kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 19:23

Ο Ανδρέας θα σώσει τον Σήφη Γιαννακάκη... Με ποιο απίστευτο σχέδιο η Ρενάτα κλέβει τις λίρες από τον Διαμαντή...

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε την Πάολα Σπαλέτι να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα και να απαιτεί από τον αστυνόμο Αρχοντάκη να δει το σύζυγό της το Σήφη Γιαννακάκη. Η γυναίκα που εμφανίστηκε δεν είναι άλλη από την γοητευτική Πάολα Σπαλέτι. 

Και ενώ συμβαίνουν αυτά στο Αστυνομικό Τμήμα ο Ανδρέας αξιοποιεί το κλειδί που βρήκε στα πράγματα του Αλκιβιάδη και το συγκεκριμένο κλειδί ανήκει σε μια θυρίδα του. Ο Ανδρέας ανοίγει τη θυρίδα και εντοπίζει κάποια στοιχεία που θα καταφέρει να βοηθήσει στην αθώωση του Σήφη για την δολοφονία του γιου του Σηφαλάκη. Πλέον ύστερα από τα στοιχεία που εντόπισε ο Αλκιβιάδης φαίνεται ότι η οικογένειά του έχει πολλές ελπίδες ώστε να δει τον αγαπημένο τους  Σήφη ελεύθερο ξανά!

Στα παρακάτω επεισόδια της σειράς μπρούσκο βλέπουμε την Ρενάτα να εξακολουθεί και να λειτουργεί πίσω από την πλάτη του Διαμαντή ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να λέει συνεχώς λόγια στον Διαμαντή για τον Πάτροκλο. Πλέον η σχέση Πάτροκλου και Διαμαντή είναι στο μακρινό παρελθόν και μίσος διακατέχει τον Διαμαντή για το γιο του. 
Αυτό είναι ένα συν για την Ρενάτα μιας και της δίνει την ευκαιρία να εκτελεί τα σχέδια της χωρίς να έχει εμπόδιο τον Πάτροκλο μιας και εκείνος ήταν ο μοναδικός που θα μπορούσε να αντιληφθεί ποιες είναι οι προθέσεις της κοπέλας. Έτσι λοιπόν η Ρενάτα με απίστευτη οργάνωσή εκτελεί ένα καλό σχέδιο για να καταφέρει να αρπάξει τις περιβόητες λίρες από το κτήμα Δημοσθένους που τις έχει Διαμαντής. Η Ρενάτα θα τον αποκοιμίσει και θα δώσει υπνωτικό στο Διαμαντή αλλά και στους φυλακές της αποθήκης. Όταν εκείνοι θα αποκοιμηθούν θα δώσει εντολή στον Άρη να πάει να αρπάξει αμέσως τις λίρες!

Πηγή: video.gr

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi