kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Τρίτη, 04 Μαρτίου 2014 18:43

Θέλουμε, τον Άνθρωπο στο επίκεντρο της ζωής

Rate this item
(0 votes)

kounanis

Απάντηση, σε κείνους που κριτικάρουν, τους πάντες και τα πάντα, ερχόμενοι, ουρανοκατέβατοι, ότι και καλά θα σώσουν, την ''ΕΛΛΑΔΑ'' και το ΓΑΛΑΤΣΙ μας, με ροβολήματα, βάζοντας τους πάντες σ' ένα τσουβάλι.

 

Γιατί 'ΕΜΕΙΣ' θέλουμε, τον Άνθρωπο, στο επίκεντρο της ζωής και τα Αυτονόητα, που του ανήκουν. Τι ντροπή και τι εξαθλίωση, για το κράτος του Ιπποκράτη, να έχει αυτή τη Υγεία, της ανθρωποκτονίας ? Η Δημόσια Υγεία είναι Επένδυση στη Δικαιοσύνη και στη Συνταγματική Ελευθερία, του κάθε πολίτη, που διαμένει, σε αυτή την χώρα, του κάθε πολίτη, που εργάζεται κ μοχθεί, για αυτή την χώρα, του κάθε πολίτη, που φιλοξενείται, παροδικά ή μόνιμα, σε αυτή την χώρα, του καθενός από εμάς. Γι αυτό, χρειαζόμαστε ένα κοινωνικό κράτος που να ‘χει, να επιδείξει , ΑΞΙΟΥΣ, που γνωρίζουν κ μπορούν να σεβαστούν την αξία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, που αυτή την εποχή συνθλίβεται. Της ΥΓΕΙΑΣ, της ΠΑΙΔΕΙΑΣ, της ΕΡΓΑΣΙΑΣ και της ίδιας της ΖΩΗΣ.

 ‘’ Χρειαζόμαστε ένα κράτος, που θα μπορεί να διατηρεί, ζωντανούς τους πολίτες του κ θα σέβεται, τους γιατρούς, ως θεματοφύλακες, της Δημόσιας Υγείας και όλους εκείνους, που αγωνιούν, για το αύριο των νέων, των ΑμεΑ, όλων, των καινούργιων γεννημάτων και όλων των ευπαθών ομάδων. Αυτές οι ΑΞΙΕΣ, είναι χρέος, της Πολιτείας, απέναντι σε κάθε πολίτη’’ Φιλαράκια, συναγωνιστές. Ο δικός μας δρόμος, δεν είναι για όλους. Φτιάχτηκε για να δέχεται, μόνο άτομα με θέληση, μπέσα, αισιοδοξία, ωριμότητα, κουράγιο, πίστη και αγάπη. Είναι ένας δρόμος που λίγοι, έχουν την τύχη να γνωρίζουν, γιατί απλά δε μπορούν, να δεθούν, με τον καθένα. Υπάρχουν άνθρωποι ? και Άνθρωποι. Οι δεύτεροι, είναι άτομα, που δεν λύγισαν ποτέ και εξακολουθούν, ακόμα και σήμερα να είναι όρθιοι, παρά τα δύσκολα, προβλήματα τους. Είναι οι μαχητές της ζωής. Στο δρόμο μας, δεν δεχόμαστε, άτομα μεμψίμοιρα και απογοητευμένα, που κλαίγονται διαρκώς, (αλλά δεν κάνουν τίποτα), για να αλλάξει η ζωή τους, προς το καλύτερο. Δε δεχόμαστε, άτομα πονηρά, ιδιοτελή, ψεύτικα, αλλοπρόσαλλα, αχάριστα, ούτε συμφεροντολόγους, υπέρμετρα εγωιστές(που όλα τα ξέρουν και οι πάντες είναι άχρηστοι κ ανεπαρκείς, γι΄ αυτούς), χασομέρηδες, αλλά κ φιλόδοξους, με την κακή έννοια.

Ο δρόμος μας, φτιάχτηκε, για να δείξουμε και στους άλλους, πως δεν υπάρχει, δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω !!! Αυτή η γνωστή φράση, είναι άγνωστη σε πολλούς. Οι οποίοι καταθέτουν τα όπλα, επειδή νιώθουν, ότι δεν θα φέρουν, σε πέρας το δύσκολο έργο τους. Κάποια πράγματα όντως είναι ανέφικτα. Παρόλα αυτά, όταν ένα όνειρο δεν πραγματοποιείται, δεν σημαίνει, ότι και τα υπόλοιπα δεν θα πραγματοποιηθούν! Όποιος θελήσει να πατήσει στο δρόμο μας, θέλουμε να είναι σαν και μάς, αλλιώς μην το επιχειρήσει. Θέλουμε να έχει ευαισθησία, ώστε να μην πληγώνει, τα συναισθήματα των άλλων, δύναμη, ώστε να μη χρειάζεται, βοήθεια από κανέναν, μόνο από τον μεγάλο, αισιοδοξία, ώστε να μην τα παρατάει, με την πρώτη δυσκολία και να είναι αληθινός, στα λόγια και στις πράξεις. Διαλέξαμε, αυτή την ζωή, με την εντολή του ! ''Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα''!!! ''Φτάσε, όπου δε μπορείς και αστους να σε μειώνουν, εδώ θα πληρωθούν, οι πάντες. Ο Δάσκαλος, είναι από πάνω πάντα, όταν κάνει το τεστ''.

 Άφθαρτε, ειλικρινή, τίμιε, ανιδιοτελή με ήθος και αξιοπρέπεια, απέναντι, στον συνάνθρωπο, υποψήφιε δήμαρχε Γαλατσίου, ακούραστε, κοινωνικέ, εργάτη, Γιώργο Μαρκόπουλε. Εμείς με αυτές, τις σκέψεις, θα προχωρήσουμε μαζί, για να υπηρετήσουμε, τούς συνδημότες μας, στο Γαλάτσι όταν μας δώσουν την εντολή τους και όχι μόνο ! ''Πάμε γερά'', μέχρι το τέλος, δίπλα και παράλληλα με τον συνάνθρωπο, για να ξανάρθει, το χαμόγελο, στα χείλη κ το αυτονόητο, να δίνεται σε όλους απλόχερα, χωρίς διακρίσεις και όχι επαιτώντας.

Read 1462 times Last modified on Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014 19:41

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi