kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Τρίτη, 02 Μαΐου 2017 21:27

Απίστευτο: Ο Διαμαντής καρφώνει τον Πάτροκλο στην αστυνομία!

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο η αγωνία των τηλεθεατών θα φτάσει στο κόκκινο με τις εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε! Έτσι λοιπόν ο Διαμαντής βάζει λυτούς και δεμένους για να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη με το όπλο που βρέθηκε στη δολοφονία του γιου του Σηφαλάκη! Έτσι έκπληκτος ανακαλύπτει ότι το όπλο του Σήφη το είχε κλέψει ο Αλκιβιάδης με τον Πάτροκλος τότε που τον κυνηγούσαν πάνω στο βουνό.

Ο Διαμαντής καταλαβαίνει ότι ο φόνος του γιου του Σηφαλάκη είναι έργο του Πάτροκλου και αυτή τη φορά ο Διαμαντής είναι αποφασισμένος να ξεμπερδέψει μαζί του οριστικά. Ο Διαμαντής θέλει να σώσει τον Σήφη και τον βάζει πάνω απ’ όλους και παίρνει την απόφαση να πάει να καταδώσει τον ίδιο του το γιο στην αστυνομία.

Έτσι λοιπόν πηγαίνει στην αστυνομία και της λέει όλη την αλήθεια για το πως χρησιμοποιήθηκε το κλεμμένο περίστροφο και το πως στήθηκε όλη αυτή υπόθεση, ώστε να εγκλωβίσουν τον Σήφη και να φαίνεται ως δολοφόνος του Σηφαλάκη! Ο Διαμαντής υποδεικνύει στους αστυνομικούς τον Πάτροκλο ως τον δολοφόνο του γιου του Σηφαλάκη!

Πηγή

 

Last modified on Τρίτη, 02 Μαΐου 2017 21:30

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi