kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 13:50

Καρέ καρέ ο συγκλονιστικός καβγάς Ματθαίου και Στέλλας με την τελευταία να καταφεύγει στην Αλεξάνδρα αποφασισμένη να κρατήσει το παιδί

Written by
Rate this item
(0 votes)

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα δούμε τον Ματθαίο να είναι έτοιμος να πει στη Στέλλα να διαλύσουν τη σχέση τους και εκείνη τον αφήνει έκπληκτο μιας και του αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της. Εκείνος τρελαίνεται στην κυριολεξία και την κατηγορεί ότι τα κάνει όλα πίσω από την πλάτη του ενώ γνώριζε ότι δεν ήθελε ένα παιδί. Ο διάλογος ανάμεσα στο ζευγάρι είναι συνταρακτικός και ο Ματθαίος είναι έξω φρενών . Η Στέλλα πιστεύοντας ότι θα χαρεί του λέει χαρούμενη «Ματθαίο μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη! Είμαι έγκυος»

Ο Ματθαίος με το που ακούει αυτό το νέο τα χάνει και αργότερα μαζεύει τις δυνάμεις του και δείχνει στην Στέλλα την πραγματική οργή του! «Δεν το πιστεύω αυτό που ακούω. Δεν το πιστεύω! Δεν σε είχα ικανή να στήσεις κάτι τέτοιο»,της λέει.
Ύστερα θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει τον εαυτό της και λέει στον Ματθαίο ότι ούτε καν το έστησε και ότι αυτό ήρθε . Ο Ματθαίος όμως φαίνεται ότι δεν πιστεύει τα λόγια της και της λέει «Και πώς έμεινες έγκυος τότε; Νόμιζα ότι έπαιρνες αντισυλληπτικά. Σου είπα πως δεν θέλω παιδί»

Η Στέλλα ξεσπά σε κλάματα και προσπαθεί να δικαιολογήσει την όλη κατάσταση και να πει στον Ματθαίο πως έγινε. Εκείνος δεν ακούει τίποτα και της ζητά να πάψει να μιλά και να σταματήσει να δίνει εξηγήσεις. Την κατηγορεί ότι είναι ίδια με τις άλλες, ενώ εκείνος πίστευε ότι ήταν ένας άνθρωπος διαφορετικός και δεν το περίμενε ποτέ από εκείνη ότι θα γίνει μία πραγματική Κατίνα. Χαρακτηριστικά ο Ματθαίος της λέει
«Να μη μου εξηγήσεις τίποτα. Πίστευα ότι είσαι διαφορετικός άνθρωπος και πως δεν έχεις καμία σχέση με όλες αυτές τις “κατίνες”. Δεν θέλω να σε προσβάλλω, δεν θέλω να πω λόγια που θα μετανιώσω»

Ο Ματθαίος είναι έτοιμος να σηκωθεί να φύγει και η Στέλλα μέσα στα κλάματα τον παρακαλάει και του φωνάζει οτι τον αγαπάει. Ο Ματθαίος δεν θέλει να ακούσει κουβέντα και είναι έτοιμος να προχωρήσει ότι και αν συμβεί ό,τι και αν έχει γίνει. Χαρακτηριστικά της λέει «Στέλλα, άσε με. Ασε με να φύγω αυτή τη στιγμή», της λέει, αλλά η Στέλλα επιμένει: «Σε παρακαλώ, Ματθαίο. Νομίζεις ότι δεν θέλεις παιδί, κατά βάθος θέλεις, το ξέρω!». «Είμαι μεγάλος άνθρωπος και κατασταλαγμένος. Ξέρω πολύ καλά τι θέλω και τι δεν θέλω. Λοιπόν, τέλος, δεν θέλω να πούμε τίποτα άλλο», της ξεκαθαρίζει και φεύγει.

Τις επόμενες ώρες η Στέλλα κάνει κάποιες απέλπιδες προσπάθειες, ώστε να τον πείσει αλλά ο Ματθαίος δεν ακούει τίποτα και κανέναν και τότε ύστερα τον ρωτά εάν είναι η επιθυμία του να ρίξει το παιδί. Ο Ματθαίος φαίνεται ότι δεν ιδρώνει από τα κλάματα της Στέλλας και της απαντά να κάνει ότι θέλει και χαρακτηριστικά της λέει «Δεν θα σου έλεγα ποτέ να ρίξεις μωρό. Θα το αναγνωρίσω, θα το αναλάβω και αυτό κι εσένα, αλλά εμείς χωρίζουμε οριστικά!».
Ωστόσο η Στέλλα λέει στον Ματθαίο να της εξηγήσει τι εννοεί ; «Με χωρίζεις γιατί έμεινα έγκυος, έτσι;», τον ρωτάει και όταν ο Ματθαίος της λέει ότι δεν το κάνει γι’ αυτό, η Στέλλα επανέρχεται: «Δεν σε πιστεύω… Γι’ αυτό θα το ρίξω το μωρό», αλλά ακούει κάτι που δεν της αρέσει: «Η απόφαση είναι δική σου»…

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο παρακολουθούμε τις συνταρακτικές εξελίξεις που συμβαίνουν ανάμεσα στον Ματθαίο και στη Στέλλα. Ο Ματθαίος ήταν έτοιμος να ζητήσει από τη Στέλλα να χωρίσουν, ενώ εκείνη του ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της. Εκείνος την κατηγορεί ότι όλα αυτά τα έκανε επίτηδες, ενώ ήξερε ότι δεν ήθελε πραγματικά. Ο Ματθαίος είναι σοκαρισμένος, ενώ η Στέλλα είναι πληγωμένη από αυτά που ακούει.

Ύστερα απογοητευμένη πηγαίνει και συναντά την Αλεξάνδρα και της τα λέει όλα! Της ζητάει την βοήθεια της για το πώς θα καταφέρει να αντιμετωπίσει όλη αυτή την κατάσταση που δημιούργησε . Η Στέλλα ύστερα από όλα όσα έχουν συμβεί δεν δείχνει να ιδρώνει το αυτί της και είναι αποφασισμένη να κρατήσει αυτό το παιδί πάση θυσία!

Πηγή

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi