kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Κυριακή, 02 Απριλίου 2017 22:44

Η Μελίνα λέει στην Αναστασία να πάρει τα παιδιά της εάν εκείνη αυτοκτονήσει ενώ η Μαρίνα αρνείται να περπατήσει εξαιτίας της Δήμητρας

Written by
Rate this item
(0 votes)

Οι καταστάσεις μέσα στη σειρά μπρούσκο στα επόμενα επεισόδια θα είναι δραματικές, μιας και η Μελίνα αρχίζει να τα χάνει από την θλίψη της, αφού ο Αχιλλέας κινδυνεύει να πεθάνει.

Πάνω στο ξέσπασμα της η Μελίνα λέει στον Ματθαίο ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει εάν ο Αχιλλέας φύγει. Ο Ματθαίος προσπαθεί να την συνεφέρει και της ζητάει να σκεφτεί τα παιδιά της. Η Αναστασία της λέει να σταματήσει και να μη λέει τέτοια πράγματα, αλλά η Μελίνα εξακολουθεί και πιστεύει αυτό που αποφάσισε. Λέει στην Αναστασία ότι αγαπάει τα παιδιά της τα λατρεύει αλλά τίποτα δεν έχει σημασία για εκείνη χωρίς τον Αχιλλέα. Δεν μπορεί να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς να έχει τον άνθρωπο που αγάπησε περισσότερο στη ζωή της στο πλευρό της.

Η Μελίνα λέει στην Αναστασία ότι αν ο Αχιλλέας πεθάνει θα φύγει και αυτή. Τα παιδιά της θα μείνουν μόνα τους και γι’ αυτό θα της ζητήσει μία χάρη! Λέει στην Αναστασία να κρατήσει τα δικά της παιδιά μαζί με τον Ματθαίο! Η Αναστασία ταράζεται μιας και θα θυμηθεί ένα όνειρο που είχε δει τον Αχιλλέα που της έλεγε ότι αυτή και ο Ματθαίος θα του προσέχουν τα παιδιά του! Η Αναστασία συγκλονισμένη φεύγει και πάει στο σπίτι της Μελίνας για να δει αν τα παιδιά είναι καλά κι αν η κοπέλα που τα προσέχει τα καταφέρνει. Την ίδια στιγμή ο Αχιλλέας εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του!

Στα παρακάτω επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα δούμε την Δήμητρα να χάνει τον έλεγχο της και τα νεύρα της θα ξεσπάει πάνω στην κόρη της τη Μαρίνα. Η Δήμητρα δεν μπορεί να ανεχθεί τη σχέση που έχει δημιουργήσει η Μαρίνα μαζί με την Αλεξάνδρα και πλέον ξεπερνά τις κόκκινες γραμμές. Θα δούμε σε κάποιο σημείο η Δήμητρα να ξεφεύγει από τα όρια και να χαστουκίζει τη Μαρίνα.

Πλέον οι συνεχόμενες κόντρες ανάμεσα σε μάνα και κόρη θα έχουν τραγικά αποτελέσματα. Αυτό θα συμβεί γιατί η Δήμητρα με την συμπεριφορά της θα ρίξει την ψυχολογία της Μαρίνας και τότε εκείνη αρνείται να πάει στο κέντρο αποκατάστασης που θα την βοηθούσε να περπατήσει! Φυσικά αυτό δεν θα περάσει έτσι και όταν ο Νεκτάριος καταφέρει να ξεμπλέξει με τον άσχημο τραυματισμό του Αχιλλέα θα λογαριαστεί μια και καλή μαζί της!

Πηγή

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi