kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2017 13:51

Άσχημος χωρισμός στο μπρούσκο. Ο Μύρος μαθαίνει το παρελθόν της Δάφνης.

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Μπήκε στο «Μπρούσκο» λίγο πριν το τέλος του προηγούμενου κύκλου και γρήγορα κατάφερε να αγαπηθεί, με αποτέλεσμα να συνεχίσει και φέτος με πιο ανεπτυγμένο ρόλο. Ο λόγος για τον Νίκο Πολυδερόπουλο, τον τηλεοπτικό Μύρο, ο οποίος αποκαλύπτει στο TV24 αν έχει λάβει κάποιο «περίεργο» μήνυμα λόγω των πολλών ερωτικών σκηνών, αν κρύβει κάποιο μυστικό αλλά και γιατί χωρίζει τη Δάφνη…

Ο Μύρος είναι αυτό που δείχνει;

«Είναι παράξενο παιδί ο Μύρος και τα έχει όλα: Πλάκα, νεύρα και λύπη. Το τελευταίο επειδή λυπάται τον κόσμο. Δε νομίζω ότι καταλαβαίνει πως “πατάνε” πάνω του γιατί έχει καλή ψυχή και γενικά δεν κρατάει κακία. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θα του λείψουν τα λεφτά».

Ο Μύρος και η Δάφνη είναι ένα αταίριαστο ζευγάρι. Τι σε έκανε να την ερωτευτείς;

«Η Δάφνη ήταν η μόνη γυναίκα που ήρθε εξαρχής κοντά του και ασχολήθηκε με το ποιος είναι αυτός ο Μύρος. Με τον καιρό, όμως, άρχισε να της αρέσει παραπάνω σαν άνθρωπος, ήθελε να τον ψυχολογήσει, να μάθει τα μυστικά του και στη συνέχεια ήταν αυτή που ανακάλυψε τον πραγματικό λόγο που ο Μύρος βρίσκεται στην Κρήτη. Κάπως έτσι οι δυο τους ενώθηκαν σαν φίλοι και ο Μύρος ένιωσε ασφάλεια. Ολο αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ένα βράδυ που είχαμε πιει να γίνει το… κακό. Και αυτό έγινε και ξανάγινε…».

Θα καταφέρετε να κάνετε τον μικρό Τζουτζουράκη;

«Ο Μύρος θέλει να κάνει παιδί και της το έχει ζητήσει αρκετές φορές. Κάποια στιγμή, μάλιστα, πιάνει τις αδερφούλες του να ψάχνουν το ημερολόγιο της Δάφνης και να του αποκαλύπτουν ό,τι γράφει μέσα: “Δεν θα κάνω το παιδί του Μύρου”. Μόλις το λέει στη Δάφνη, εκείνη προφασίζεται ότι αυτό είναι μόνο στο βιβλίο».

Γνωρίζεις για το παρελθόν της Δάφνης και κάνεις το κορόιδο ή όντως δεν ξέρεις τίποτα;

«Γνωρίζω κάποια συγκεκριμένα πράγματα όπως για τη σχέση της με τον Διαμαντή, ότι πιο πριν είχε άλλο γκόμενο κ.ο.κ. Στη συνέχεια, όμως, οι αδερφούλες μου γράφουν ένα γράμμα που λέει ότι “είμαι η Δάφνη κι έκανα τη δουλειά που έκανα”. Αυτό το γράμμα το στέλνουν στο σπίτι, το διαβάζω και τη χωρίζω!».

Θα είναι ξανά μαζί;

«Μετά τα ξαναβρίσκουμε…».

Τελικά τον Χαρίδημο τον έχρισες «πατερούλη». Γιατί αποδέχεσαι έναν άνθρωπο που σε εκμεταλλεύτηκε;

«Γιατί δεν με εκμεταλλεύτηκε… Ναι μεν τον έβαλε ο Διαμαντής να αρπάξει χρήματα, αλλά ο Μύρος δεν έχει ανάγκη τα λεφτά. Θεώρησε ότι αυτός ο άνθρωπος είχε περάσει δύσκολα στη ζωή του και ό,τι έκανε, το έκανε από ανάγκη. Τον λυπήθηκε και σιγά-σιγά ο Χαρίδημος του αποδεικνύει ότι έχει ανάγκη από ένα γιο και γι’ αυτό τον αποδέχεται».

Πάντως, στο παρελθόν, ο Μύρος δεν δίστασε να τραβήξει μέχρι και όπλο…

«Ο Μύρος είναι καλό παιδί αλλά έχει και μια αξιοπρέπεια. Είναι εντελώς απρόβλεπτος. Πιστεύω θα μπορούσε να πυροβολήσει γιατί δεν αντέχει την αδικία».

Μέσα από το βιβλίο της Δάφνης μαθαίνεις τα μυστικά όλων των ηρώων. Ωστόσο, με ποιον θα ήθελες να δεις τη Μελίνα και με ποιον την Αναστασία;

«Τη Μελίνα με τον Αχιλλέα και την Αναστασία με τον Ματθαίο. Θέλω να πιστεύω ότι η αγάπη ξεπερνά οποιαδήποτε εμπόδια».

Ποιο θα ’θελες να ’ναι το τέλος του Μύρου;

«Θα ’θελα να δω τον Μύρο και τη Δάφνη μαζί ευτυχισμένους, να έχουν κάνει τον μικρό Τζουτζουράκη και να έρθει και η μάνα του πρώτου στην Κρήτη, ώστε να ’ναι όλοι μαζί. Επιπλέον, η μητέρα του να τα φτιάξει με τον Χαρίδημο».

Απ’ ό,τι έχω μάθει, θα συνεχίσεις τη συνεργασία σου με τη Βάνα Δημητρίου, τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου, πρωταγωνιστώντας στη νέα καθημερινή σειρά «Τατουάζ».

«Είναι τρεις άνθρωποι που σέβομαι και εκτιμώ. Μου έχει γίνει πρόταση για μία από τις τρεις δουλειές που ετοιμάζουν, για το “Τατουάζ”. Εκεί θα με δείτε σε κάτι διαφορετικό, αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι πιο συγκεκριμένο».

 

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi