kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 19:07

Η απαγωγή του παιδιού αναστατώνει τους πάντες. Ποιος είναι ο ρόλος του Ρώσου Μεγιστάνα...

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Ο Αχιλλέας και η Μελίνα βρίσκονται ατό σπίτι τους και προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους, μετά την περιπέτεια υγείας του πρώτου, ωστόσο, Πάτροκλος, ο οποίος δεν παραιτείται από το σχέδιο του, παραμονεύει για να αρπάξει την Αγάπη,, προκειμένου να εκδικηθεί τον Αχιλλέα. Τελικά, καταφέρνει να αρπάξει τη μικρή, και μάλιστα μέσα από τα χέρια του μπαμπά της. Αχιλλέας και Αγάπη βρίσκονται ατό σούπερ-μάρκετ, όταν για λίγα δευτερόλεπτα η μικρή ξεφεύγει από την προσοχή του. Ο Πάτροκλος τότε αρπάζει την ευκαιρία και απάγει την Αγάπη, δίνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο το μεγαλύτερο πλήγμα στον Αχιλλέα. Την ίδια . στιγμή, η Μελίνα προσπαθεί να έρθει σε επικοινωνία με τον σύζυγό της, εκείνος όμως δεν της απαντάει, αφού ψάχνει απελπισμένα για την κόρη τους. Ο ίδιος καλεί αμέσως την αστυνομία και όλοι κινητοποιούνται για τον εντοπισμό της, ενώ η Μελίνα τρέμει στην ιδέα πως κάτι κακό μπορεί να της έχει συμβεί. Ο αστυνόμος Αρχοντάκης, ο οποίος αναλαμβάνει την υπόθεση, ελέγχει τι έχουν καταγράψει οι κάμερες. Δυστυχώς, όμως, δεν φαίνονται καθόλου τα πρόσωπα των δραστών. Στο μεταξύ, ο Πάτροκλος παραδίδει τη μικρή στον άντρα που θα τη μεταφέρει στην Αθήνα, και ο οποίος θα μεσολαβήσει για να ολοκληρωθεί η παράνομη υιοθεσία. Παρά την κινητοποίηση της αστυνομίας, όμως, η μικρή Αγάπη βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά της νέας της οικογένειας. Η εξαφάνιση της έχει συγκλονίσει τους γονείς της-,-αλλά και ολόκληρη την οικογένεια Ματθαίου. Οι αρχές τους έχουν απαγορεύσει να δημοσιοποιήσουν το γεγονός, περιμένοντας να λάβουν κάποιο τηλεφώνημα για λύτρα. Έτσι, οι ώρες περνούν και η αγωνία του ζευγαριού εντείνεται. Στο μεταξύ ο Πάτροκλος πλησιάζει και πάλι τη Δανάη, με σκοπό να τη χρησιμοποιήσει για να παίρνει πληροφορίες μέσα από το σπίτι σχετικά με τις έρευνες-που διεξάγονται. Την ίδια στιγμή, όλοι κάνουν-ό,,τι μπορούν, χωρίς όμως αποτέλεσμα: Η Μελίνα και ο-Αχιλλέας βιώνουν στιγμές φρίκης και γυρεύουν νσ κρατηθούν από κάποια είδηση. Η δε Δανάη, αγνοώντας ότι ο Μάνος και ο Πάτροκλος είναι ένα και το αυτό πρόσωπο, του δίνει πληροφορίες, που τον προφυλάσσουν. Συγχρόνως, οι θετοί γονείς της Αγάπης ετοιμάζονται να εγκατασταθούν μόνιμα στο Λονδίνο, κινδυνεύοντας έτσι η Μελίνα κι ο Αχιλλέας να χάσουν για πάντα τα ίχνη της κόρης τους. Τα νέα για εκείνους δεν είναι ενθαρρυντικά. Οι δύο γονείς χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, -όταν ο αστυνόμος τους ενημερώνει ότι υποψιάζεται πως η απαγωγή της Αγάπης δεν έγινε με σκοπό τα λύτρα, αλλά για κάτι χειρότερο. Από την άλλη, ο Πάτροκλος ομολογεί την αποτρόπαιη πράξη του στη Δήμητρα και την προκαλεί, αν όντως δεν τον αγαπά όπως λέει, να τον καταδώσει.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο φαίνεται ότι η υπόθεση της Αλίκης θα μας απασχολήσει για ακόμα μία φορά. Έτσι λοιπόν ύστερα από τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Χρήστο φαίνεται ότι κάνει ένα βήμα παρακάτω στη προσωπική της σχέση.
Θα την δούμε να την ερωτεύεται ένας Ρώσος μεγιστάνας. Τον συγκεκριμένο Ρώσο μεγιστάνα θα τον ενσαρκώσει ο Δημήτρης Παππάς, όπου και τον γνωρίσαμε μέσα από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 ταμάμ. Τώρα ο Δημήτρης Παππάς πηγαίνει στο μπρούσκο και ενσαρκώνει τον Ρώσο μεγιστάνα ο οποίος ερωτεύεται για τα καλά την Αλίκη δημιουργώντας νέες εξελίξεις μέσα στη σειρά. Τώρα το τι είναι αυτός και ποιο είναι το ποιόν αυτού του Ρώσου μεγιστάνα θα το μάθουμε στο μέλλον, μιας και ακόμα γράφετε το σενάριο…

Source :videogr.gr
Last modified on Σάββατο, 22 Απριλίου 2017 19:15

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi