kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013 09:56

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ''Θεόφιλος'' κόβει πρωτοχρονιάτικη πίτα

Written by
Rate this item
(0 votes)

theofilos-polyteknoi

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ

 

Την Τρίτη στις 7 Ιανουαρίου και ώρα 5 το απόγευμα, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βελεστίνου κος Δαμασκηνός στον Εθελοντικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Θεόφιλο» θα ευλογήσει και θα κόψει την βασιλόπιτα για τους φίλους, μέλη, εθελοντές και πολύτεκνες οικογένειες που βοηθά και στηρίζει για εννέα χρόνια ο «Θεόφιλος».

Θα ακολουθήσει λαχειοφόρος κλήρωση με πλούσια δώρα και παράλληλα θα λειτουργεί και το φιλανθρωπικό μας παζάρι για όσους θέλουν φθηνά και όμορφα δώρα, ενισχύοντας έτσι περισσότερο τα παιδιά των πολυτέκνων.

Ο Πρόεδρος του Θεόφιλου, κύριος Γιάννης Ναυπλιώτης,  θα ανακοινώσει αναλυτικά την δράση του Θεόφιλου για το έτος 2013, τα έσοδα και τα έξοδα του Οργανισμού, πόσες πολύτεκνες οικογένειες βοηθήθηκαν και πώς.

Θα ευχαριστήσει τους εθελοντές και τις εθελόντριες που βοήθησαν αλλά και τους χορηγούς και θα ανακοινώσει ό,τι για τους δύο επόμενους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο ο Θεόφιλος θα λειτουργεί μόνο κάθε Πέμπτη από τις 8.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα. Δυστυχώς λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης, της έλλειψης οικονομικών πόρων και κατ’ επέκταση της μη δυνατότητας κάλυψης λειτουργικών εξόδων, ο Θεόφιλος αναγκάζεται να λειτουργεί για τους δύο επόμενους μήνες μόνο μία φορά την εβδομάδα, σε μία εποχή με τις συνεχώς αυξανόμενες πολύτεκνες οικογένειες από όλη την Ελλάδα οι οποίες ζουν σε συνθήκες αποκλεισμού και φτώχειας και χτυπούν καθημερινά την πόρτα του Θεόφιλου που πλέον έφτασαν τις 30.000 και την ανάγκη να είναι ανοιχτά όλη την ημέρα και να προσφέρει την βοήθειά του.

Ελπίζοντας αυτούς του δύο μήνες να λυθεί το πρόβλημα των λειτουργικών εξόδων του Οργανισμού και από 1η Μαρτίου να συνεχίσουμε καλύτερα οργανωμένοι και υπό άλλες συνθήκες την στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας.

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi