kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 13:59

Με ποιον τσακώθηκε πάλι ο Αχιλλέας... Το σχέδιο του Σήφη... Οι λίρες χωρίζουν πατέρα & γιο... Η Δάφνη γίνεται δημόσιο πρόσωπο... Η Μαρίνα τινάζει την οικογένεια των Ματθαίων με την απόφαση της...

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε τον Αχιλλέα να απαιτεί από τον αστυνόμο Αρχοντάκη θα συλληφθεί εδώ και τώρα ο Πάτροκλος. Ο Αχιλλέας υποστηρίζει στον αστυνόμο ότι έχουν αρκετά στοιχεία στα χέρια τους, ώστε να τον κλείσουν για πολύ καιρό μέσα στη φυλακή. Όμως ο τρόπος που ζητάει ο Αχιλλέας από τον αστυνόμο να συλληφθεί θα είναι η αιτία να έχουν έναν τεράστιο καβγά, με αποτέλεσμα ο αστυνόμος Αρχοντάκη να εξοργιστεί μαζί του. 
Ο αστυνόμος με πολύ μεγάλη δυσκολία καταφέρνει να τον πείσει να μην κάνει καμιά τρέλα και να μην επιτεθεί στον Πάτροκλο και να περιμένει μέχρι η αστυνομία να κάνει την έρευνα της όσον αφορά την απαγωγή της μικρής Αγάπης και όχι μόνο. Ο αστυνόμος Αρχοντάκης προσπαθεί να πείσει τον Αχιλλέα ότι η αστυνομία έχει στα χέρια της πολλά στοιχεία όσον αφορά τις βρωμοδουλειές του Πάτροκλου!

Στα μεθεπόμενα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε στην δραματική σειρά μπρούσκο φαίνεται ότι η κατάσταση ανάμεσα στον Διαμαντή και στον Πάτροκλο φτάνει στα όρια της. Σ' αυτό βέβαια θα βοηθήσει η Ρενάτα να συμβεί μιας και πίσω από την πλάτη του Διαμαντή πήγε να του κλέψει τον περιβόητο θησαυρό από το κτήμα Δημοσθένους και θα φροντίσει όλα αυτό να φαίνεται ότι ευθύνεται ο Πάτροκλος. Όταν ο Διαμαντής αντιλαμβάνεται ότι κάποιος πήγε και του άρπαξε τις λίρες εξοργίζεται και αμέσως πιστεύει ότι αυτό το έχει κάνει ο γιος του ο Πάτροκλος. Ο Διαμαντής στρέφεται εναντίον του και πλέον η σύγκρουση ανάμεσα σε εκείνη και στον γιο του είναι αναπόφευκτη με τεράστιες συνέπειες και για τους δύο!

Στα παρακάτω επεισόδια της σειράς μπρούσκο βλέπουμε ότι ο Σήφης επέστρεψε παντρεμένος πίσω στα Χανιά και κατάφερε να αφεθεί ελεύθερος με μεγάλη χρηματική εγγύηση. Όλοι είναι χαρούμενοι για αυτό το γεγονός, ενώ ο Σήφης πλέον σκέφτεται πως θα καταφέρει την κόρη του να συμπαθήσει την γυναίκα του την Πάολα Σπαλέτι. Έτσι σκαρώνει ένα καλό σχέδιο μαζί με τον καλό του φίλο τον Μηνά και στήνουν μια συμπαιγνία προκειμένου να αναγκάσουν την Στεφανία να συμπαθήσει την Πάολα και να αποδεχθεί το γάμο που έκανε μαζί της! Ωστόσο βλέπουμε τελικά ότι αυτή συμπαιγνία λειτουργεί θετικά για τον Σήφη, μιας  και η κόρη του η Στεφανία θα συμπαθήσει την Πάολα αγνοώντας την σχέση που έχει μαζί της!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε τη Δάφνη να είναι αποφασισμένη να τελειώσει όλη αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Μύρο. Έτσι λοιπόν θα του ζητήσει διαζύγιο. Ακούγοντας ο Μύρος ότι η Δάφνη θέλει διαζύγιο από εκείνον τρελαίνεται και δεν θέλει με τίποτα να της παραχωρήσει διαζύγιο.

 Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Δάφνη βρίσκεται ήδη στο λαμπερό κόσμο της αναγνώρισης μιας και κατάφερε να τελειώσει αυτό το περιβόητο βιβλίο της και είναι έτοιμη να δώσει παντού και σε όλους συνεντεύξεις προκειμένου να ανέβει ψηλά στα σκαλιά της αναγνωρισιμότητας, αλλά και να προωθήσει το βιβλίο της.

Στα παρακάτω επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε τη Μαρίνα να είναι ιδιαιτέρα πληγωμένη από την συμπεριφορά της Δήμητρας απέναντί της. Η Μαρίνα θα προσπαθήσει να προσεγγίσει ξανά τη μητέρα της, αλλά η Δήμητρα θα την αντιμετωπίσει ψυχρά και η συμπεριφορά της απέναντι της θα είναι απαίσια γεγονός που θα προκαλέσει ψυχολογικά προβλήματα στην μικρή κοπέλα. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα η Δήμητρα να το σκάσει από το σπίτι και να προκαλέσει νέο σοκ στην οικογένειά της. 

Ο Νεκτάριος και η Αλεξάνδρα όταν ανακαλύπτουν ότι η Μαρίνα το έσκασε από το σπίτι χάνουν το κόσμο κάτω από τα πόδια τους. Η οικογένεια του Αχιλλέα και του Νεκτάριου είναι ανάστατοι από την εξαφάνιση της Μαρίνας και όλοι φοβούνται μην έκανε καμιά τρέλα. Αντιθέτως φαίνεται ότι στο σπίτι του Σήφη επικρατεί χαρούμενη ατμόσφαιρα, μιας και η Στεφανία είναι πολύ ενθουσιασμένη από την γνωριμία που είχε με την Πάολα Σπαλέτι αγνοώντας τη σχέση που έχει ο πατέρας της μαζί της!

 

Last modified on Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 14:02

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi