kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 18:06

Ο Μανούσος, ο δικηγόρος του Διαμαντή, με τη Χρυσάνθη θα τελειώσουν τον Διαμαντή...ο Πάτροκλος παρακαλάει τον Διαμαντή ενώ η Δήμητρα είναι με άλλον...

Written by
Rate this item
(2 votes)

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε την Χρυσάνθη να συναντιέται με την Ρενάτα και να παίρνει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει στα χέρια της η Ρενάτα όσον αφορά τις τοκογλυφικές υποθέσεις που είχε στήσει ο Διαμαντής. Η Χρυσάνθη σχεδιάζει το τέλος του Διαμαντή και απ' ότι φαίνεται βρίσκεται στην τελική ευθεία για να εκπληρώσει τους στόχους της. 

Ωστόσο όμως αυτό παραλίγο να της στοιχίσει τη σχέση της με τον Παύλο αφού την απειλεί ότι έχει σχέση με κάποιον άλλον πίσω από την πλάτη του και θα την παρατήσει. Η Χρυσάνθη εξηγεί στον Παύλο το τι πραγματικά συμβαίνει και ποιο είναι το σχέδιο της. Ωστόσο στη συνέχεια των επεισοδίων βλέπουμε ότι η Χρυσάνθη εξακολουθεί να συνεχίζει το σχέδιο καταστροφής του Διαμαντή και θα συναντηθεί ξανά κρυφά με κάποιον άλλον. Αυτός ο άλλος είναι ο δικηγόρος του Διαμαντή ο Μανούσος και μαζί θα σχεδιάσουν να βγάλουν από κοινού τον Διαμαντή από τη μέση!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα δούμε ότι οι εξελίξεις χτυπούν κόκκινο με αυτά που θα παρακολουθήσουμε! Ο Πάτροκλος θα χάσει τα λεφτά της Δήμητρας σε υποθέσεις τοκογλυφίας με αποτέλεσμα η Δήμητρα να μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν μάθει τι πραγματικά έκανε αυτός ο άνθρωπος. Η Δήμητρα είναι σαν χαμένη μιας και πρέπει να επιστρέψει πίσω τα 2 εκατομμύρια στο Νεκτάριο. Έτσι του ζητήσει ένα ραντεβού μαζί του για να του εξηγήσει τι συμβαίνει, ενώ θα του ζητήσει λίγη πίστωση χρόνου για να καταφέρει να βρει τα λεφτά του. 

Η Δήμητρα πιέζει ασφυκτικά τον Πάτροκλο να πάρει πίσω τα χρήματά της και εκείνος προσπαθεί να τα μαζέψει αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Πάτροκλος για ακόμα μία φορά θα πέσει στην ανάγκη του Διαμαντή, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος στο να τον βοηθήσει. Η Δήμητρα πλέον κάνει δεύτερες σκέψεις για την σχέση της με τον Πάτροκλο και αποφασίζει να συνεχίσει την ζωή της με έναν νέο δικηγόρο που γνώρισε τον Κυριάκο. Η Δήμητρα παίρνει την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα με το Κυριάκο αυτό που δεν σκέφτεται είναι ότι ο Πάτροκλος δεν είναι διατεθειμένος να την αφήσει να φύγει τόσο εύκολα!

Last modified on Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 18:15

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi