kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 18:32

Ο Μάνος Ελευθερίου συνεχίζει υποψήφιος με τον Γιώργο Μαρκόπουλο

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Μάνος (Εμμανουήλ) Ελευθερίου

Εκπαιδευτικός

Αντιδήμαρχος Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς

Θέλουμε το Γαλάτσι της Τέχνης! Το Γαλάτσι του Πολιτισμού! Πιο πολύ χρώμα στην πόλη με ζωγραφιές κτιρίων και λουλούδια παντού, περισσότερη εξωστρέφεια και ασφάλεια. Η εκδήλωση στην Ομορφοκκλησιά την πανσέληνο του Αυγούστου, οι θεματικές βραδιές στο φεστιβάλ και το χειμερινό φεστιβάλ με το αρχαίο εθιμικό του, πρέπει να διατηρηθούν και να συνεχιστούν, ώστε τα φεστιβάλ του δήμου μας να έχουν αναφορά και ένα ιδιαίτερο πανελλήνιο στίγμα. Στόχος μας είναι το άνοιγμα της Ομορφοκκλησιάς μας, έναν από τους πιο σπουδαίους βυζαντινούς ναούς της χώρας, περισσότερο από τις τέσσερις φορές - που έχουμε πετύχει - τον χρόνο.

Συνεχίζω με τον Γιώργο Μαρκόπουλο γιατί ο Δήμαρχος χρειάζεται εργάτες για την υλοποίηση του έργου που έχει σχεδιάσει για την πόλη μας. Κι όταν ο ίδιος είναι εργάτης, χωρίς κομματικές παρωπίδες και ιδεοληπτικές προσκολλήσεις, εργάζεται για το κοινό καλό με καθαρότητα, διαφάνεια και αγάπη, δε θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο…

 

Σύντομο βιογραφικό

Ο Μάνος Ελευθερίου γεννήθηκε το 1962 στην Απείρανθο της Νάξου αλλά μεγάλωσε στο Γαλάτσι όπου τέλειωσε τα σχολικά του χρόνια.

Υπηρέτησε (24) μήνες τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία, ως χειριστής κατευθυνόμενων βλημάτων.

Σπούδασε Παιδαγωγικά Μ.Sc. (Αθήνα) και Αισθητική, Φιλοσοφία & Ιστορία της Τέχνης, Σύγχρονο Ελληνικό Πολιτισμό, Γλώσσα & Λογοτεχνία, Licentiate in Education (Φινλανδία). Το θέμα της διδακτορικής του διατριβής είναι: «Αγωγή και Εκπολιτισμός διαμέσου της Τέχνης».

Έχει παρακολουθήσει εκατοντάδες Σεμινάρια, Ημερίδες , Διημερίδες και Επιμορφωτικές Συναντήσεις που αφορούν στην Παιδεία, στην Εκπαίδευση, στην Τέχνη και στον Πολιτισμό. Είναι συγγραφέας και μέλος συγγραφικής ομάδας πολλών εντύπων, εκπαιδευτικών φακέλων, βιβλίων και έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα.

Διετέλεσε μέλος Επιστημονικής και Οργανωτικής επιτροπής πολλών Συνεδρίων και Συμποσίων κάνοντας, παράλληλα, πολλές ανακοινώσεις ενώ έχει διοργανώσει Ημερίδες, Σεμινάρια, Συμπόσια και Επιμορφωτικές Συναντήσεις στα περισσότερα εκ των οποίων ήταν εισηγητής. Ως Υπεύθυνος Πολιτιστικών Θεμάτων του Υπουργείου Παιδείας έχει επιμορφώσει πολλούς εκπαιδευτικούς σε προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας και χιλιάδες άλλους στα Μουσεία της Ελλάδας, της Κύπρου και του εξωτερικού.

Είναι, επίσης, Σπηλαιολόγος (Μέλος της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρίας), Αυτοδύτης (Δίπλωμα Σχολής Αυτοδυτών), Ναυαγοσώστης (Δίπλωμα Σχολής Ναυαγοσωστικής - Ε.Ο.Υ.Δ.Α.Α) και Ορειβάτης (Μέλος του Ε.Ο.Σ. Αχαρνών και Ε.Ο.Σ. Αθηνών).

Παράλληλα, ασχολείται με την Αρχαία Ελληνική Μαγειρική, τη Φωτογραφία, τη Ζωγραφική και τη Διακόσμηση (με συμμετοχή σε δεκάδες ομαδικές και ατομικές εκθέσεις και με τρία έργα του να βρίσκονται στη μόνιμη συλλογή του Μουσείου Εικαστικών Τεχνών της γενέτειράς του).

Είναι ενεργό μέλος ή υποστηρικτής των Περιβαλλοντικών Οργανώσεων GREENPEACE, WWF, ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, MOm, ΑΡΧΕΛΩΝ, Αρχιπέλαγος, ΑΝΙΜΑ & Μεσόγειος SOS.  

Επίσης, έχει διατελέσει:

π. Aντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Υγιεινής, Υπεύθυνος όλων των Κοινωνικών Δομών και του Γραφείου Ισότητας των Δύο Φύλων

π. Υπεύθυνος Χειμερινού & Καλοκαιρινού Φεστιβάλ

π. Επισκέπτης Βοηθός Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης)

π. Λέκτορας του Πανεπιστημίου Ελσίνκι Φινλανδίας

π. Ταμίας του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Πρόληψης και Αντιμετώπισης Μελανώματος «ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ»

π. Ταμίας της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών Πολιτιστικών Θεμάτων

 

Last modified on Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 18:36

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi