kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Πέμπτη, 04 Μαΐου 2017 13:58

Απίστευτο: ο Ματθαίος έχει κόρη...

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Μπορεί ο Ματθαίος με την Αναστασία να είναι μαζί και συνειδητοποιημένοι για την πορεία της σχέσης τους, όμως η κατάσταση με τη Στέλλα έχει αρχίσει να εξελίσσεται διαφορετικά και τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους δεν πρόκειται ν’ αργήσουν. Ο κύριος λόγος θα είναι η εγκυμοσύνη της και η εξέλιξη που θα έχει. 

Ο Ματθαίος είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα στην αγάπη του και την αφοσίωσή του στην Αναστασία και από την άλλη στην υποχρέωσή του απέναντι στη Στέλλα που περιμένει το παιδί του.
Μετά τη γνωριμία του Ματθαίου με τους γονείς της, η Στέλλα τού επιφυλάσσει άλλη μια έκπληξη. Του ζητάει να μιλήσουν γιατί έχει κάτι πολύ σημαντικό να του ανακοινώσει. Ο Ματθαίος με μεγάλη περιέργεια αλλά και με ένα σχετικό φόβο για το τι θα έχει πάλι να αντιμετωπίσει τη ρωτάει: «Τι είναι πάλι Στέλλα; Τι σημαντικό είναι αυτό που θέλεις να μου πεις και που πρέπει να μου το πεις από κοντά», της λέει κουρασμένος από τα παιχνίδια της.

Η Στέλλα όμως ακούγεται πάρα πολύ χαρούμενη: «Ματθαίο μου, δεν ξέρω τι λες, είσαι όμως υποχρεωμένος να έρθεις να ακούσεις αυτό που θέλω να σου πω γιατί πρόκειται για το παιδί μας», του απαντάει. Ο Ματθαίος μιλάει με την Αναστασία πρώτα: «Αναστασία, με έχει ταλαιπωρήσει πολύ αυτή η κατάσταση με τη Στέλλα. Τώρα πάλι κάτι άλλο σκαρφίστηκε και θέλει να μου πει λέει για το παιδί». Η Αναστασία όμως δείχνει μεγάλη υπομονή και τον παροτρύνει να πάει: «Ματθαίο, μη λέμε πάλι τα ίδια πράγματα. Τα έχουμε ήδη συζητήσει αυτά και τα έχουμε αποφασίσει οι δυο μας. Να πας γιατί κάτι μπορεί να χρειάζεται και να είναι σοβαρό».

Η Στέλλα σε πελάγη ευτυχίας, η Αναστασία ταράζεται
Ο Ματθαίος μιλάει με τη Στέλλα, η οποία του λέει ότι θέλει να τον δει από κοντά για να του ανακοινώσει κάτι σοβαρό: «Αυτά δεν λέγονται από το τηλέφωνο. Σε παρακαλώ πρέπει να σε δω». Ετσι λίγο αργότερα συναντιούνται και η Στέλλα έχει την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της: «Ματθαίο μου, πήγα στο γιατρό. Ολα πάνε καλά, το μωρό είναι καλά και μάλιστα έμαθα και τι μωρό θα κάνουμε! Δεν έχεις αγωνία;». Ο Ματθαίος φαίνεται πολύ μπερδεμένος, από τη μια χαίρεται και από την άλλη δεν είναι αυτό που θα ήθελε τη συγκεκριμένη στιγμή. «Λοιπόν, ήδη έχεις έχει ένα γιο τον Δημητράκη, καιρός τώρα να αποκτήσεις και μια κόρη. Δεν χαίρεσαι που θα θα έχεις ένα κοριτσάκι;», επιμένει η Στέλλα και πετάει από τη χαρά της.

«Φυσικά και χαίρομαι Στέλλα, σου το έχω ήδη πει ότι το παιδί θα το αναγνωρίσω και θα είμαι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστεί». Η απάντησή του ωστόσο δεν φαίνεται να ικανοποιεί την Στέλλα, μάλλον περίμενε να την αγκαλιάσει, να τη φιλήσει και να δείξει πιο πολύ τον ενθουσιασμό του, κάτι που δεν έκανε ο Ματθαίος.

Από τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ TV24

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi