kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017 20:35

Η Δανάη πάει στο σπίτι των Ματθαίων να τα αποκαλύψει όλα αλλά η Μελίνα απειλεί να την κλείσει στη φυλακή. Η Αναστασία δέχεται ένα παράξενο τηλεφώνημα...

Written by
Rate this item
(1 Vote)

 

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε τη Δανάη να τηλεφωνεί στη Μελίνα και να είναι αποφασισμένη να της πει όλη την αλήθεια για τον Πάτροκλο παρά το γεγονός ότι εκείνος την έχει απειλήσει τη ζωή. Η Δανάη είναι αποφασισμένη να της πει όλη την αλήθεια. Έτσι λοιπόν φτάνει στο σπίτι του ζευγαριού αποφασισμένη να αποκαλύψει τα πάντα αλλά την τελευταία στιγμή κάνει πίσω. Ο Αχιλλέας πλέον είναι σχεδόν σίγουρος ότι κάποιο μέλος της οικογένειας του είναι αναμειγμένος στην απαγωγή της κόρης του!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα δούμε ότι οι μέρες περνούν και η Μελίνα θα στριμώξει άσχημα την Δανάη και την απειλεί ώστε να της αποσπάσει την ομολογία της ότι και εκείνη συμμετείχε στην απαγωγή της κόρης της.Η Δανάη συγκλονισμένη αρνείται ότι κι αυτή είχε κάποια σχέση με την απαγωγή και την διαβεβαιώνει ότι ποτέ δεν θα έκανε κακό στο παιδί. Η Μελίνα είναι επιφυλακτική με τα λεγόμενά της και παίρνει την απόφαση να πάει να τα αποκαλύψει όλα στον αστυνόμο Αρχοντάκη.

Η Αναστασία ταράζεται όταν δέχεται το τηλεφώνημα του Ιταλού συνεργάτη της που απαιτεί αγριεμένος να πάει την επομένη κιόλας στην Ιταλία, λόγω προστριβών του εκεί με τον Σήφη.

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi