kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 17:06

Μπρούσκο: Οι βεντέτες δεν έχουν τέλος

Written by
Rate this item
(0 votes)

Ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την παράνομη υιοθεσία της Αγάπης, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μπρούσκο, προσπαθεί να καθησυχάσει τους θετούς γονείς.

Τους διαβεβαιώνει πως από τη στιγμή που έχουν διαβατήριο για την μικρή, μπορούν να μεταβούν στο εξωτερικό χωρίς κανένα κίνδυνο. Παράλληλα ο Αχιλλέας και η Μελίνα βρίσκονται σε δραματική κατάσταση, αφού αναγνωρίζουν ότι ο κίνδυνος να χάσουν οριστικά την Αγάπη είναι μεγάλος.

Εν τω μεταξύ η διαμάχη μεταξύ της Δήμητρας και της Μαρίνας όλο και μεγαλώνει, με τον Νεκτάριο να αδυνατεί να βοηθήσει στην παρούσα φάση.. Η παρουσία του Πάτροκλου όμως στην Κύπρο, φαίνεται να είναι το μόνο πράγμα που την ηρεμεί, και οι δυο τους ξαναζούν αυτό το έντονο πάθος.

Ο Σηφαλάκης είναι ορκισμένος για εκδίκηση και αρνείται να δεχτεί τις εξηγήσεις του Παύλου για τη δολοφονία του γιου του, ενώ η Αναστασία αψηφώντας τον κίνδυνο τρέχει να βρει τον πατέρα της. Από την άλλη ο Ανδρέας θα γυρέψει κι αυτός εκδίκηση, όταν μαθαίνει από τον Αστυνόμο για το θάνατο του Γρηγόρη, αφού είναι πεπεισμένος ότι υπεύθυνος για την δολοφονία του, είναι ο Αλκιβιάδης. Έτσι, πηγαίνει οπλισμένος στο γραφείο του Αλκιβιάδη και τον πυροβολεί.

Source :gossip-tv

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi