kentriko banner omorfos teliko33kosmos

Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013 09:36

10 Υποψήφιοι Δήμαρχοι στο Γαλάτσι

Rate this item
(1 Vote)

Αμφιβάλλω πάντως αν αυτό που συμβαίνει στο Γαλάτσι συμβαίνει σε κάποιον άλλον Δήμο.

Μόνο ο Μπεεε...ΐκου δεν έχει δηλώσει υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου.

Δε λέω. Καλά κάνουν οι άνθρωποι. Θέλουν να προσφέρουν.

Αλλά ρε παιδιά, τους καημένους τους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους δεν τους σκέφτεστε?

Μιλάμε οι ψήφοι θα σπάσουν τόσο πολύ που ούτε τη δική τους δε θα βρίσκουν μέσα.

Και ξεκινάω μια ανάλυση έτσι γιατί μ’ αρέσει να μιλάω απ’ την αρχή κι ας πέσω έξω.

Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου volume 1: Κυριάκος Τσίρος. Θα πέσει σίγουρα. Λίγο η φθορά της οχταετίας, λίγο η ταμπέλα της Νέας Δημοκρατίας, λίγο ο Μανώλης ο Πρωτονοτάριος

και λίγο οι πολλές υποψηφιότητες, θα του δημιουργήσουν μια απώλεια το λιγότερο 10 μονάδες. 8 είχε πέσει στις προηγούμενες με μόλις 4 χρόνια Δήμαρχος. Τώρα?

Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου volume 2: Μανώλης Πρωτονοτάριος. Όλα θα εξαρτηθούν με αυτούς που θα τον πλαισιώσουν. Δυναμική έχει ο πρόεδρος, αλλά Δήμαρχος δε μου βγαίνει ακόμα να τον πω. Σε λίγο καιρό πάντως ίσως να μου βγει πιο εύκολα.

Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου volume 3: Γιώργος Κόκκαλης. Συμπαθέστατε και έμπειρε στην τοπική αυτοδιοίκηση κε Κόκκαλη. Χμ… Τρομερή επιστροφή. Θριαμβευτική θα την έλεγα. Θα ήθελα πρώτα ‘’το γιατί’’ δεν κατέβηκες στις προηγούμενες και μετά θα πάρω θέση για σένα. Πάντως την ταμπέλα του Πασοκ πρέπει να τη βγάλεις από πάνω σου.

Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου volume 4: ΚΚΕ. 12% ΜΠΕΤΟ. Με σφάλμα φυσικά 1 μονάδα. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου volume 5: ΣΥΡΙΖΑ. Η συνένωση θα φέρει αέρα 2ης Κυριακής αλλά αν δε βγείτε ρε παιδιά στους δρόμους, να δείτε ποιοι παίζουν τη μπάλα στο Γαλάτσι και ποιοι έχουνε σταυρουδάκια, μην περιμένετε πολλά. Θέλετε μια γερή υποψηφιότητα. Κατά προτίμηση νέο(στα χνάρια του προέδρου φυσικά) και δραστήριο. Ας έχει και λίγες ψήφους από Πασοκ. Δεν κάνει κακό…

Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου volume 6: Ηλίας Μιμηγιάννης. Το κείμενο με τις τόσες υπογραφές εμένα μου θύμισε το περιβόητο κείμενο των 58 για το νέο κεντροαριστερό φορέα που πάει να δημιουργηθεί. Εύγε Ηλία. Ελπίζω αυτή τη φορά να πας μέχρι τέλους.

Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου volume 7: Έλενα Ζέρβα. Θα τολμήσω να σου πω να μην κατέβεις μόνη. Να προσχωρήσεις σε κάποιον άλλον. Αν θέλεις να είσαι στις εξελίξεις….

Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου volume 8: Γιώργος Καπέλλης. Τα ίδια φίλε. Αν κι εσύ θα κολλήσεις πιο εύκολα μου φαίνεται. Από την αρχή έπαιζα στοίχημα ότι θα σε δω στο πλευρό του Τσίρου αλλά τώρα μπερδεύομαι με την υποψηφιότητα Πρωτονοτάριου και Κόκκαλη.

Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου volume 9: Τάσος Πασπαλάς. Έχω την εντύπωση ότι αυτός ο άνθρωπος θ’ αλλάξει τον τρόπο που θα διαφημίζονται προεκλογικά οι υποψήφιοι Δήμαρχοι. Πολύ τεχνολογία βλέπω και επειδή την εμπιστεύομαι κι εγώ, πιστεύω θα πετύχει αυτό που θέλει. Μια καρέκλα στο Δημοτικό Συμβούλιο θα υπάρξει και γι’ αυτόν. Με τον ένα ή τον άλλον τρόπο.

Υποψήφιος Δήμαρχος Γαλατσίου volume 10: Γιώργος Μαρκόπουλος. Μ’ αρέσει τα καλά να τα αφήνω για το τέλος. Αυτό το παιδί έχει έναν άλλον αέρα. Είναι νέος, οραματιστής, προσγειωμένος και ταυτόχρονα τσαμπουκάς.. Ξέρετε τι μου είπε τις προάλλες; Εγώ θα πάω μέχρι τέλους. Ακόμα κι αν κατέβω μόνο με τους φίλους μου. ΄

 

Ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά τώρα.

Δε θα φτάσουν όλοι μέχρι το τέλος. Προς τον Φλεβάρη θα υπάρξουν νέοι συσχετισμοί.

Δε γίνεται αυτή τη στιγμή να υπάρξουν 10 υποψηφιότητες για τη Δημαρχία.

Αυτό σημαίνει 10x50=500 Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Τι θα ψηφίζει ο κόσμος. Μιλάμε θα κοροϊδεύουν ο ένας τον άλλον.

Θα βγει Δημοτικός Σύμβουλος με 150 σταυρούς.

Είναι δυνατόν?

 

Επανέρχομαι…

 

Last modified on Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 20:03

3 IES AD

deseo teliko

boskopoula teliko

Uhair ingalatsi