kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Κυριακή, 02 Απριλίου 2017 09:36

Ξαφνικός χωρισμός στο Μπρούσκο, η δυσάρεστη είδηση για τον Σήφη και η δύσκολη κατάσταση της Βασιλικής...

Written by
Rate this item
(0 votes)

Η Μελίνα με τον Αχιλλέα βγαίνουν το βράδυ για να περάσουν όμορφα και ρομαντικά σε ένα εστιατόριο και στο σπίτι με τα παιδιά μένει η Δανάη, η οποία καλεί τον «Μάνο» να της κάνει παρέα: «Κοίτα, Μάνο, αν τους ακούσουμε να έρχονται θα φύγεις από την μπαλκονόπορτα», του λέει η κοπέλα, χωρίς να υποψιάζεται τα δόλια σχέδια του Πάτροκλου, ο οποίος έχει βάλει σκοπό να καταστρέψει τον Αχιλλέα και καραδοκεί προκειμένου να αρπάξει την Αγάπη.

Ο Ματθαίος και η Αναστασία αποφασίζουν οριστικά να είναι πια μαζί. «Εσύ είσαι η μοίρα μου, Ματθαίο. Δεν έχει νόημα να το πολεμάω άλλο. Δεν θέλω πια», παραδέχεται η Αναστασία και ο Ματθαίος όμως αισθάνεται το ίδιο. «Ούτε εγώ. Μπορεί μαζί να είμαστε ευτυχισμένοι ή δυστυχισμένοι, αλλά τουλάχιστον θα είμαστε μαζί», της απαντάει.

Η Αναστασία παράλληλα του ανακοινώνει και τα σχέδιά της: «Θα μείνω άλλη μία μέρα εδώ για να δω τη Μαρίνα. Μετά θα γυρίσω στην Κρήτη και θα το τελειώσω με τον Αντρέα. Εσύ;», τον ρωτάει: «Αύριο κιόλας θα χωρίσω με τη Στέλλα. Είναι καλή κοπέλα και λυπάμαι που θα την πληγώσω, αλλά αυτό που νιώθω για σένα είναι πάνω απ’ όλα. Πάνω και από την ίδια μου τη ζωή», της ομολογεί γεμάτος συγκίνηση. Η Αναστασία βουρκώνει, τον αγκαλιάζει και του λέει: «Κι εγώ έτσι αισθάνομαι. Και τώρα έχω ένα λόγο παραπάνω. Μπορεί να σου φανεί χαζό, αλλά νιώθω πως αν είμαστε μαζί θα ξαναφέρουμε με ένα τρόπο το παιδί μας στη ζωή».

Ο Ματθαίος μένει όλο το βράδυ με την Αναστασία, κάτι που κάνει τη Στέλλα τρελή από αγωνία, αφού δεν γυρίζει στο σπίτι της και τον ψάχνει. Η Μαρίνα αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση και η Δήμητρα ξεσπάει το θυμό της πάνω της καθώς η Μαρίνα μιλάει στο τηλέφωνο με την Αλεξάνδρα. Στο μεταξύ στα Χανιά, ο Παύλος και ο Αντρέας επισκέπτονται την Αλκηστη στο νοσοκομείο και μαθαίνουν τελικά τι της έχει συμβεί. Ο Ματθαίος δεν προλαβαίνει να ζητήσει από τη Στέλλα να χωρίσουν, καθώς αυτή τον αφήνει άναυδο ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της: «Ματθαίο μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη! Είμαι έγκυος!», του λέει.

Ο Ματθαίος σοκαρισμένος από την είδηση της εγκυμοσύνης της Στέλλας, την κατηγορεί ευθέως ότι επίτηδες έμεινε έγκυος, ενώ γνώριζε πως ο ίδιος ήταν αρνητικός.  Η Στέλλα απογοητευμένη τα λέει όλα στην Αλεξάνδρα, ζητώντας της βοήθεια για το πώς θα χειριστεί την κατάσταση.. παρόλα αυτά δείχνει αποφασισμένη να κρατήσει το μωρό.

Παράλληλα ο Ματθαίος έρχεται σε δύσκολη θέση όταν η Αναστασία του εξομολογείται τους φόβους που έχει για το μέλλον της σχέσης τους… ενώ χωρίζει οριστικά με τον Ανδρέα κι εκείνος φεύγει από το σπίτι. Ο Πάτροκλος εξακολουθεί να παρακολουθεί την Δανάη και τα παιδιά, προκειμένου να βρει την κατάλληλη ευκαιρία και να τα αρπάξει.. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα πείθουν τη Βασιλική να πάει στην Κύπρο για να γιορτάσουν τα γενέθλια της.. ενώ η Δάφνη προσπαθεί να βγάλει άκρη για το αν η Βασιλική όντως βγαίνει με τον εφοπλιστή. Απ’ την άλλη ψαρεύει τον Μύρο για το παρελθόν των τριών κοριτσιών που δουλεύουν στο σπίτι, και αναθέτει σε έναν ντετέκτιβ να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες. Κι ενώ ο Χαρίδημος παλεύει να αποφασίσει ποια γυναίκα να κρατήσει.. η Κωνσταντίνα και η Γεσθημανή δείχνουν να ενδίδουν στο φλερτ άλλων ανδρών. Η Άλκηστις βγαίνει από το νοσοκομείο και το έντονο ενδιαφέρον του Αλκιβιάδη κινεί υποψίες.. ενώ μια άσχημη είδηση σχετικά με τον Σήφη την ταρακουνάει πολύ.

Η Δάφνη προσπαθεί να βγάλει άκρη για το αν η Βασιλική όντως βγαίνει με τον εφοπλιστή!

«Ο Αχιλλέας σαν να έλεγε ψέματα γι’ αυτόν τον εφοπλιστή κι αυτός δεν ξέρει να λέει καλά ψέματα. Είναι και το άλλο… Πριν λίγες μέρες η Βασιλική καιγόταν για τον Μηνά και τον παρακολουθούσε με τον Αχιλλέα για να δει αν είχε γκόμενα», λέει στον Μύρο, ενώ παράλληλα τον ψαρεύει για το παρελθόν των τριών κοριτσιών που δουλεύουν στο σπίτι.

«Δουλεύανε μαζί σ’ ένα χωριό στην Πελοπόννησο, να δεις πώς το λένε, πώς το λένε… Ζαρούχλα! Η μία δούλευε σε μια ταβέρνα-ψησταριά, η άλλη σε έναν ξενώνα και η Κουκίτσα σε ένα καφέ-μπαρ», την ενημερώνει ο Μύρος και η Δάφνη αναθέτει σε έναν ντετέκτιβ να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες.

Κι ενώ ο Χαρίδημος παλεύει να αποφασίσει ποια γυναίκα να κρατήσει, η Κωνσταντίνα και η Γεσθημανή δείχνουν να ενδίδουν στο φλερτ άλλων ανδρών.

Η Αλκηστις βγαίνει από το νοσοκομείο και το έντονο ενδιαφέρον του Αλκιβιάδη κινεί υποψίες, ενώ μια άσχημη είδηση σχετικά με τον Σήφη την ταρακουνάει πολύ.

Ο Ματθαίος φοβάται πολύ για το μέλλον του με την Αναστασία και ενώ έχουν βγει για φαγητό της λέει: «Θέλω τώρα να μου υποσχεθείς πως ό,τι κι αν γίνει δεν θα πάρουμε φωτιά αμέσως. Θα το αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα και ότι δεν θα χωρίσουμε ποτέ! Έχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, Αναστασία! Χρόνια ατέλειωτα! Μια το ένα, μια το άλλο… Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο από δικό μας λάθος χειρισμό το διαλύουμε».

Η Αναστασία συμφωνεί μαζί του: «Σκεφτόμουνα ακριβώς όπως εσύ. Όχι, Ματθαίο. Ο,τι κι αν γίνει δεν θέλω να χωρίσουμε ξανά!».

Περισσότερα στο tv-24.gr

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi