kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 17:57

Η Ρενάτα & ο θησαυρός από το κτήμα Δημοσθένους... Με ποια φιλιέται παθιασμένα ο Παύλος Γιαννακάκης και ποιον σκοτώνει εν ψυχρώ ο Αλκιβιάδης...

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε την Ρενάτα να συνεχίζει τις έρευνες της μέσα στο σπίτι του Διαμαντή μιας και έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Η Ρενάτα ψάχνοντας καταφέρνει να βρει πολύ σημαντικά στοιχεία που αφορά τον θησαυρό του κτήματος Δημοσθένους.Έτσι λοιπόν η Ρενάτα καταφέρνει να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν την περιβόητη υπόθεση του θησαυρού. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο Αλκιβιάδης θα πάει και θα παραδώσει τον φίλο του Ανδρέα τον Γρηγόρη στους μπράβους του και τους δίνει εντολή να ενεργήσουν με τον τρόπο που του αξίζει! Δυστυχώς αυτό θα είναι και το άδοξο τέλος για τον φίλο του Ανδρέα!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα δούμε την Λουκία να επανεμφανίζεται και να προκαλεί σοκ στον Παύλο όσο και στην Χρυσάνθη. Η Λουκία λέει στην Χρυσάνθη και στον Παύλο ότι έχει αγνές προθέσεις και ότι δεν αποσκοπεί κάπου η εμφάνιση της! Η Λουκία ζητάει από τον Παύλο να την προσλάβει στην εταιρεία του.Η Χρυσάνθη πιστεύει μέσα της ότι η εμφάνιση της Λουκίας κρύβει κάτι και ότι απλά δεν εμφανίστηκε έτσι απλά. Ωστόσο οι φόβοι της Χρυσάνθης θα βγουν αληθινοί, αφού τους πιάνει στα πράσα να ανταλλάσσουν ένα φιλί. Η Χρυσάνθη είναι έξαλλη με το φιλί του Παύλου και της Λουκίας και οι εξηγήσεις που προσπαθούν να της δώσουν φαίνεται ότι δεν την πείθουν!

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi