kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 12:28

Αυτό είναι το τέλος του Ματθαίου και της Αναστασίας!

Written by
Rate this item
(0 votes)

Ενα από τα ζευγάρια που γράφει ιστορία στο «Μπρούσκο» είναι ο Ματθαίος με την Αναστασία. Πιο πολύ από όλα τα άλλα ζευγάρια, αυτοί έχουν περάσει και συνεχίζουν να περνάνε καταστάσεις οδυνηρές, χαρούμενες, περίεργες και τραγικές. Ενα ζευγάρι που η αγάπη τούς έχει ποτίσει άλλοτε με μίσος και άλλοτε με καταστροφή. Ποιο, όμως, θα είναι το τέλος τους;

Από την Μαρία Μεταξητινού…

Η σειρά αρχίζει την αντίστροφη μέτρηση που καταλήγει στους τίτλους τέλους, οι ιστορίες σιγά-σιγά παίρνουν το δρόμο τους μέχρι να γραφτεί το οριστικό φινάλε στο τέλος της σεζόν.
Ο Ματθαίος με την Αναστασία αυτή τη στιγμή ζουν και πάλι έναν κρυφό έρωτα. Η αγάπη τους φαίνεται να υπερισχύει και χωρίς αναστολές αυτή τη φορά την εκφράζουν ο ένας προς τον άλλον. Χωρίς να γνωρίζει κανείς, ούτε από τη μια πλευρά ούτε από την άλλη, ξαναζούν με πιο πολύ πάθος τον έρωτά τους. Ωστόσο, τα πράγματα είναι δύσκολα καθώς και οι δύο έχουν στο πλευρό τους από έναν άνθρωπο που τους αγαπά και τους συμπαραστέκεται. Ο Ματθαίος έχει τη Στέλλα η οποία θέλει να κάνει οικογένεια μαζί του και μάλιστα προσπαθεί εν αγνοία του να μείνει έγκυος, ενώ η Αναστασία έχει τον Ανδρέα, που ήδη της έχει κάνει τρεις φορές πρόταση γάμου. Παρ’ όλα αυτά, η Αναστασία όχι μόνο τον αποφεύγει, όχι μόνο του λέει ψέματα για τη σχέση της με τον Ματθαίο, αλλά για μια ακόμα φορά ζητά από τον Ματθαίο να τον δει γιατί δεν αντέχει μακριά του.

Η Αναστασία στο μέλλον θα έχει ένα ακόμα θέμα, καθώς θα μείνει έγκυος από τον Ματθαίο. Φυσικά, δεν θα του πει τίποτα και για μια ακόμα φορά θα κυοφορεί ένα παιδί που θα το «χρεώσει» σε άλλο πατέρα, στον Ανδρέα. Ο Ανδρέας δεν θα έχει κανένα λόγο να μην πιστέψει την Αναστασία, αλλά θα αρχίσει να προβληματίζεται όταν και πάλι θα αρνηθεί να ενώσει τη ζωή της με τη ζωή του. Από την άλλη ο Ματθαίος, ο οποίος πιστεύει ότι η Αναστασία τον κοροϊδεύει, θα αποφασίσει να προχωρήσει με τη Στέλλα. Η Αναστασία υποφέρει, θέλει να του πει την αλήθεια, αλλά ο εγωισμός και οι ενδεχόμενες αντιδράσεις των άλλων δεν την αφήνουν και του φανερώσει ό,τι κρύβει. Η ιστορία με αυτό το ζευγάρι επαναλαμβάνεται… Με τη σειρά της η Αναστασία δεν θα συγχωρήσει στον Ματθαίο την απόφασή του να ξαναφτιάξει τη ζωή του, αλλά κι αυτός δεν μπορεί να παραβλέψει το ότι ενώ αντάλλασσαν όρκους αγάπης, ενώ περνούσαν μαζί συγκλονιστικές ερωτικές στιγμές, συνέχιζε με τον Ανδρέα και έμεινε έγκυος μαζί του. Ολα αυτά καθώς δεν γνωρίζει ότι το παιδί που περιμένει η Αναστασία είναι δικό του.

Η Αναστασία μέχρι την τελευταία στιγμή θα κρύβει απ’ όλους την αλήθεια και περισσότερο από τον Ματθαίο, όμως η ανατροπή δεν πρόκειται ν’ αργήσει. Ο Ματθαίος δεν μπορεί να συνεχίσει με τη Στέλλα, δεν την αγαπάει. Μπορεί να τον προσέχει, να την ανέχεται, να τη συμπαθεί, αλλά ποτέ δεν ένιωσε γι’ αυτή το ίδιο πάθος. Η κοπέλα καταλαβαίνει ότι ποτέ δεν θα γίνει δικός της και σταματάει να κάνει άλλη προσπάθεια. Αρνητικός παράγων για τη σχέση τους θα αποτελέσει και το γεγονός ότι ο Ματθαίος θα μάθει όλο το παρασκήνιο και τις κινήσεις της προκειμένου να μείνει έγκυος κρυφά από αυτόν. Σκέφτεται ότι η Αναστασία ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Οτι η Αναστασία είναι πολύ περήφανη για να πέσει τόσο χαμηλά. Κάποια γεγονότα αρχίζουν να τον βάζουν σε σκέψεις και αποφασίζει να μην κλείσει οριστικά την πόρτα στη γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτε άλλο στη ζωή του. Η Αναστασία, από την άλλη, έχει τύψεις που δεν ομολογεί την αλήθεια τόσο στον Ανδρέα που της στάθηκε όσο και στον Ματθαίο που δεν αξίζει να ζει μέσα στην άγνοια. Ετσι, για μία και μοναδική φορά, η Αναστασία βάζει στην άκρη τον εγωισμό της και παράλληλα με ένα γεγονός που θα τη συνταράξει και έχει να κάνει με τη ζωή του Ματθαίου, αποφασίζει να του πει την αλήθεια. Του ομολογεί ότι δεν αγάπησε ποτέ κανέναν άλλον. Οτι αυτός είναι ο μοναδικός άντρας που τη γεμίζει με πάθος, μακριά από κάθε λογική, και ότι είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει.

Ο Ματθαίος φυσικά τρελαίνεται από τη χαρά του και της ζητάει να τα αφήσει όλα και να πάει κοντά του, να κερδίσουν όλο αυτό τον χαμένο χρόνο. Να σβήσουν τα πάντα και να ξαναρχίσουν από την αρχή. Η Αναστασία αφού κοντράρεται με όλους και με όλα, αποφασίζει ότι το μόνο που την κρατάει στα Χανιά είναι το μαύρο παρελθόν και ο τάφος του μικρού Ανδρέα. Ετσι τ’ αφήνει όλα και τρέχει στην αγκαλιά του Ματθαίου. Το τέλος τους είναι μαζί, είναι «Μπρούσκο», είναι γεμάτο αγάπη και… πάθος!

Πηγή: http://greek-series.com

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi