kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 20:21

Στα ίσια η απάντηση Πρωτονοτάριου στο δελτίο τύπου του Τσίρου

Written by
Rate this item
(2 votes)

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

25/04/2014

Κύριε Τσίρο,έχασες την πυξίδα σου,

αλλά πρωτίστως τον λογαριασμό του νοικοκυριού σου.

Σου έφυγαν άξιοι συνεργάτες και «μάζεψες» αυτούς που κατηγορούσαν εσένα και το έργο σου!

Εσύ βέβαια και τότε λάσπη προς αυτούς που σε κατηγορούσαν και τώρα λάσπη προς τους πρώην συνεργάτες σου.

Στο Γαλάτσι υπάρχει κάποιος που κανιβαλλίζει και ρίχνει λάσπη σε κάθε άνθρωπο που παρουσιάζεται στο πολιτικό σκηνικό, από το φόβο μήπως χάσει το θρόνο του!

Κι' αυτός είστε εσείς κύριε Τσίρο!

Ναι κύριε Τσίρο, συναντηθήκαμε και συνεργαστήκαμε μαζί!

Αυτό έγινε σε μία κίνηση σύνθεσης και συγκρότησης μιας αποτελεσματικής πρότασης για το Γαλάτσι.

Συναντηθήκαμε κάτω από την ίδια ομάδα, άνθρωποι με διαφορετικές αφετηρίες και πολιτικές διαδρομές, με αποκλειστική επιδίωξη να φέρουμε στο Γαλάτσι ένα άλλο ήθος , μια άλλη στάση απέναντι στα δημοτικά δεδομένα, μια άλλη οπτική στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται τα προβλήματα του πολίτη και τα καθημερινά του ζητήματα.

Η πορεία όμως ήταν εντελώς διαφορετική και άλλαξε πολύ γρήγορα!

Αυτή την οραματική σχέση την ακύρωσες. Διαψεύστηκαν οι προσδοκίες όλων μας.

Κύριε Τσίρο,

Με ευθύνη δική σας αναιρέθηκε και ο θεμελιώδης ρόλος της παράταξης, της συλλογικής δράσης, των συμμετοχικών διαδικασιών. Αλλοτριωθήκαμε, μεταλλαχτήκαμε σε μονοπρόσωπη έκφραση της αρχής του ενός ανδρός.

΄Ετσι με εμφανή τα παρακμιακά χαρακτηριστικά, πορευόμασταν χωρίς πυξίδα, χωρίς όραμα, χωρίς επιχειρήματα, χωρίς προτάσεις, χωρίς επιχειρησιακό σχεδιασμό. Όλα στο πόδι και όλα για τα προσχήματα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, χωρίς εκπτώσεις από τις αρχές μου, με κυρίαρχη θέση αυτήν της συλλογικότητας, υπηρέτησα τον Γαλατιώτικο λαό μέσα από τη θέση του προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού, που για το έργο μου, με εμπιστεύτηκαν τα μέλη της παράταξής μας πρώτιστα, αλλά και μέλη από άλλες παρατάξεις.

Δυστυχώς όμως το έργο αυτό μετά την αποχώρησή μου, ΤΟΣΟ πολύ το θεωρούσες δικό σου και το αγαπούσες, που τώρα έχει την εικόνα της πλήρους εγκατάλειψης.

Κύριε Τσίρο,


Ξεστράτισες, χάθηκες στις ανασφάλειες σου, σε αόρατους εχθρούς, στις υπερβολές και στις κατά παραγγελία «αγιογραφίες σου» των δελτίων τύπου.

Στο Δήμο μας επί των ημερών σου, ηττήθηκαν οι δημοκρατικές διαδικασίες και λειτουργίες, από ένα σύστημα ξεπερασμένο, συγκεντρωτικό, αδιαφανές, που δεν έχει πλέον τίποτα άλλο να δώσει στην κοινωνία του Γαλατσίου εκτός από μεγαλοστομίες και δελτία τύπου.

Βέβαια η πολιτική δεν γίνεται με δελτία τύπου και κορώνες, που δεν αγγίζουν κανέναν, που δεν λένε τίποτα και που απλώς πιστοποιούν το τέλος εποχής ενός ξεπερασμένου Δημάρχου, που αδυνατεί να κάνει την υπέρβασή του και να κλείσει το κύκλο του.

Είμαι όμως σίγουρος ότι αυτό το τέλος θα το δώσει ο Γαλατσιώτικος λαός στις 18 Μαΐου.

Λυπάμαι για το χρόνο που έχασα μαζί σου, μα πιο πολύ λυπάμαι το χρόνο και τις ευκαιρίες που έχασε το Γαλάτσι και οι πολίτες του.

Λυπάμαι για σένα και το χρόνο που διάλεξες, μέσα στο Πάσχα που είναι μέρες ΑΓΑΠΗΣ, εσύ να σκορπάς μίσος και λάσπη.

Σου εύχομαι από καρδιάς ο Αναστάς Κύριος να σου δίνει γαλήνη, σύνεση και να γεμίσει την καρδιά σου αληθινή ΑΓΑΠΗ για τους συνανθρώπους σου.


Μανώλης πρωτονοτάριος

 

Last modified on Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 17:35

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi