kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 10:46

Τι εξομολογείται η Μελίνα στον Αχιλλέα...

Rate this item
(0 votes)

Ο Αχιλλέας είναι πλέον ξεγραμμένος. Οι γιατροί έχουν σηκώσει ψηλά τα χέρια και όλοι βιώνουν ένα απίστευτο δράμα. Η μόνη που δεν μπορεί να σκεφτεί τη ζωή της χωρίς τον Αχιλλέα είναι η Μελίνα. Στέκεται συνέχεια κοντά του και τον παρακαλάει να μην την αφήσει. Του κρατάει το χέρι και ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα… 

Από τη ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ, Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Η Μελίνα δεν έχει σταματήσει από την πρώτη μέρα λεπτό να κλαίει και συνεχώς ζητάει από τους γιατρούς να την αφήνουν να μένει δίπλα του. Μόλις βλέπει τον Αχιλλέα ακίνητο με τα σωληνάκια, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της: «Μη φύγεις σε παρακαλώ, μη μ’ αφήσεις. Πες μου ότι δεν θα φύγεις, έχεις υποσχεθεί πως θα είσαι για πάντα μαζί μου. Αγάπη μου, σε παρακαλώ», του λέει σπαρακτικά.


Ολοι της συμπαραστέκονται, γιατί πραγματικά η κοπέλα έχει αρχίσει να χάνει τα λογικά της: «Του μιλάω αλλά δεν υπάρχει καμία αντίδραση», λέει με πόνο στη Βασιλική, η οποία την ενθαρρύνει: «Είμαι σίγουρη ότι σε νιώθει και σ’ ακούει», την καθησυχάζει και την παίρνει αγκαλιά. Η κατάσταση πάει από το κακό στη χειρότερο, ήδη βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση τρεις μέρες κι αυτό δεν προμηνύει τίποτα καλό, ενώ η γιατρός φοβάται για περαιτέρω επιπλοκές.
Η Μελίνα μένει πάντα στο πλευρό άντρα της και συνέχεια του μιλάει: «Μωρό μου, είμαστε εδώ, δίπλα σου κι εγώ και τα παιδιά… Μη φύγεις! Σε παρακαλώ, μη φύγεις!», σπαράζει.

Οι ώρες περνάνε βασανιστικά και η Μελίνα συνεχίζει να του μιλάει: «Πάντα έλεγες ότι εγώ είμαι η δύναμή σου! Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω αυτή τη στιγμή για να σου δώσω δύναμη. Εκείνο που ξέρω είναι ότι δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα… Σε παρακαλώ, αγάπη μου, προσπάθησε… πάλεψε να μείνεις κοντά μου… Σε παρακαλώ… Θυμάσαι τους όρκους μας; Σου το είχα πει ότι θέλω να πεθάνουμε μαζί, το θυμάσαι αυτό;». Η κοπέλα έχει λιώσει στην κυριολεξία και αποκαμωμένη βγαίνει στο διάδρομο περιμένοντας μαζί με τον Νεκτάριο, τον Ματθαίο και την Αλεξάνδρα. Ξαφνικά έρχεται η γιατρός και η Μελίνα τρομάζει: «Συμβαίνει κάτι;», τη ρωτάει γεμάτη αγωνία και η γιατρός τής μεταφέρει κάτι που η Μελίνα περίμενε σαν τρελή δεκάδες ώρες να ακούσει: «Ναι. Για πρώτη φορά ο σύζυγός σας παρουσιάζει μια σταθερότητα. Δεν θέλω να ενθουσιαστείτε, έχουμε δύσκολο αγώνα ακόμη, αλλά οφείλω να σας πω πως μια συγκρατημένη αισιοδοξία την έχω». Η Μελίνα σχεδόν της φιλάει τα χέρια: «Σας ευχαριστώ… σας ευχαριστώ πολύ», της λέει με ανακούφιση και της ζητάει να μάθει το μόνο πράγμα που την ενδιαφέρει, για το αν θα ζήσει: «Υπάρχει ακόμα κίνδυνος για τη ζωή του;» και η γιατρός της εξηγεί όσο πιο απλά μπορεί: «Το πρωί θα κάνουμε μια προσπάθεια να τον επαναφέρουμε από την καταστολή κι από εκεί και πέρα θα δούμε. Σας είπα ότι πλέον μπορούμε να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Βασιλική την προτρέπει να πάει λίγο σπίτι της να ξεκουραστεί, όμως η Μελίνα ακόμα ανησυχεί: «Δεν φεύγω τώρα… Ελπίζω να μου επιτρέψουν σε λίγο να τον δω. Μπορεί να με ακούει που του μιλάω. Μπορεί να του δίνω δύναμη, δεν ξέρω», της λέει απελπισμένη και κάθεται εκεί δίπλα του όλο το βράδυ. Το ξημέρωμα τη βρίσκει στο νοσοκομείο με τους γιατρούς μέσα να προσπαθούν να ξυπνήσουν τον Αχιλλέα.
Τα νέα είναι ευχάριστα, ο Αχιλλέας όπως τους μεταφέρουν οι γιατροί θα αρχίσει να έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον, αργά όμως, καθώς ακόμα είναι σε ημικαταστολή. Η Μελίνα μπαίνει στην εντατική ενώ ακόμα ο άντρας της κοιμάται και είναι καλωδιωμένος, τον χαϊδεύει και του μιλάει τρυφερά: «Αγάπη μου, σήμερα είμαι πολύ αισιόδοξη. Σε ξυπνήσανε και τώρα όλα θα πάνε καλά! Με τρόμαξες πολύ, Αχιλλέα μου! Αλλά δεν θα σου κάνω τώρα τα παράπονά μου, θα το αφήσω για άλλη ώρα και μη νομίζεις ότι θα γλιτώσεις. Το ήξερα ότι θα κρατήσεις την υπόσχεσή σου και δεν θα με αφήσεις αλλά τρόμαξα, τρόμαξα πολύ. Κατάλαβα ότι χωρίς εσένα δεν θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλά τώρα δεν έχει σημασία τίποτε απ’ όλα αυτά. Είσαι εδώ, κάθε ώρα θα είσαι και καλύτερα», του ψιθυρίζει, ενώ ο Αχιλλέας ανοίγει τα μάτια του για λίγο. 

Η Μελίνα δεν φεύγει λεπτό από κοντά του περιμένοντας να γίνει το θαύμα και να της μιλήσει, να τη δει και να αντιδράσει. Κι αυτό δεν αργεί: «Αγάπη μου, μου έσφιξες το χέρι; Ναι, μου το έσφιξες! Το καταλαβαίνεις ότι είμαι εδώ… Αχιλλέα μου, σφίξε μου πάλι το χέρι. Ελα αγάπη μου, το έχω ανάγκη. Οσο μπορώ περισσότερο θα είμαι δίπλα σου, θα μείνω εδώ, μαζί σου!», του λέει χωρίς αυτός να ανταποκρίνεται. Η Μελίνα αποφασίζει να μείνει ξανά δίπλα του όλο το βράδυ κρατώντας του το χέρι. Στη διάρκεια της νύχτας και μετά από πολλά εφιαλτικά 24ωρα, ακούει τη φωνή του Αχιλλέα έστω και ψιθυριστά: «Σ’ αγαπώ!» και ξαφνιασμένη αρχίζει και πάλι να του μιλάει: «Αγάπη μου… αγάπη μου, είσαι καλά; Μου μιλάς! Να ’ξερες πόσο ήθελα να ακούσω τη φωνή σου». Λίγες ώρες μετά ο Αχιλλέας και πάλι αντιδρά και της λέει καλημέρα, η Μελίνα είναι συγκινημένη: «Φοβήθηκα τόσο, νιώθω σαν να ξαναγεννήθηκα!», του λέει κι αρχίζουν να μιλάνε για τα παιδιά τους και για το πόσο περιμένουν με αγωνία τον μπαμπά τους. Η Μελίνα κοιτάζει τον Αχιλλέα στα μάτια και βλέπει το θαύμα της αγάπης τους, βλέπει ότι με τη δύναμη της αγάπης τους ο Αχιλλέας γυρίζει από το θάνατο: «Ηξερα ότι θα κρατήσεις την υπόσχεσή σου και δεν θα με αφήσεις ποτέ. Αχιλλέα μου, αν έφευγες θα πέθαινα την ίδια στιγμή!», του ομολογεί και του σφίγγει το χέρι!

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤV24

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi