kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014 20:12

Jean-Paul Richter: Η ειρωνεία και η ευφυΐα είναι αδελφές εξ αίματος

Rate this item
(2 votes)

veikou

Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στις εκλογές, τα πράγματα σοβαρεύουν.

Εμείς όμως γελάμε με αυτά που βλέπουμε και ακούμε.

Τρανταχτό παράδειγμα η συνέντευξη της Έλενας στην εφημερίδα Γραμμή Γαλατσίου.

Την τακτική της την καταλαβαίνω να μην αναφέρεται στη μετακίνηση της από το στρατόπεδο Μαγκανάρη σε αυτό του Τσίρου. ''Η σιωπή είναι χρυσός''. Ως πρόβατο όμως, θα περίμενα να μας πει ένα όμορφο και πιστευτό ψέμα για να δικαιολογηθεί. Aν δίνει όντως σημασία στους δημότες του Γαλατσίου, όπως λέει. Εκτός αν μας θεωρεί όλους πρόβατα, οπότε σου λέει δε βαριέσαι, ποιος θα θυμάται την αντιπολίτευση που του ασκούσα 4 χρόνια. Θα πω τεχνηέντως, ότι έκανε και δυο καλά πραγματάκια και γι’ αυτό θα πάω μαζί του. Δε θα ξαναγίνω όμως γραφικός, να βάλω τα links στο άρθρο, γιατί η ανακοίνωση στο πλευρό του Νίκου στην αρχή της προεκλογικής περιόδου, είναι ευρέως γνωστή.

Ο Νίκος από την άλλη δεν πτοείται καθόλου. Της πήρε σχεδόν όλο το συνδυασμό. Και αν όχι στο ψηφοδέλτιο, σίγουρα στη στήριξη σε ψήφους. Πολυμορφικό και άφθαρτο το ψηφοδέλτιο σου Νίκο. Απ’ όλα έχει ο μπαξές. Πανεπιστημιακούς, καθηγητές, δημοσιογράφους, γιατρούς κτλ. Πάντως έχω μια απορία: Αν βγει ο συνδυασμός, ποιον θα πρωτοκάνεις αντιδήμαρχο παιδείας;

Καλά ρε Μανώλη, είσαι σοβαρός; Έχει ελάχιστες ικανότητες ο Τσίρος να διοικεί; Σε όλους ‘’ναι’’ δε λέει;(από καλοσύνη όπως είχε πει και είχα φρικάρει όταν τον άκουσα), δεν κρατάει το λόγο του; δεν έχει κάνει ότι έχει πει; Τι νομίζεις, μόνος σου τα έκανες όλα αυτά που έκανες ως πρόεδρος του πολιτιστικού και του αθλητικού; Και η απάντηση είναι φυσικά ότι ΝΑΙ, μόνος σου τα έκανες. Και θα φανεί τώρα, χωρίς εσένα τι θα κάνει… Δεν άντεξες όμως και του τα ‘χωσες πολύ ρε πρόεδρε. Κι όχι τίποτα άλλο, ζήλεψε κι ο Μάνος κι ο Τράπαλης!! Ο 1Ος μίλησε για τα προβλήματα που έχει ο δήμος και φυσικά δεν έχουν λυθεί κι ο 2ος άκουσον άκουσον…

Καλά ρε παιδιά, αυτός ο Τράπαλης δεν ντρέπεται καθόλου; Πως μιλάς έτσι για το δήμαρχο ρε Γιάννη; Τα λένε μπροστά στις κάμερες αυτά; Και εκτός αυτού, λες και αβάσιμα πράγματα. Που θα μας πει τώρα ο Τράπαλης, ότι ο Τσίρος είναι μόνο για να τάζει και να μην κάνει τίποτα. Μου φαίνεται σου στοίχισε που δε θα βλέπεις την ΑΕΚ να παίζει στο ΠΑΛΑΙ. Πάντως αν τους τα λες έτσι και στον οδοντιατρικό σύλλογο, προσωπικά είμαι σίγουρος ότι θα προχωρήσεις στην 1η εκλογική σου επιτυχία μέσα στο 2014.

Ρε Γιώργο κι εσύ; Κι εσύ τέκνον Βρούτε; Η Λεπίδα δε σου φτάνει; Θέλεις να τον αποτελειώσεις με τις δηλώσεις σου; Καλά τι έχετε πάθει όλοι και του τα χώνετε; Άκου έταξε πολλά και έκανε λίγα. Άκου ότι είχε να δώσει το έδωσε. Δηλαδή ρε Γιώργο, τι να πρωτοκάνει ένας δήμαρχος 8 χρόνια; Τουλάχιστον δυο 4ετίες θέλει ακόμα ο Κυριάκος για να σας αποστομώσει. Ειδικά εσύ; Νέος είσαι. Έχεις χρόνια μπροστά σου. Δεν έχει χρόνο το Γαλάτσι για νέες ιδέες Γιώργο μου. Το Γαλάτσι έχει ανάγκη από σταθερότητα. Να μην πηγαίνει τίποτα καλά δηλαδή.

Πολύ ειρωνεύτηκα όμως το δήμαρχο και νιώθω τύψεις. Απλά ρε Κυριάκο, δεν απαντάς κι εσύ σε τίποτα. Στα χώνουν όλοι κι εσύ κάθεσαι στην καρέκλα, λες και θα στην πάρει κανείς νωρίτερα από τον Αύγουστο.

e-panerxomai

Last modified on Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 17:27

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi