kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 14:02

Διαπλεκόμενος Γαλατσίου από το g-magazine

Written by
Rate this item
(3 votes)

Αξίζει τον κόπο να προβάλλουμε το σχολιασμό επικαιρότητας στο Γαλάτσι από τη στήλη ‘’Διαπλεκόμενος’’ του gmagazine.  Έχουν αντίκτυπο στις δημοτικές εκλογές του Γαλατσίου και σίγουρα δε μας αφήνει αδιάφορους ο καυστικός τρόπος προσέγγισης των εξελίξεων.

Λέγεται ότι υπάρχει επιστολή δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου της Διοίκησης, που χώνει τα εξ αμάξης στο Δήμαρχο και τον αποκαλεί Μινχάουζεν του ψεύδους! Λέει κι άλλα πολλά ενδιαφέροντα,  που, εάν βγουν στη δημοσιότητα, θα προκαλέσουν πολιτικές αναταράξεις…  Μέρα με τη μέρα, επιβεβαιώνεται η ρήση που λέει ότι τα κάστρα πέφτουν εκ των έσω!

Δύο ακόμη δημοτικούς συμβούλους της Διοίκησης έχει «διπλαρώσει» για τα καλά ο Πρωτονοτάριος. Κατά πάσα πιθανότητα, θα ανακοινωθούν με το νέο έτος. Πάει, τον «ξεπουπούλιασε» το Δήμαρχο για τα καλά και είναι ακόμη στην αρχή!

Ακούγεται ότι ο Δήμαρχος θα ανακοινώσει σε δική του φυλλάδα, η οποία θα βγει σε λίγο καιρό, ονόματα νέων υποψήφιων με την παράταξή του. Τους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους θα τους αφήσει για αργότερα, διότι πρέπει να γίνει πρώτα το «αλισβερίσι» των θέσεων (ποιοι θα πάρουν τις αντιδημαρχίες και τις προεδρίες για το 2014). Όπως αντιλαμβάνεστε, και όπως είναι λογικό, οι θέσεις θα μοιραστούν στους …πιστούς και …αμετανόητους!

Έναν ακόμη υποψήφιο «έκλεισε» ο Γιώργος Μαρκόπουλος για το ψηφοδέλτιό του, το Σαββατοκύριακο. Ευρέως γνωστός με ήθος, σοβαρότητα και εντιμότητα, αλλά υποψήφιος για πρώτη φορά. Χτύπησε …φλέβα!

Λένε ότι η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μαρκόπουλου, θα γίνει ταυτόχρονα με την ανακοίνωση 8 υποψήφιων του συνδυασμού του. Δυνατή πρώτη επίσημη!  Αλλά γιατί βιάζεται ν’ ανακοινώσει υποψήφιους; Έτσι και τους μάθει ο Δήμαρχος, δεν θα τους αφήσει σε ησυχία…  Ας ρωτήσει και τον Πρωτονοτάριο τι έχει τραβήξει!

Πρωτονοτάριος-Κάζαγλη έπιναν το καφεδάκι τους σε γνωστό καφέ, την Κυριακή το πρωί. Στο ίδιο καφέ «έσκασε» μύτη και ο Γιάννης Μανιάτης. Χαιρετήθηκαν, συνομίλησαν  για λίγο, αλλά δεν κάθισαν μαζί. Η Νατάσα, πάντως, μας είπαν ότι πήγαινε η γλώσσα της ροδάνι…. Έλεγε, έλεγε και ο Πρωτονοτάριος την άκουγε με προσοχή και συμφωνούσε! Η συνεργασία, αν και μη ανακοινωθείσα, καλά κρατεί!

Ο Δήμαρχος διαρρέει «εντέχνως» ότι αναγκάστηκε να κρατήσει την Προεδρία του Αθλητικού-Πολιτιστικού Οργανισμού,  μετά την παραίτηση του Πρωτονοτάριου, γιατί τρεις δικοί του ζητούσαν πιεστικά τη θέση αυτή και δεν ήξερε τι να κάνει. Ειδικά ο ένας εξ αυτών, μόλις του ανακοίνωσε ότι «προεδρία γιοκ», του απάντησε «Ε τότε, κάτσε μόνος σου!» και σηκώθηκε κι έφυγε!

Εκλογές στην τοπική Ν.Δ. χθες και ήταν τρεις κι ο κούκος, συγκριτικά με περασμένες καλές εποχές! Ψήφισε κι ο Δήμαρχος, διότι – όπως έχουμε ξαναπεί – θέλει να κρυφθεί κι η χαρά δεν τον αφήνει… Παρ’ όλα αυτά, το όνομά του δεν «παίζει» μέχρι στιγμής στο δεξιό τύπο! Κι αυτοί που διαβάζουν, θα καταλάβουν τι εννοώ…

Διαβάζω για διάφορες δημαρχιακές υποψηφιότητες σε ιστοσελίδες και έντυπο τύπο και μου έχει δημιουργηθεί η εξής απορία: Χάθηκε να βάλουν κι ένα βιογραφικό οι διάφοροι επίδοξοι υποψήφιοι Δήμαρχοι για να μάθουμε (ή να θυμηθούμε) ποιοι είναι, ειδικά όταν δεν είναι ευρέως γνωστοί ή η ενασχόλησή τους με τα κοινά είναι ολιγοετής; Αλλά ακόμη και αυτοί, που έχουν μια μακρά πορεία, και λίγο πολύ ο κόσμος τους γνωρίζει, δεν είναι κακό να υπενθυμίσουν τα πεπραγμένα τους.

Τι κάνουν οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ; Ακόμη διαβουλεύονται αναμεταξύ τους; Μήπως ισχύει το όπου λαλούν πολλά κοκόρια, αργεί να ξημερώσει;

Πηγή: g-magazine.gr

 

 

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi