kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 17:49

Σοφία Λεπίδα Ντάγλα: ο Κώστας Ζώμπος έχει αντιλήψεις που ανοίγουν νέους ορίζοντες για να ανατρέψουμε το κλίμα της ακινησίας και της αδράνειας

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Η Σοφία Λεπίδα – Ντάγλα δίπλα στον Κώστα Ζώμπο

Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου διεξάγονται σε μια δύσκολη πολιτική, κοινωνική και οικονομική συγκυρία για την χώρα μας. 
Μέσα σε ένα περιβάλλον που αναζητά πυξίδα, στόχους και λύσεις προκειμένου να ξεπεράσει τις δυσκολίες του παρόντος και τα λάθη του παρελθόντος.

Η ίδρυση της παράταξης «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ!» βασίζεται στις αρχές της διαφάνειας, της συλλογικής λειτουργίας των δημοκρατικών διαδικασιών και ακολουθεί με συνέπεια και συνέχεια τις αξίες και τις αρετές του αείμνηστου Δημάρχου ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΣΙΡΟΥ, ενός Ευπατρίδη της αυτοδιοίκησης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κώστας Ζώμπος χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και υπευθυνότητα. Αγκαλιάζει όλους τους δημότες, ανεξάρτητα από πολιτικές προτιμήσεις και ιδεολογικές αφετηρίες. Μια νέα αντίληψη που ανοίγει νέους ορίζοντες έτσι ώστε να ανατρέψουμε το κλίμα της ακινησίας και της αδράνειας.

Στρατεύτηκα κοντά στον κ. Κώστα Ζώμπο για αυτούς τους λόγους, διαθέτοντας τεχνογνωσία, εμπειρία, εργατικότητα και γνωρίζοντας πολύ καλά τις βασικές ανάγκες και τα προβλήματα όλου του δήμου Γαλατσίου.

Ζητώ την αρωγή σας για να ευδοκιμήσει η ΝΕΑ αυτή προσπάθεια και την εμπιστοσύνη σας για να δημιουργήσουμε μαζί ένα καλύτερο και ανθρώπινο ΓΑΛΑΤΣΙ για το ΣΗΜΕΡΑ και το ΑΥΡΙΟ.

Με ειλικρίνεια, αγάπη και σεβασμό,

Σοφία Λεπίδα – Ντάγλα
Ιατρός Μικροβιολόγος «Βιοπαθολόγος»

 

Last modified on Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 17:53

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi