kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 18:32

Συγκλονηστικά καινούργια επεισόδια... Διαβάστε πρώτοι τα 744-745-746-747-748

Written by
Rate this item
(0 votes)

Μπρούσκο επεισόδιο 744

Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Μελίνα με τον Αχιλλέα να είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένοι με αυτά που συμβαίνουν και κάνουν προσπάθεια να πείσουν την Αλεξάνδρα να συγχωρήσει τον Νεκτάριο για τα σκληρά λόγια που της είπε. Η Αλεξάνδρα είναι βαθύτατα στεναχωρημένη από τα λόγια του Νεκτάριου και μένει σταθερή στην απόφαση της να τον χωρίσει παρά τις προσπάθειες που κάνει και εκείνος ώστε να τα ξαναβρούν. 

Την ίδια στιγμή η Στέλλα εξακολουθεί και κάνει τα δικά της και αρνείται πεισματικά να σηκωθεί απ' το κρεβάτι φτάνοντας τον Ματθαίο στα όριά του!

Ο Πάτροκλος προτείνει στη Δήμητρα να πάει να ρευστοποιήσει το χρηματικό ποσό που πήγε και έριξε στην αγορά μαγαζιών και είναι 2 εκατομμύρια €, ώστε να ασχοληθούν με τα κρασιά. Όπως είναι φυσικό της κρύβει το οικονομικό αλισβερίσι που είχε με τους τοκογλύφους. 

Η Αλίκη είναι αποφασισμένη να πάει να συναντήσει τον Αχιλλέα και τον Ματθαίο στην Κύπρο και να τους πείσει να εξάγουν το κρασί τους στη Ρωσία. Ωστόσο θα δούμε και την Κωνσταντίνα να μαθαίνει επιτέλους ποιος είναι αυτός ο κρυφός θαυμαστής που της έστελνε συνεχώς λουλούδια και είναι ενθουσιασμένη μαζί του! 

Ο Μηνάς θα δεχτεί μία πρόταση από τον Μύρο και τη Δάφνη να γίνουν κουμπάροι του και να τον παντρέψουν. Εκείνος δέχεται με χαρά, αλλά το θέμα του δώρου των κουμπάρων θα τον βρει κάπως απροετοίμαστο. 

 H Ρενάτα επιτέλους πετυχαίνει αυτό που θέλει και ανακαλύπτει που βρίσκονται οι περιβόητες λίρες. Ο Αχιλλέας χωρίς να ξέρει κάτι η Μελίνα έχει πάρει πλέον την απόφαση να αξιοποιήσει μόνος του και χωρίς να ανακατέψει την αστυνομία τα στοιχεία που έχει πάρει από τον ντετέκτιβ σχετικά με την απαγωγή της Αγάπης.

Μπρούσκο επεισόδιο 745  Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Διαμαντή στα Χανιά να βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και να πηγαίνει στο σπίτι του Πάτροκλου και να επιτίθεται πολύ άσχημα στη Δήμητρα η οποία όμως δεν θα αφήσει κανέναν πλέον να της κατευθύνει τη ζωή της. 

Έτσι παίρνει την απόφαση η Δήμητρα να πουλήσει τα ακίνητα στην Κύπρο ώστε να μπορέσει να κάνει μια νέα αρχή με τον Πάτροκλο. Η Ρενάτα συνεχίζει να σχεδιάζει τον τρόπο που θα μπορέσει να αρπάξει το θησαυρό που κρύβει ο Διαμαντής. 

Η Κωνσταντίνα τελικά κάνει σχέση με τον αστυνόμο Αρχοντάκη αλλά δεν μπορεί να σκεφτεί τις δυσκολίες που κρύβει το επάγγελμα του. Μπρούσκο επεισόδιο 744-745-746-747-748

Μπρούσκο επεισόδιο 746

 Η Μελίνα ανακαλύπτει τα ψέματα που της λέει ο Αχιλλέας και πιστεύει ότι αυτό το κάνει γιατί κυνηγάει μόνος του τους απαγωγείς της κόρης τους και αυτό τη βάζει σε τρομερή ανησυχία. 


Ο Μύρος λέει στη Δάφνη πως αν δε σταματήσει να απέχει από το σεξ θα χωρίσουν. Ο Χαρίδημος ζητάει να παντρευτεί την Παναγιώτα από τον Μύρο χωρίς να ξέρει ότι η Κωνσταντίνα με τη Γεσθημανή του ετοιμάζουν χουνέρι. 


Ο Ανδρέας παραλαμβάνει για την Άλκηστη κάποια πράγματα του Αλκιβιάδη και μέσα εκεί θα ανακαλύψει ένα κλειδί μιας θυρίδας. Ο Διαμαντής πηγαίνει στον αστυνόμο Αρχοντάκη και καταθέτει κάποια στοιχεία που αθωώνουν τον Σήφη, αλλά ενοχοποιούν τον Πάτροκλο. 

Την ίδια ώρα ο Πάτροκλος στην Κύπρο προφταίνει να βγάλει από τη μέση ένα συνεργό που είχε στην απαγωγή της μικρής Αγάπης δευτερόλεπτα πριν πάνε στο σπίτι του απαγωγέα  ο Αχιλλέας, ο Ματθαίος και Νεκτάριος αφού πήγαν εκεί για να μπορέσουν να μάθουν ποιος είναι ο εγκέφαλος της απαγωγής. Μπρούσκο επεισόδιο 744-745-746-747-748

Μπρούσκο επεισόδιο 747

Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Αχιλλέα, τον Νεκτάριο αλλά και τον Ματθαίο να προσπαθούν να εξηγήσουν για ποιο λόγο βρέθηκαν στην σκηνή του εγκλήματος. Η Μελίνα είναι πολύ ανήσυχη, αφού σκέφτεται ότι με αυτή τη δολοφονία απομακρύνθηκαν από τον εγκέφαλο της απαγωγής. 


Η Στέλλα συνεχίζει να έχει τρελές απαιτήσεις και αυτό ταλαιπωρεί τον Ματθαίο ενώ η Αναστασία κάνει ότι περνά απ' το χέρι της ώστε να μπορέσει να ηρεμήσει την κατάσταση. Ο Σήφης μαθαίνει τι έκανε ο Διαμαντής, ότι πήγε στην αστυνομία και έδωσε τον Πάτροκλο και έτσι θέλει να γυρίσει πίσω στα Χανιά. Ο Παύλος του λέει όμως να περιμένει γιατί κάτι τέτοιο είναι ριψοκίνδυνο. 


Η Χρυσάνθη συνεχίζει να έχει αυτή την παράξενη συμπεριφορά και έτσι παίρνει το όπλο της χωρίς να ξέρει κάτι ο Παύλος και πάει να συναντήσει ένα παράξενο άτομο με το οποίο έχει επικοινωνία όλο αυτό τον καιρό. 


Η αστυνομία κάνει ότι μπορεί ώστε να εντοπίσει τον Πάτροκλο στα Χανιά αλλά εκείνος βρίσκεται στην Κύπρο με τη Δήμητρα αφού την έχει πείσει να πουλήσει όλα τα ακίνητα της. Η Δάφνη συνεχίζει να απομακρύνεται από τον Μύρο και αυτό την προβληματίζει έντονα, ενώ η Κωνσταντίνα είναι πολύ ευτυχισμένη με τη σχέση που έχει με τον αστυνόμο Αρχοντάκη. Η Κωνσταντίνα όταν θα μάθει για την πρόταση γάμου που έκανε ο Χαρίδημος στη Παναγιώτα κάνει τα αδύνατα δυνατά, ώστε να μπορέσουν μαζί με τη Γεσθημανή να τους χωρίσουν. Μπρούσκο επεισόδιο 744-745-746-747-748

Μπρούσκο επεισόδιο 748

Ο Αχιλλέας βλέπει στο δρόμο της Λευκωσίας τη Δήμητρα να κυκλοφορεί με άνεση με τον Πάτροκλο και τότε εκείνος δεν μπορεί να συγκρατηθεί και τους επιτίθεται άσχημα. Η Στέλλα συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Ματθαίο αφού τώρα ζητάει τραχανά και εκείνος ψάχνει μέσα στη νύχτα να της βρει από σπίτι σε σπίτι.

 Ο Μηνάς γιορτάζει μαζί με τη Δάφνη και το Μύρο την εγκυμοσύνη της Λίνας αλλά η βραδιά δεν θα εξελιχθεί καλά αφού η Δάφνη με τον Μύρο χωρίζουν πλέον οριστικά. Η Κωνσταντίνα έχει βγει ραντεβού με τον αστυνόμο Αρχοντάκη αλλά για άλλη μια φορά το ραντεβού θα έχει ένα άδοξο τέλος, αφού τον καλεί το αστυνομικό του καθήκον. 

Ο Πάτροκλος μαθαίνει απ' τον αστυνόμο ότι ο Διαμαντής τον έχει δώσει για τη δολοφονία του γιου του Σηφαλάκη, ώστε να αθωωθεί ο Σήφης. Ο Πάτροκλος θα αντιδράσει βίαια και θα βγει έξω από τα όρια. Τελικά η Αλίκη βρίσκει προμηθευτή κρασιών που έψαχνε ώστε να μπορέσει να κάνει εξαγωγή στη Ρωσία... Μπρούσκο επεισόδιο 744-745-746-747-748

Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο Επεισόδια 749-750-751-752-753 4ος Κύκλος

Πηγή

Last modified on Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 18:39

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi