kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017 07:56

Ποιο είναι το σχέδιο δολοφονίας για τη Δανάη...Ποια η αντίδραση της Δήμητρας όταν ο Πάτροκλος της αποκάλυψε ότι έχασε τα λεφτά της... Σοκ για τον Ματθαίο γιατί τα χάνει η Αναστασία... Στο νοσοκομείο ο Διαμαντής εξαιτίας της Ρενάτας...

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε τον Διαμαντή να υποπτεύεται τους πάντες και τα πάντα όσον αφορά την κλοπή του περιβόητου θησαυρού του κτήματος Δημοσθένους. Έτσι λοιπόν ο Διαμαντής ξετυλίγει όλο το κουβάρι και φτάνει στο σημείο όπου μαθαίνει ότι η γυναίκα που παντρεύτηκε όχι απλά δεν τον αγάπησε αλλά τον εκμεταλλεύθηκε. Ο Διαμαντής μαθαίνει ότι η Ρενάτα τον εξαπάτησε και ότι ο Πάτροκλος είχε για ακόμα μία φορά δίκιο. Ο Διαμαντής είναι καταρρακωμένος από την εξαπάτηση που δέχτηκε από εκείνη και πλέον την θέλει νεκρή. Την κυνηγά με λύσσα αποφασισμένος να πάρει πίσω τις περιβόητες λίρες. Ωστόσο αυτή η υπόθεση φαίνεται ότι δεν θα τελειώσει τόσο ανώδυνα!Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε τον Διαμαντή να κυνηγά λυσσαλέα την Ρενάτα μιας και εκείνος είναι καταρρακωμένος από την εξαπάτηση που δέχτηκε. Ο Διαμαντής θέλει πάση θυσία να την εκδικηθεί, αλλά και να πάρει πίσω την περιουσία που του έκλεψε. Η Ρενάτα όμως λειτουργούσε βάσει σχεδίου και πλέον τα πράγματα για τον Διαμαντή είναι δύσκολα, μιας και η Ρενάτα είναι ένα βήμα μπροστά από εκείνον. Όλη ένταση που έχει προκαλέσει η εξαφάνιση της Ρενάτας μαζί με τις περιβόητες λίρες από το κτήμα Δημοσθένους θα γίνουν η αιτία ο Διαμαντής να λιποθυμήσει προκαλώντας ιδιαίτερη ανησυχία στον οικογενειακό του περίγυρο και συγκεκριμένα στον ανιψιό του τον Σήφη!

Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε νέες εξελίξεις όσον αφορά την Αναστασία και το μωρό της Στέλλας. Πλέον η Αναστασία είναι σχεδόν σίγουρη ότι το μωρό που μιλούσε η μητέρα της στο όνειρό της είναι το μωρό της Στέλλας.Έτσι λοιπόν μέρα με τη μέρα η Αναστασία κάνει αλλόκοτες κινήσεις προκαλώντας ιδιαίτερη ανησυχία στο Ματθαίο. Από τη μέρα που γεννήθηκε το μωρό της Στέλλας φαίνεται ότι η Αναστασία επηρεάστηκε σε υπερβολικό βαθμό η οποία θα προχωρήσει σε μία ενέργεια που θα προκαλέσει τρόμο στον Ματθαίο. Ο Ματθαίος δεν ξέρει πλέον πως να αντιμετωπίσει όλη αυτή τη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, μιας και η Στέλλα αρχίζει και εκνευρίζεται με την Αναστασία. Ο Ματθαίος προσπαθεί να ηρεμήσει τη Στέλλα, αφού αντικρίζει την Αναστασία να κρατάει το μωρό της στην αγκαλιά της. Από την άλλη προσπαθεί να συνεφέρει στα συγκαλά της την Αναστασία που πλέον κάνει επικίνδυνες σκέψεις.

Στην Κύπρο μέρες αργότερα θα φτάσει ο Πάτροκλος και ο σκοπός του είναι να αποτελειώσει τη Δανάη. Τελικά τα καταφέρνει και η Δανάη έπειτα από λίγες ώρες καταλήγει νεκρή και ο Πάτροκλος στήνει όλο αυτό το σκηνικό να μοιάζει σαν ένα ατύχημα. Ο Πάτροκλος το κάνει αυτό για να μην κινήσει τις υποψίες του. Από την άλλη όταν ο Αχιλλέας με τη Μελίνα μαθαίνουν ότι ο βασικός μάρτυρας στην απαγωγή του παιδιού τους η Δανάη είναι νεκρή σοκάρονται στην είδηση και αμέσως σκέφτονται ότι αυτό πρέπει να είναι άλλη μία βρωμοδουλειά του Πάτροκλου και ότι αυτός την έβγαλε από τη μέση.
 Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η οργή του Πάτροκλου ξεφεύγει για ακόμα μία φορά σπάζοντας την Δήμητρα στο ξύλο με αποτέλεσμα εκείνη μέρα με τη μέρα να απομακρύνεται από κοντά του!

Διαβάστε το link: Στο ΤΕΛΟΣ του Μπρούσκο θα αποδειχθεί ότι όλες οι ιστορίες δεν έγιναν στην πραγματικότητα και ήταν στη φαντασία της Δάφνης που τα έγραφε στο βιβλίο της…

Σε παλαιότερα δημοσιεύματα σας είχαμε ενημερώσει ότι η Δήμητρα ρευστοποίησε την περιουσία της με σκοπό να ακολουθήσει τον Πάτροκλο. Εκείνος όμως δεν της αποκάλυψε ποτέ ότι τα σχέδια του με τα λεφτά της είναι να τα τζογάρει σε υποθέσεις τοκογλυφίας. Πλέον ύστερα από το άσχημο ξύλο που έφαγε η Δήμητρα από εκείνον έχει απομακρυνθεί για τα καλά από το πλευρό του και θέλει να φτιάξει τη ζωή της. Η Δήμητρα θα απαιτήσει από τον Πάτροκλο να της επιστρέψει πίσω όλα τα λεφτά της για να τα δώσει στο Νεκτάριο όπου και του ανήκουν. Πλέον ανάμεσα στον Πάτροκλο και στη Δήμητρα ξεσπά ένας τεράστιος καβγάς και πάνω στην ένταση ο Πάτροκλος της παραδέχεται ότι τα λεφτά τα έχασε, μιας και τα χρησιμοποίησε σε υποθέσεις τοκογλυφίας. Αυτό θα είναι και η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι για τη Δήμητρα μιας εξοργίζεται και παίρνει την απόφαση να τον εγκαταλείψει οριστικά! Σε προηγούμενο δημοσίευμά σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Πάτροκλος θα βάλει δικούς του ανθρώπους, ώστε να βγάλουν την Δανάη από τη μέση μιας και εκείνος φοβάται ότι εκείνη θα τον προδώσει στην αστυνομία. Ο Πάτροκλος πλέον είναι ένας ανεξέλεγκτος άνθρωπος και είναι ένας μοχθηρός δολοφόνος. Έτσι λοιπόν όταν ο Πάτροκλος θα αντικρίσει στην Κρήτη τον Αχιλλέα με την Δανάη αμέσως καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει και παίρνει την απόφαση να δράσει για να μπορέσει να γλιτώσει της φυλακής τα σίδερα.

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi