kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 17:39

Ο μυστικός δείπνος του Μαγκανάρη: Αυτούς θα εμπιστευτώ, μ’ αυτούς θα διοικήσω το δήμο Γαλατσίου

Written by
Rate this item
(0 votes)

nikos-magkanaris

Όλο το παρασκήνιο από  κλειστή σύσκεψη του επικεφαλής της «Νέας Αρχής» για τις νέες συμμαχίες και τη στρατηγική έναντι των άλλων συνδυασμών
 
Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στον εκλογικό στίβο του Γαλατσίου και όλα τα μηνύματα που παίρνει ο συνδυασμός από τους δημότες σύμφωνα με τις απόψεις των συμβούλων που τον πλαισιώνουν, συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι θα κριθεί στο νήμα η μάχη Μαγκανάρη Τσίρου για την πρωτιά στον α’ γύρο της 18ης Μαΐου.
Μετά τις τελευταίες συμμαχίες (Μαστρογιάννης, Πασπάλας, Κιούπης, Καρούσου) το κλίμα στη Βεΐκου 50 που βρίσκεται το στρατηγείο της «Νέας Αρχής»  είναι εξαιρετικό και πνέει άνεμος αισιοδοξίας.
Οι συσκέψεις  είναι διαρκείς με στόχο μέσα στις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του συνδυασμού το οποίο θα δίνει απαντήσεις και λύσεις στα μεγάλα και μικρά προβλήματα της πόλης.
Σε κλειστή σύσκεψη που έγινε την Πέμπτη το βράδυ με τους υποψήφιους του συνδυασμού, ο Νίκος Μαγκανάρης έδωσε το πρώτο στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει και των προσώπων που θα εμπιστευτεί στη νέα διοίκηση του δήμου.
«Δεν είμαστε εδώ για να διχάσουμε, ερχόμαστε για να ενώσουμε την πόλη και να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στους Γαλατσιώτες», είπε με νόημα.
Ξεκαθάρισε επίσης τα εξής:
-Αφήνουμε πίσω μας το παρελθόν. Η σημερινή διοίκηση ότι είχε να δώσει το έδωσε. Κούρασε και κουράστηκε. Βάζουμε τέλος στα ρουσφετάκια και τις μικροεξυπηρετήσεις μέσω ιατρείου. Θα αποκαταστήσουμε την αξιοκρατία
-Ξέρω ότι ενοχλούμε. Ξέρω ότι θα έρθουν χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Δεν μας ενδιαφέρουν Είμαστε πεντακάθαροι.
-Μοναδικό μας μέλημα είναι να πάμε την πόλη μπροστά. Σας ζητώ να πείτε σε κάθε Γαλατσιώτη όχι μόνο ποια είναι τα προβλήματα, αλλά και τις λύσεις που προτείνει η παράταξή μας.
Η νέα διοίκηση
Ο επικεφαλής της «Νέας Αρχής» έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα πρόσωπα που θα εμπιστευτεί για να διοικήσουν μαζί του το δήμο Γαλατσίου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του inGalatsi, ο Νίκος Μαγκανάρης φρόντισε να στείλει ένα τριπλό ξεκάθαρο μήνυμα:
-Θα διοικήσω με τους άξιους και ικανούς. Η πόλη δεν έχει ανάγκη από βαρόνους και δήθεν επώνυμους που νομίζουν ότι κουβαλάνε ψηφαλάκια κάνοντας μεταγραφές από τον ένα συνδυασμό στον άλλο
-Θα εμπιστευτώ όσους αποδείξουν ότι έχουν όραμα και ξέρουν να δίνουν λύσεις που είναι ρεαλιστικές και βιώσιμες.
-Έχω χρέος να φέρω στην πρώτη γραμμή τη νέα γενιά της πόλης που είναι η πιο μορφωμένη που είχαμε ποτέ στο Γαλάτσι, αλλά δυστυχώς βιώνει την ανεργία.
Διεύρυνση μετώπου – αξιοποίηση
Ο επικεφαλής της «Νέας Αρχής» ζήτησε από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους νηφαλιότητα και ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους έναντι των υποψηφίων των άλλων συνδυασμών.
Όπως εξήγησε κάθε μέρα που περνάει διευρύνεται το μέτωπο αλλαγής και τόνισε ότι στις προθέσεις του είναι αμέσως μετά τις εκλογές –εφόσον εκλεγεί δήμαρχος-, να αξιοποιήσει τις γνώσεις υποψηφίων από άλλους συνδυασμούς.
Όπως είπε, «δεν περισσεύει κανείς», σημειώνοντας ότι αυτό που ζητάει η πόλη είναι νέα ενότητα, γνώση, σύνθεση απόψεων και αποτελεσματικότητα.
Ανοίγματα
Μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν και οι αναφορές που έκανε για τους επικεφαλής των συνδυασμών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, για τους οποίους είπε πως έχουν δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής.
Σύμφωνα με πληροφορίες από υποψήφιους του συνδυασμού, η εκτίμηση που κυριαρχεί είναι πως ο Νίκος Μαγκανάρης ετοιμάζεται για γενναίο άνοιγμα προς την Αριστερά, αλλά για την ώρα, η κίνηση αυτή κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.
Νέα γενιά
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί μια μεγάλη πρωτοβουλία από τη «Νέα Αρχή», προκειμένου η νέα γενιά της πόλης να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στο Γαλάτσι.
Η πρωτοβουλία αυτή θα έχει ως στόχο να φέρει στην πρώτη γραμμή τη γενιά των 30άρηδων και 20άρηδων, κάνοντας την συμμέτοχο της μεγάλης προσπάθειας για να πάει μπροστά ο δήμος.
Μηνύματα νίκης
Ο Νίκος Μαγκανάρης αναφέρθηκε και στα μηνύματα που έρχονται κάθε μέρα στο στρατηγείο της Βεΐκου 50 και δείχνουν όπως είπε, ότι η πόλη είναι πιο έτοιμη από ποτέ, για να φέρει τη μεγάλη αλλαγή.
«Έχουμε χρέος να κάνουμε αυτή τη νίκη ακόμη μεγαλύτερη. Οι προσδοκίες που έχουν οι πολίτες από εμάς είναι υψηλές», φέρεται να είπε.

 

Last modified on Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 08:22

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi