kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 11:01

Η Ρενάτα βρήκε τις λίρες από το κτήμα Δημοσθένους αλλά ο Διαμαντής την ανακαλύπτει...

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Όπως σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα μέσα στη σειρά μπρούσκο η Ρενάτα έχει γίνει η σκιά του Διαμαντή και τον παντρεύεται για λόγους εκδίκησης αλλά και για να πάρει κάτι απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις ζωής που αφορούν το παρελθόν της και για κάποια πράγματα που έχει κάνει ο Διαμαντής στην οικογένειά της. Η Ρενάτα πλέον έχει πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία και σε όλα τα μυστικά του Διαμαντή και προσπαθεί να βρει απαντήσεις στα ερωτήματά της.

Η Ρενάτα καταφέρνει να ξεφορτωθεί τον βασικό της αντίπαλο τον Πάτροκλο βάζοντας συνεχώς φιτιλιές στον Διαμαντή για εκείνον. Τελικά τον Πάτροκλο τον εξουδετερώνει και ο Διαμαντής τον βγάζει εκτός διαθήκης. Ωστόσο η Ρενάτα δείχνει να είναι ασταμάτητη και φαίνεται να καταφέρνει να ανακαλύψει που βρίσκονται οι περιβόητες χαμένες λίρες από το κτήμα Δημοσθένους!

Ωστόσο όμως ο Διαμαντής δεν είναι κανένα παιδάκι που μπορεί να παίξει οποιοσδήποτε και φαίνεται ότι η Ρενάτα δεν έχει υπολογίσει τι μπορεί να κάνει αυτή η δυνατή προσωπικότητα! Το τι θα γίνει αναμεταξύ τους θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια..

Πηγή

Last modified on Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 11:07

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi