kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Κυριακή, 09 Απριλίου 2017 20:07

Νέες απειλές Πάτροκλου. Σε ποιον λέει: «Μη μιλήσεις, γιατί θα...»

Written by
Rate this item
(0 votes)

Ο Διαμαντής πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς κανονίζει το γάμο του που μάλιστα έχει ορίσει να κάνει πολύ σύντομα. Εκτός από τη χαρά που του δίνει η Ρενάτα, και η Αναστασία τού επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη.

Ο μόνος που έχει τρελαθεί είναι ο Πάτροκλος, οποίος σχεδιάζει να σταματήσει αυτό το γάμο με κάθε τρόπο: «Τα ’χω πάρει άγρια με τον πατέρα μου. Να μου πει ότι θα μ’ αποκληρώσει, ρε; Παντρεύεται, είναι δυνατόν; Τα έχει χάσει;», λέει έξαλλος στον Αλκιβιάδη και συμπληρώνει αποφασισμένος: «Δεν θ’ αφήσω να γίνει αυτός ο γάμος!».

Έτσι αρχίζει να βάζει σε εφαρμογή τα σκοτεινά σχέδιά του. Πηγαίνει στο σπίτι του Διαμαντή και περιμένει να τον δει να φεύγει για να βρει μόνη της τη Ρενάτα. Μόλις ο πατέρας του φεύγει, ο Πάτροκλος χτυπάει το κουδούνι και η Ρενάτα ξαφνιασμένη του λέει: «Ε, όχι! Μόλις έφυγε ο πατέρας σου! Πάλι; Μα τι σύμπτωση είναι αυτή συνέχεια;».

Ο Πάτροκλος γελάει πονηρά: «Δεν είναι σύμπτωση! Ήθελα να σε βρω μόνη». Η κοπέλα ταράζεται και ρωτάει να μάθει το λόγο που τη θέλει μόνη. «Νόμιζα ότι είχες καταλάβει το λόγο. Το πόσο πολύ σε γουστάρω!», της λέει με έντονα ερωτικό ύφος.

Η Ρενάτα τα χάνει και προσπαθεί να απαλύνει την ατμόσφαιρα: «Φυσικά, εννοείς φιλικά, έτσι δεν είναι;», υποθέτει και ο Πάτροκλος περνάει στην πράξη στριμώχνοντας την κοπέλα: «Εννοώ σαν γκόμενα! Σε θέλω δικιά μου, πώς το λένε;», της ορμάει και πάει να τη φιλήσει.

Η Ρενάτα απελπισμένη, αλλά και πολύ θυμωμένη τον χαστουκίζει και αρχίζει να φωνάζει: «Πώς τόλμησες; Είσαι τρελός;», ενώ αρχίζει να τρέχει σαν τρελή έξω για να φύγει από το σπίτι.

Ο Πάτροκλος τρέχει πίσω της και μόλις την προλαβαίνει αφήνει το γλυκό ύφος και έξαλλος την αρπάζει και της λέει: «ΟΚ, άμα δεν γουστάρεις, μαγκιά σου! Πρόσεξε καλά, μη μιλήσεις στον πατέρα μου γι’ αυτό που έγινε γιατί σου ’κοψα το λαρύγγι. Άκουσες;». Η Ρενάτα φεύγει έντρομη και ο Πάτροκλος ορκίζεται εκδίκηση.

TV24

 

Last modified on Κυριακή, 09 Απριλίου 2017 20:12

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi