kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 22:33

Στα ίσια ο Πρωτονοτάριος στον Τσίρο: «ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ»

Written by
Rate this item
(1 Vote)

manolis-protonotarios

Αγαπητέ μου κ. Τσίρο,

Στον πρώτο μου προεκλογικό λόγο προς του Γαλατσιώτες, οι πρώτες λέξεις που είπα για να δηλώσω την ποιότητα του αγώνα που θα δώσω, ήταν ότι θα αποφύγω στείρες αντιπαραθέσεις με συνυποψήφιους και θα προσπαθήσω να αναδείξω μόνο τις θέσεις, τις αρχές και το πρόγραμμα της παράταξης που ηγούμαι.

Δεν θα αφήσω όμως εκτεθειμένα τα μέλη της πολιτικής μου οικογένειας, ούτε θα τους αφήσω να μπουν σε αντιπαράθεση, ακόμα και όταν υβρίζονται με κακοήθειες η προσβολές.

Κάνε και εσύ το ίδιο! Που ξέρεις, μπορεί να σου βγει σε καλό!

Μην χάνεις αυτή την μοναδική ευκαιρία της πολιτικής που έχει κάθε επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος, να κοπιάσει να γράψει σε ένα κείμενο το όνειρό του για τον τόπο του, να το βάλει σε μια σειρά προτεραιότητας, να σκεφτεί την πολιτική διαχείριση και τις προτάσεις της δικής του πολιτικής παρέμβασης, που έχει τόσο πολύ ανάγκη ο απλός πολίτης για τον τόπο του και την δική του δύσκολη πραγματικότητα.

Είσαι επικεφαλής μιας παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος. Άσε τον εαυτό σου να παιδευτεί στην δυσκολία της σύνθεσης των απόψεων, για να μπορεί να βρει τον δικό του αυθεντικό βηματισμό στο δρόμο της προσφοράς στο δήμο και στους δημότες μας.

Μάθε εσύ πόσο σημαντικές είναι οι σιωπές και περιόρισε τις σκέψεις σου στην αναμέτρηση τους με το εφικτό και το πρακτέο.

Αν δεν είχες την τύχη να σου τα πει αυτά τα λόγια κάποιος πολιτικός ή απλός φίλος ή δικός σου άνθρωπος, σου τα λέω εγώ από την θέση του πολιτικού αντιπάλου και άκου τα!

Κύριε Τσίρο,

Κάθε λίγο κάποια πρότασή σου, κάποια φάλτσα και περίεργη φράση σου, μου τόνιζε κραυγαλέες αντιφάσεις, μια προσπάθεια να μην σου ξεφύγει καμιά ψήφος από καμιά κατηγορία πολιτών, μια έντονη προσπάθεια, που βάσιμα μπορούμε να υποθέσουμε ότι εκφράζει την αποσπασματική, παλαιοκομματική, προσβλητική για την πολιτική και τους πολίτες λογική, του να πούμε κάτι και για εκείνο το θέμα, να το ακούσει ακόμα και ο τάδε συγκεκριμένος συμπολίτης μας, να μη δυσαρεστήσουμε τον άλλον, να δώσουμε ακόμα μια ψευδαίσθηση στον διπλανό.

Αγαπητέ κε Τσίρο, Δεν θα παρασυρθώ σε αυτό το δρόμο τον παλιό, που κούρασε το Γαλάτσι εδώ και δεκαετίες. Με αίσθημα ευθύνης προς τους νεότερους, νιώθω ότι θα ήταν μεγάλη αδικία για το Γαλάτσι, τα παιδιά μας, αλλά και για εμένα προσωπικά, να αναλώσω τις δυνάμεις μου σε ένα τρόπο πολιτικής, που όχι μόνο έκλεισε τον όποιο ιστορικό της κύκλο, αλλά προκαλεί απέχθεια και αποστροφή.

Μπορείς μόνος σου, κε Τσίρο, να συνεχίσεις μια τέτοια αυτοκαταστροφική πορεία.

Εμείς ως παράταξη συνολικά και αύριο ως Νέα Δημοτική Αρχή, με την ηρεμία και την ωριμότητα της γνώσης, θέλουμε να συνεργαστούμε με όλους και φυσικά και με τις δυνάμεις που εκπροσωπείς. Εμπνεόμαστε από την γνώση μας ότι οι βαριές ευθύνες του νέου Καλλικρατικού μας Δήμου, επιβάλλουν τους ήπιους τόνους, την σκληρή και μεθοδική δουλειά, το διάβασμα και την τεκμηρίωση, τον σεβασμό στην γνώμη του αντιπάλου.

Χτίζουμε λοιπόν από τώρα τις αναγκαίες συνθήκες του Δήμου Γαλατσίου, στηριζόμενοι στην εντιμότητα, στη συνέπεια, στη δημιουργικότητα και την μεγαλοψυχία.

Γεια σας και καλή συνέχεια στον κοινό αγώνα, που εμείς τουλάχιστον δίνουμε με αμείωτη ένταση και σύνεση, μέχρι και την Νίκη της Παράταξης μας στις εκλογές της 18/5/2014.

Μανώλης Πρωτονοτάριος

Υποψήφιος Δήμαρχος

Υστερόγραφο και … τελευταίο εύχομαι !!!

Η τέχνη του να αντιστρέφεις τα πράγματα

Αν δεν υπήρχαν άλλοι στην αίθουσα του Δικαστηρίου ή στο Δημοτικό Συμβούλιο ή στο Γαλάτσι, τότε θα υπήρχαν πιθανότητες να πείσει ο απερχόμενος Δήμαρχος για όσα πομπωδώς ανακοίνωσε για το θέμα της κ. Κάζαγλη, αλλά δυστυχώς – γι’ αυτόν – μιλούν τα γεγονότα και οι πράξεις του.

Επειδή λοιπόν εμείς είμαστε της παράταξης του «λαλείν» και όχι της παράταξης του «σιγάν» (κάτι που ίσως δεν αρέσει στον Δήμαρχο, αλλά αρέσει σε εμάς), ας απαντήσει ευθέως (αν θέλει πράγματι να ενημερώσει τον Γαλατσιώτικο Λαό), στις ακόλουθες απλές ερωτήσεις:

Ποιος κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη της κ. Κάζαγλη και επεδίωξε με νύχια και με δόντια την καταδίκη της ;

Ποιος διόρισε δικηγόρο πολιτικής αγωγής για να ζητήσει την καταδίκη της κ. Κάζαγλη ;

Ποιός εποπτεύει την ανώνυμη εταιρεία του Δήμου και ποιός διορίζει την διοίκηση της ;

Επειδή λοιπόν, κάποιοι αντί της δημόσιας συγνώμης που οφείλουν στην κ. Κάζαγλη για να αποφύγουν τις σταράτες εξηγήσεις και απαντήσεις, καταφεύγουν στα αρχαία ρητά, θα θυμίσουμε κάποιο που ίσως δεν θέλουν καν να σκέπτονται:

«ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ».

Last modified on Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014 18:10

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi