kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017 12:19

Το ανατρεπτικό φινάλε έχει από όλα: Ξεκαθαρίσματα, θανάτους, συμφιλιώσεις και δικαίωση!

Rate this item
(1 Vote)

Το «Μπρούσκο» μετά από τέσσερα χρόνια πολύ επιτυχημένης πορείας φτάνει στο τέλος του. Ενα τέλος που, όπως όλα δείχνουν, Θα είναι συναρπαστικό. Με ξεκαθαρίσματα ευχάριστα και δυσάρεστα. Με θανάτους, συμφιλιώσεις και δικαίωση.

Η σεναριογράφος αυτό το διάστημα γράφει πυρετωδώς και έχει ήδη έτοιμο στο μυαλό της και σε λίγες μέρες και στα χαρτιά της το μεγάλο φινάλε. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της μας το επιβεβαίωσε και μας τόνισε ότι το τέλος θα είναι πιο ανατρεπτικό από όλα όσα έχουμε δει στη συγκεκριμένη σειρά.

Το τελευταίο επεισόδιο του «Μπρούσκο» θα είναι το επεισόδιο 193, το οποίο πρόκειται να γυριστεί την Τρίτη 13 Ιουνίου στα Χανιά, ενώ οι τηλεθεατές θα το παρακολουθήσουν την Παρασκευή 30 Ιουνίου οπότε και θα πέσει και η «τηλεοπτική αυλαία».
Από τώρα θα αρχίσουμε να βλέπουμε κάποιες ιστορίες να παίρνουν το δρόμο προς το τέλος τους, ενώ μετά από πολλές ανατροπές, αποκαλύψεις και τραγικά γεγονότα θα είμαστε έτοιμοι να δούμε τον επίλογο, όπου πάνω απ’ όλα επικρατεί η δικαιοσύνη.

Στο σημείο που είμαστε η Μελίνα με τον Αχιλλέα μετά από πολύ πόνο και αγωνία, τελικά βρίσκουν το παιδί τους. Οπως είδαμε, η μοίρα συνεχίζει να τους δίνει δυνατά χαστούκια, όμως το τέλος τους θα είναι αυτό που τους αξίζει. Το ζευγάρι θα προβληματιστεί πολύ για όλα όσα έχει περάσει και θα προσπαθήσει να αναθεωρήσει πολλά από αυτά που τους βασάνισαν στο παρελθόν. Θα δουν τη ζωή με άλλο μάτι και παράλληλα θα πάρουν όλες τις απαντήσεις στα ερωτηματικά του παρελθόντος, πολλές από αυτές θα τους ικανοποιήσουν καθώς λίγο έως πολύ τις περίμεναν, όμως μερικές από αυτές θα είναι αναπάντεχες και θα φέρουν τα πάνω κάτω σε όλα όσα πίστευαν τόσο καιρό. Η λέξη, όμως, που θα σφραγίσει την ύπαρξή τους, το πάθος του και τον μοναδικό έρωτα που βίωσαν είναι η ευτυχία!Η Αναστασία με τον Ματθαίο έχουν μπροστά τους πολύ δρόμο ακόμα. Εχουν να αντιμετωπίσουν ανθρώπους που δεν βλέπουν με καλό μάτι την επανασύνδεσή τους, αλλά πλέον είναι κάθετοι σ’ αυτό και δεν τους επιτρέπουν να μπουν ανάμεσά τους, ενώ από τη Στέλλα δεν πρόκειται να ξεμπλέξουν εύκολα. Η κοπέλα θα γεννήσει το παιδί του Ματθαίου και η Αναστασία θα ζήσει τη μητρότητα. Οχι όπως την ήθελε, αλλά όπως θα της επιβάλλει για ακόμα μια φορά η μοίρα, που τους θέλει μαζί και επιτέλους ευτυχισμένους. Ο Πάτροκλος φυσικά θα πληρώσει για όλα. Μάλιστα, ο Πάτροκλος δεν θα τη «βρει» από εχθρούς, αλλά από ανθρώπους δικούς του, που τον αγαπούν, από τη Δήμητρα, αλλά και από τον Διαμαντή που δεν θα διστάσει να τον καταδώσει στην αστυνομία. Το τέλος άσχημο αλλά δίκαιο, θα ανακουφίσει πολλούς, αλλά και θα στενοχωρήσει πολλούς και κυρίως τη μάνα του, που μπορεί να τράβηξε πολλά, αλλά δεν έπαψε ποτέ να είναι το παιδί της.Ο Σήφης γυρίζει καθαρός από κάθε κατηγορία, καθώς γι’ αυτό έχει φροντίσει ο Διαμαντής, ο οποίος τον αγαπάει περισσότερο από πραγματικό του γιο. Ετσι ψάχνει και βρίσκει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για να τον αθωώσει. Ερχεται, λοιπόν, ο Σήφης πίσω και μένει πια στα Χανιά αφιερωμένος στη μεγάλη του αγάπη, που δεν είναι άλλη από τη Στεφανία. Η Δάφνη θα μείνει με τον Μύρο, η Κωνσταντίνα επιτέλους θα βρει τον άντρα της ζωή της. Ο Νεκτάριος κι αυτός θα συνεχίσει με την Αλεξάνδρα και τα παιδιά του, ενώ η Βασιλική αφήνει για πάντα τον Μηνά και μένει με τον Νικόλα, ενώ ο Μηνάς συνεχίζει με μια άλλη γυναίκα.

Η πιο δυνατή ιστορία, μια ιστορία που δένει το παρελθόν με το μέλλον, που έχει βαθιές ρίζες, μίσος, εκδίκηση και συμφέρον είναι η ιστορία του Διαμαντή αλλά και του Παύλου. Αυτοί οι δύο άντρες θα κονταροχτυπηθούν και θα δούμε πως θα γίνει η μεγάλη ανατροπή. Θα δούμε πως άρχισαν όλα, θα δούμε τους πραγματικούς ενόχους και θα πάρουμε όλες τις εξηγήσεις σε όλα τα ερωτηματικά.

Από την Μαρία Μεταξητινού και το tv-24.gr

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi