kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 13:26

Στα μαχαίρια αστυνομία & Αχιλλέας… Το ίδιο Πάτροκλος & Διαμαντής με τον τελευταίο να τον προδίδει το δεξί του χέρι… Τι φοβάται ο Ματθαίος για την Αναστασία και πως αποστομώνει τους γονείς της Στέλλας… η Δήμητρα συνεχίζει τη ζωή της με τον δικηγόρο…

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε την Δήμητρα να βάζει το μαχαίρι στο λαιμό του Πάτροκλου και να απαιτεί  αμέσως τα λεφτά που έριξε σε υποθέσεις τοκογλυφίας. Αυτή θα είναι και η αιτία να τιναχτεί η σχέση του Πάτροκλου και της Δήμητρα στον αέρα. Ο Πάτροκλος δεν αντέχει να χάσει τη Δήμητρα ούτε για αστείο και έτσι ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι άλλος από τον πατέρα του. Ο Πάτροκλος ζητάει δανεικά από τον Διαμαντή, ώστε να μπορέσει να τα επιστρέψει πίσω στη Δήμητρα και να αποκαταστήσει τη σχέση του μαζί της. Ο Διαμαντής έχει βαρεθεί τα τερτίπια του Πάτροκλου και κρατά μία σκληρή στάση απέναντι του γεγονός που τον κάνει άγριο θηρίο. Η σύγκρουση ανάμεσα  τους είναι αναπόφευκτη και πλέον μια βεντέτα ξεκινά. Την ίδια ώρα ο επερχόμενος γάμος του Μηνά έχει δημιουργήσει εκνευρισμό στην Βασιλική με αποτέλεσμα να τσακωθεί με το καινούργιο της αίσθημα τον Νικόλα!

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε όσο πλησιάζει το φινάλε της αγαπημένης μας σειράς μπρούσκο. Ο Διαμαντής από τον πρώτο κύκλο κιόλας έχει κάνει άπειρες βρωμοδουλειές και έχει καταστρέψει πολλές ζωές ακόμα και του οικογενειακού του κύκλου. Δυστυχώς όμως το τέλος του Διαμαντή δεν θα είναι και το καλύτερο σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ του περιοδικού my TV, αφού θα δούμε να τον καταστρέφει το δεξί του χέρι που εμπιστευόταν όλα αυτά τα χρόνια.
 Ο Διαμαντής όταν έκανε μια βρωμοδουλειά και τον κυνηγούσε ο νόμος ο μόνος άνθρωπος που εμπιστευόταν δεν ήταν άλλος από τον δικηγόρο του τον Μανούσο. Έτσι φτάνοντας στο φινάλε της σειράς θα δούμε ότι ο Μανούσος ο άνθρωπος που τον κάλυπτε συνεχώς και τον υπερασπιζόταν στα δικαστήρια τώρα θα είναι αυτός που θα τον κάψει και θα του καταστρέψει ολοκληρωτικά τη ζωή!

Στα παρακάτω επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε τον αστυνόμο Αρχοντάκη να 'χει δαγκώσει για τα καλά την λαμαρίνα μαζί με την Κωνσταντίνα. Αυτό είναι και η αιτία που ο αστυνόμος Αρχοντάκης θέλει να περνά συνεχώς όλο και περισσότερο χρόνο μαζί της. 
Ο Αχιλλέας την ίδια στιγμή δεν σταματάει ούτε λεπτό να τσεκάρει τη Μελίνα εάν είναι ερωτευμένη μαζί του και σε κάποια φάση έχει καταντήσει κουραστικός. Ο Αχιλλέας όμως εκνευρίζεται με τον αστυνόμο Αρχοντάκη όταν μαθαίνει ότι πήγε διακοπές για τρεις μέρες με την Κωνσταντίνα. Ο Αχιλλέας πιστεύει ότι ο αστυνόμος Αρχοντάκης παραμελεί τα καθήκοντά του και ασχολείται μόνο με τις διακοπές του και τον έρωτά του και όχι με το να βρει τους απαγωγείς της κόρης του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έρθει σε άσχημη σύγκρουση μαζί του!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε ότι η γέννηση του παιδιού της Στέλλας έχει προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα στην Αναστασία και πλέον έχει χάσει τον έλεγχο του εαυτού της αποδεικνύοντας ότι ποτέ δεν ξεπέρασε το χαμό του παιδιού της! 
Η εμμονή της Αναστασίας με το μωρό της Στέλλας θα είναι και η αιτία να συγκρουσθεί η Στέλλα με τον Ματθαίο όποιος φοβάται ότι πλέον η γυναίκα της ζωής του έχει χάσει τον έλεγχο του εαυτού της και ανησυχεί μην κάνει καμιά τρέλα. 
Ο Ματθαίος θα ενημερώσει τον Σήφη για τις τελευταίες εξελίξεις και για την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται η αδελφή του για να πάρουν δραστικά μέτρα. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Βασιλική θα εμφανιστεί ενώπιον του Μηνά λίγο πριν ο Μηνάς ντυθεί γαμπρός και πάει να παντρευτεί τη Λίνα. Τα βλέμματα του Μηνά και της Βασιλικής μαρτυρούν ότι κανένας από τους δύο δεν έπαψαν να αγαπάς ο ένας τον άλλον!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο βλέπουμε ότι η κατάσταση ανάμεσα στο Ματθαίο και στη Στέλλα έχει φτάσει στο απροχώρητο εξαιτίας του χαρακτήρα της Στέλλας, αλλά και των προβλημάτων που δημιουργεί. Η Στέλλα έχει πει πάρα πολλά ψέματα στους γονείς της όσον αφορά τον Ματθαίο και αυτό τον έχει κάνει ακόμα πιο έξαλλο. Πλέον η κατάσταση για τον Ματθαίο έχει φτάσει στο απροχώρητο, ενώ η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι πλέον έχει πέσει. Αυτό θα γίνει όταν οι γονείς της Στέλλας φτάσουν στην Κρήτη και η κατάσταση με τον Ματθαίο και εκείνους θα βγει εκτός ελέγχου. Ο Ματθαίος πάνω στην οργή του ανακοινώνει ότι χώρισε με την κόρη τους προκαλώντας τους σοκ!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε τον Πάτροκλο να προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει λύση στο πρόβλημα που δημιούργησε αρπάζοντας τα λεφτά της Δήμητρας. Η Δήμητρα δεν θέλει να τον δει ούτε ζωγραφιστό εάν δεν επιστρέψει τα λεφτά της πίσω και πλέον η κατάσταση μεταξύ τους είναι έκρυθμη. Η Δήμητρα δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα αυτό που της έκανε ο Πάτροκλος αλλά ούτε και τη βία που της ασκεί επάνω της. Έτσι παίρνει την απόφαση να συνεχίσει τη ζωή της και να προσπεράσει τον Πάτροκλο. Ο Πάτροκλος βρίσκεται σε απόγνωση και αυτό τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο. Η Δήμητρα εξακολουθεί να αρνείται να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ παίρνει οριστικές αποφάσεις όσον αφορά τη γνωριμία της με τον γοητευτικό δικηγόρο τον Κυριάκο Σωτηρίου! Ωστόσο η Δήμητρα έχει μπλέξει σε έναν φαύλο κύκλο και θα πληρώσει τις επιλογές της στο φινάλε της σειράς! 

 

Last modified on Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 13:34

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi