kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 11:03

3 γιορτές σε 1 από τα ΚΑΠΗ Γαλατσίου

Written by
Rate this item
(0 votes)

 

Στο facebook προφίλ του ενεργού δημότη Γαλατσίου, Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό του κου Μαρκόπουλου, Ιωάννη Οικονόμου, βρήκαμε υλικό από μία όμορφη και ζεστή γιορτή με συμμετέχοντες τα μέλη από τα ΚΑΠΗ Γαλατσίου.


Η Ανάσταση του Κυρίου μας η Πρωτομαγιά και η γιορτή της Μητέρας τιμήθηκαν από τρία ΚΑΠΗ της πόλης μας. Όπως πάντα, η παρουσία και συμμετοχή των μελών των ΚΑΠΗ ήταν μαζική και ενθουσιώδης. Η αναφορά στη γιορτή της μητέρας έκλεψε ασφαλώς την παράσταση. 

oikonomou kapi 2

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο Δήμαρχος κος Μαρκόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κυρίες Σπηλιοπούλου, Μ. Μανδηλαρά, Α. Ζήκου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. Zώμπος, Έ. Ζέρβα, Γ. Κιτσίνη. 
Επίσης ο κύριος ΜΑΓΚΑΝΑΡΗΣ, που στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος ως περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών με επικεφαλής τον κο ΣΓΟΥΡΟ. 
Στη γιορτή του Γ’ ΚΑΠΗ παρευρέθηκε και απευθύνθηκε στα μέλη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΣΕ και υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής κος Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ. Σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου έκλεισε ο εορτασμός των επετείων στο Β’ ΚΑΠΗ.

oikonomou kapi 3

 

Last modified on Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 11:19

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi