kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 20:30

O Διαμαντής παντρεύεται και ο Πάτροκλος καταρρέει! Που θα δώσει ο Διαμαντής τα λεφτά του μετά τον θάνατο του!

Written by
Rate this item
(0 votes)

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα παρακολουθήσουμε τον Διαμαντή Νικολάου να παίρνει ραγδαίες αποφάσεις όσον αφορά την σχέση του με την Ρενάτα. Ο Διαμαντής έχει αντιληφθεί ποια είναι τα επόμενα σχέδια του Πάτροκλου όσον αφορά την Ρενάτα και θα επισπεύσει την απόφασή του να την ζητήσει σε γάμο.

Ο Διαμαντής έχει δεθεί για τα καλά με την γοητευτική ασφαλίστρια και αποφασίζει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της. Την απόφαση του θα την ανακοινώσει πρώτα στον Πάτροκλο λέγοντάς του ότι αυτή τη γυναίκα θα την κάνει γυναίκα του αρέσει ή δεν του αρέσει! Εκεί λέει στον Πάτροκλο ότι το ίδιο βράδυ της κάνει πρόταση γάμου, ενώ ο Πάτροκλος μένει άναυδος με τα λόγια του.

Ο Διαμαντής δεν αφήνει ακάλυπτο τον Πάτροκλο και του λέει τους πραγματικούς λόγους που έφτασε σ’ αυτές τις γρήγορες αποφάσεις, ώστε να παντρευτεί αυτή τη νέα κοπέλα. Λέει στον Πάτροκλο ότι αυτός θα της εξασφαλίσει την υπόλοιπη ζωή της στην χλίδα με τα λεφτά του και αυτή θα του χαρίσει τα νιάτα της και την ομορφιά της. Ο Πάτροκλος θα εκφράσει κάποιες ενστάσεις πάνω σ’ αυτό το θέμα, αλλά ο Διαμαντής του το ξεκόβει λέγοντάς του ότι τα λεφτά και η περιουσία του είναι δικά του και τα κάνει ότι θέλει! Φυσικά αυτά τα λόγια θα προκαλέσουν στον Πάτροκλο μεγάλη θλίψη και εκείνος θα καταρρεύσει ψυχολογικά, μιας και έχασε και τον τελευταίο σύμμαχο του!

Μέσα στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα δούμε τον Διαμαντή Νικολάου να ξεκαθαρίζει στον Πάτροκλο ότι σκοπεύει να ζητήσει την Ρενάτα σε γάμο και ο Πάτροκλος εκφράζει τις ενστάσεις του ότι Ρενάτα τον έχει πλευρίσει για τα λεφτά του. Ο Διαμαντής του ξεκαθαρίζει ότι τα λεφτά είναι δικά του και ξέρει τους πραγματικούς σκοπούς που έχει η Ρενάτα. Εκεί του λέει ότι η Ρενάτα θα του δώσει τα καλύτερα χρόνια της και τα νιάτα της και εκείνος θα της εξασφαλίσει την υπόλοιπη ζωή της.

Ο Διαμαντής για πρώτη φορά μέσα στη σειρά θα αποκαλύψει στον Πάτροκλο ότι την περιουσία του και τα λεφτά του θα τα διαθέσει όπως νομίζει αυτός προκαλώντας θλίψη και δίνοντας μία γροθιά στο στομάχι του Πάτροκλου.

Όσο αφορά το κύριο μέρος της περιουσίας του, αλλά και του μεγάλου χρηματικού ποσού που διαθέτει σκέφτεται να τα αφήσει στο Νεκτάριο, την ανιψιά του την Αναστασία που αγαπά και λατρεύει αλλά και στον Σήφη! Ναι καλά διαβάσατε στον Σήφη παρόλα αυτά που έχει περάσει μαζί του δεν έπαψε ποτέ να τον αγαπάει. Φυσικά αυτά τα λόγια του Διαμαντή Νικολάου κάνουν άγριο θηρίο τον Πάτροκλο αλλά ο Διαμαντής δεν του αφήνει πλέον κανένα άλλο περιθώριο!

Source :

videogr.gr

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi