kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017 19:53

Πως αντιδρά η Άλκηστης στο διάλογο της με την Αναστασία και τι της λέει για τον Ματθαιο

Written by
Rate this item
(0 votes)

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς μπρούσκο θα δούμε την Αναστασία να είναι απογοητευμένη από το τηλεφώνημα της με τον Ματθαίο.

Η Αναστασία είναι απογοητευμένη αφού ρώτησε τον Ματθαίο αν χώρισε με τη Στέλλα και εκείνος της απάντησε αρνητικά. Της είπε ότι είναι δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο τόσο γρήγορα.

Η Αναστασία ξεσπά σε κλάματα μιας και φοβάται ότι για ακόμα μια φορά θα χάσει το Ματθαίο. Ωστόσο και ο Ματθαίος είναι πολύ λυπημένος που δεν μπόρεσε να ξεκαθαρίσει την θέση του με την Στέλλα, αλλά και που η Αναστασία δεν ξεκαθαρίζει την θέση της με τον Ανδρέα. Η Αναστασία δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό της εκτός τον Ματθαίο και φαίνεται να αποκαλύπτει αυτά που ταλαιπωρούν στην Άλκηστη. Της εξιστορεί όλα αυτά που συμβαίνουν και έχουν γίνει στη ζωή της με αυτόν τον άνθρωπο και τα περίεργα παιχνίδια που έχει παίξει η μοίρα εναντίον τους.

Η Άλκηστις είναι αποσβολωμένη με αυτά που ακούει και στο τέλος με το στόμα ανοιχτό της λέει ότι αυτή με τον Ματθαίο είναι μοιραίο να είναι μαζί. Ότι και αν συμβεί και ότι και αν γίνει η ιστορία στο τέλος τους θέλει να είναι ζευγάρι!

Πηγή

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi