήμαρχο σε φυγή από το δημοτικό συμβούλιο

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Κάτω από την ασφυκτική πίεση δεκάδων εκπροσώπων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Γαλατσίου, της Ένωσης Γονέων, αλλά και της τοπικής ΕΛΜΕ, ο δήμαρχος ετράπη σε φυγή από το δημοτικό συμβούλιο δίνοντας εντολή και στην παράταξή του να αποχωρήσει μαζί του!

Προηγουμένως η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κυρία Ισιδώρα Μπακάλου, επιδεικνύοντας αντιδημοκρατική συμπεριφορά προσπάθησε για άλλη μία φορά να αποτρέψει την ανάγνωση των ανακοινώσεων, που είχαν στείλει οι γονέις στο δημοτικό συμβούλιο.

Οι γονείς είδαν τον δήμαρχο να γυρνά την πλάτη σε προβλήματα όπως οι αποσαθρωμένες από την υγρασία κολώνες, οι οποίες στηρίζονται σε σκουριασμένα σίδερα δημιουργώντας έτσι ακόμα και πρόβλημα στατικότητας του κτηρίου! Ούτε οι σοβάδες που έφεραν από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ δεν ήταν αρκετοί για να τον κάνουν να ακούσει τα προβλήματά τους.

Ο δήμαρχος όχι μόνο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτές τις καταστάσεις αλλά δεν έχει και κανένα σχέδιο για την πρόληψή τους, όπως έχει αποδείξει πέντε χρόνια τώρα. Αυτήν την φορά, όμως, με την αποχώρηση από το Δημοτικό Συμβούλιο, φανέρωσε και τις διαθέσεις του: Θα κάνει, ό,τι έκανε επί πέντε χρόνια, δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ.

Οφείλουμε, τέλος, να ενημερώσουμε τους πολίτες του Γαλατσίου, πως η διοίκηση Μαρκόπουλου ενημέρωσε μέσω e-mail, μετά από  12 ώρες από την αποχώρηση τους, πως η συνεδρίαση θα συνεχιστεί την Πέμπτη στις 3:00 το μεσημέρι σε μία ώρα όπου κανένας εργαζόμενος δεν θα μπορεί να αφήσει την δουλειά του για να παρευρεθεί!

Κώστας Ζώμπος

Οικονομολόγος MSc

Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου

 

Last modified on Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 14:49

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi