kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014 22:10

Πάντα πονάει η αλήθεια των άλλων περισσότερο από τη δική μας

Written by
Rate this item
(0 votes)

stavrianos-galatsi

Κυριακή κοντή γιορτή λέει ο σοφός λαός…

Το αποτέλεσμα είναι πολύ ρευστό αν και έχουν τάξει τα ‘’απίστευτα’’ κάποιοι, αγγίζοντας τις ευαίσθητες χορδές ανυποψίαστων συμπολιτών μας.

Δε θα σας πω τη γνώμη μου, για το ποιος θα πάει τη 2η Κυριακή(ο ένας είναι σίγουρος), διότι δε θέλω να επηρεάσω ούτε στο ελάχιστό τη γνώμη όσων με διαβάζουν. Το μόνο που θα αναφέρω είναι ότι, για να υπάρχουν τόσοι πολλοί υποψήφιοι δήμαρχοι κάτι δεν πήγε καλά με τον προηγούμενο. Οπότε αυτοί που αναζητούσαν την αλλαγή, είναι επιτακτική ανάγκη να συμπορευτούν στις 19 Μαΐου.

Εμείς ασκήσαμε κριτική στον κο Τσίρο γιατί πιστεύουμε ότι δε συμπεριφέρεται με αξιοκρατικά κριτήρια. Σταθήκαμε απέναντι, ρισκάροντας πολλά, αλλά με όρθιο ανάστημα μείναμε σταθεροί στις απόψεις μας. Μοναδικό κίνητρο μας, η αξιοπρέπεια.

Ποτέ δε δηλώσαμε δημοσιογράφοι αν και κάποιοι μας κατηγορούν ότι συμπεριφερθήκαμε αντιδεοντολογικά. Αποποιούμαστε αυτή την ιδιότητα όχι γιατί έχουμε κάτι με το συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο αλλά επειδή έχει παρεξηγηθεί η έννοια στο Γαλάτσι. Εμείς την ‘’πλάκα’’ μας κάνουμε…

Το inGalatsi είναι ένα site που δεν εκφράζει μόνο τη γνώμη των συνεργατών του αλλά προβάλει και τις θέσεις των δημοτών, ανωνύμων ή επωνύμων, χωρίς λογοκρισία. Έτσι θεωρούμε ότι μπορεί να εκφραστεί η ελεύθερη άποψη. Αυτό θεωρούμε εμείς δημοκρατία.

Κάποιοι βιάστηκαν να μας κολλήσουν ταμπέλα. Κάποιοι μας χαρακτήρισαν προβοκάτορες  και προπαγανδιστές. Στο δικό του μικρόκοσμο ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Τη διαφορά θα την έκανε πάντως αν ρωτούσε πρώτα κάτι απλό. Γιατί ρε παιδιά; Γιατί παίζετε έτσι; Αλλά πάντα πονάει η αλήθεια των άλλων περισσότερο από τη δική μας.

Το γεγονός είναι ένα: Ο κόσμος μας εμπιστεύεται. Μας διαβάζει. Μας το δείχνει. Και δεν το λέμε εμείς. Το Google Analytics το λέει. Ένα πράγμα θα σας πω: Από τη Δευτέρα μέχρι και σήμερα, μας έχουν διαβάσει 4,279 διαφορετικοί Γαλατσιώτες. Τι άλλο να κάνουμε πια; Σας ευχαριστούμε όλους…

Εδώ να σας πω μια ενδιαφέρουσα άποψη που άκουσα σήμερα από κάποιον, ο οποίος μόνο τυχαίος δεν είναι: ‘’Αν έμπαιναν οι μεγάλοι άνθρωποι στο internet, θα έχανε ο Τσίρος με αυτά που έγραφες’’. Μετά έμεινα λίγο μόνος, επεξεργάστηκα την κουβέντα αυτή και σκέφτηκα το εξής: ‘’Ίσως να μας διαβάζουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους, δεν είναι τυχαίοι οι αριθμοί’’.

Το μόνο που ζητάμε από τον κόσμο είναι να μην απέχουν από τις εκλογές. Να μην αφήσουν τους άλλους να αποφασίσουν γι’ αυτούς. Να μην κάνουν το χατίρι στους καρεκλοκένταυρους και σ’ αυτούς που εξυπηρετούν συμφέροντα βάζοντας ασπίδα την κοινωνική πολιτική που νομίζουν ότι ασκούν.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μοναδική δημοσιογράφο που έχει στην ομάδα του το inGalatsi.gr, Ηλέκτρα Αλευρίτη, με την οποία εργαστήκαμε σκληρά στο κομμάτι των συνεντεύξεων πίσω από τις κάμερες. Η νεαρή δημοσιογράφος, κάτοικος και δημότης Γαλατσίου, μας πέρασε ένα σοβαρό μήνυμα. Ότι δημοσιογραφία σημαίνει όχι μόνο το έντυπο ή το site αλλά και η εικόνα και ο ήχος.

Καλή τύχη στους υποψηφίους που επένδυσαν τα χρήματα τους στις υπηρεσίες μας. Ο στόχος μας είναι να σας δούμε όλους σε εκλόγιμες θέσεις, αν και κάτι τέτοιο δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Σας ευχαριστούμε πολύ!!!!

Καλό αγώνα σε όλους

Μάνος Σταυριανός

Υπεύθυνος ηλ. έκδοσης

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi